Cristian Țopescu


26 martie 1937 1:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Înălțime -
Zodiac european Berbec
Zodiac chinezesc Bivol de Foc
Zodiac aztec Uliu
Zodiac arboricol Alun
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Margaretă
Zodiac indian Toporișcă
Zodiac grecesc Pegas
Temperament echilibrat
Număr destin 22 / 4
Număr psihic 8

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Cristian Țopescu (n. 26 martie 1937, București) este un comentator sportiv și politician român. Este tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu.

În urma unui decret semnat de către președintele României, Traian Băsescu, din 25 octombrie 2007, colonelul în retragere Cristian Țopescu a fost înaintat la gradul de general de brigadă (cu o stea).

În urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008, a fost ales senator de București din partea Partidului Național Liberal, alături de Crin Antonescu.



I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Pești
Idei schimbatoare si dezvoltat simt al umorului. Calatorii, calatorii pe mare sau un serviciu in legatura cu marea.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Berbec
Este predestinat sa aiba autoritate in familie. Stie cum sa-si asume destinul familiei, cum sa-l ia in propriile maini. Plin de energie, foarte puternic, stie cum sa iasa din esecurile ce i le aduce viata.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Taur
Va avea o casa placuta, o sotie incantatoare, copii dulci si iubitori. Seri petrecute cu dulcegarii si vorbe afectuoase: asta-i adevarata viata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Gemeni
Bun secretar si in aceeasi masura bun reprezentant de vanzari. Punct vulnerabil: nervii, uneori si plamanii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Fecioară
Este devotat oricarei cauze care aduce confort sau ajuta oamenii in dificultate.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Balanță
Intampinandu-i pe toti cu bonomie inainteaza spre succesul social, profesional, in casatorie etc. Ii place viata de societate, prieteniile care il pot ajuta profesional. Uneori slujbe in legatura cu justitia, dar totdeauna in anturajul unor oameni importanti si influenti.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Scorpion
Adora dezbaterile nesfarsite cu prietenii care nu au idei asemanatoare. Discutiile pot duce la ridicarea tonului, sau chiar la violenta verbala.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Săgetător
Probleme din departare, sau cu straini, sau va emigra, exila.


Soarele

Soarele în Berbec
Berbecul este zodia de exaltare a Soarelui, aceasta pozitie este, prin urmare, cea mai puternica a astrului central. Ea iradiaza o forta vitala fara pereche, care da persoanei un fond minunat de energie pentru a rezista asalturilor bolii si o puternica forta de regenerare pentru a o scapa repede din stransoarea bolii. Indivizii care au aceasta pozitie in tema lor astrologica sunt mai ales predispusi la febra din cauza caldurii excesive a Soarelui in Berbec. Cum aceasta zodie guverneaza capul, acest exces de caldura usuca adesea pielea capului, impiedica cresterea parului si aduce o calvitie precoce.

Soarele în Casa III
Favorizeaza calatoriile si-l face pe individ stralucitor si observator, curios sa stie de ce-ul si cum-ul lucrurilor; aceasta pozitie da o turnura stiintifica spiritului, este favorabila scriitorilor, prevesteste atentia si favoarea publicului.

Soarele în conjuncție cu Mercur (0°42)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în trigon cu Marte (1°31)
Indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Luna

Luna în Fecioară
Luna in Fecioara exalta calitatile mentale, daca este bine aspectata; da atunci o memorie minunata, iubirea pentru studiul stiintelor sau a ocultismului si ambitia de a excela. Chimia este stiinta favorita a acestor subiecti; se autodepasesc ca igienisti si dieteticieni. Sunt mai degraba calmi si rezervati in modul lor de a fi si detesta sa flateze sau sa fie flatati dupa cum nu suporta nici manifestarea ostentativului. Daca nu se dedica dieteticii, reusesc mai bine ca subalterni sau angajati decat intr-o afacere personala.

Luna în Casa IX
Luna in Casa a IX-a, in bune aspecte, da subiectului o inteligenta clara, serioasa, cu tendinte religioase, legale sau filosofice, dupa natura aspectului. Prevesteste calatorii lungi ce aduc castiguri si placeri; uneori, notorietate. Subiectul este inclinat spre reverie, viziuni, mai ales daca Luna este in configuratie cu Neptun. Daca Luna este stresata, subiectul va fi impulsiv si irational, spre marele sau detriment. Daca intreprinde calatorii, va fi expus la a suferi multe neplaceri. Va fi de asemenea susceptibil de a-si schimba religia, intr-un mod negandit, ceea ce ii va atrage numeroase critici.

Luna în trigon cu Jupiter (0°10)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Luna în opoziție cu Saturn (3°04)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Luna în conjuncție cu Neptun (6°14)
Indica hipersenzitivitate, fire inspirata si vizionara, lipsa de simt practic, visare cu ochii deschisi, inclinatie spre misticism, ocultism, tendinte de evadare din realitate. Atractie pentru ape, imaginatie bogata, calitati psihice si simt muzical, manifestari capricioase si nehotarare. Persoana beneficiaza de noroc in viata, si va avea copii inteligenti si talentati.

Luna în sextil cu Pluton (3°10)
Indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Luna în careu cu Nodul Nord (5°15)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Luna în careu cu Chiron (5°01)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Berbec
Mercur in Berbec face persoana inclinata spre dispute si contradictii. Face ca raspunsul sa fie iute si o tendinta spre exagerare - nu neaparat cu un scop, totusi. Daca Mercur este bine plasat, nativul are spiritul larg; este tolerant, cu un caracter studios, abil in a prinde ideile si situatiile; ingrijit de persoana sa si ordonat. Daca Mercur este afectat in Berbec, persoana sare inainte de a masura obstacolele; ii lipseste rabdarea; intelectul este clatinat; fiind lipsita de orice sens al responsabilitatii, nu se poate conta pe ea deloc.

Mercur în Casa III
Mercur in Casa a III-a, bine dispus, are o influenta minunata asupra calitatilor mentale ale nativului. Ii da un intelect ponderat si optimist, inclinatie spre studiu si spre muncile de cercetare si o mare facilitate de elocutie. Ii asigura succesul in calatorii scurte si aduce relatii armonioase cu fratii si surorile. Cand Mercur este stresat in Casa a III-a, nativul este predispus la griji, la pesimism; va avea neplaceri cu fratii si surorile sale si va suferi dezamagiri in timpul scurtelor calatorii care le va face.

Mercur în conjuncție cu Soarele (0°42)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în trigon cu Marte (2°14)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Venus

Venus în Taur
Venus in Taur este o splendida pozitie, caci astrul este in domiciliu, deci in esenta si mult mai puternic decat in celelalte semne, cu exceptia Balantei ( al doilea domiciliu) sau Pestilor unde exaltat. Este o pozitie foarte favorabila afacerilor, mai ales profiturilor care deriva din propriile eforturi ale nativului, oricare ar fi drumul ales. Da dispozitii sociabile si binevoitoare, cu capacitatea de a inspira si altora sentimente analoage. Persoanele care o au pe Venus in Taur sunt foarte tenace in opiniile lor, in ceea ce priveste decorul, corectarea formelor de limbaj, iar cand si-au format o opinie, se agata de ea cu incapatanare. Sunt generoase, fara a fi totusi excesive.

Venus în Casa IV
Venus in Casa a IV-a indica fericite conditii familiale, mai ales in ultima parte a vietii; anunta o mostenire si, daca subiectul poseda imobile, acestea ii vor aduce mari beneficii si satisfactii.

Venus în conjuncție cu Uranus (1°51)
Indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale. Indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Marte

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa XII
Marte in Casa a XII-a, atunci cand este in bun aspect, poate aduce subiectului beneficiul tuturor lucrurilor semnificate de catre aceasta casa: spitale, inchisori, institutii de binefacere, fie ca e gardian, fie ca e chirurg; ca administrator al unei proprietati sau ca agent al politiei secrete. Cu Marte afectat in Casa a XII-a, persoana va fi predispusa la a suferi necazuri, neplaceri si vicisitudii toata viata. Va fi expusa dusmaniilor anturajului sau, va putea fi inchisa in inchisoare sau intr-un azil de alienati. Daca Racul sau Pestii se gasesc pe cuspida Casei a XII-a, Marte va conduce la betie sau la risipire. Daca Scorpionul se afla pe cuspida, vitalitatea va fi distrusa de abuzul de placeri senzuale sau de onanism. In amandoua cazurile, Marte afectat in Casa XII-a da un declasat, doar daca alte configuratii in horoscop nu rascumpara aceasta pozitie.

Marte în trigon cu Soarele (1°31)
Indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Marte în trigon cu Mercur (2°14)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Jupiter

Jupiter în Capricorn
Jupiter in Capricorn da o natura ambitioasa, independenta, stapana pe ea insasi; anxioasa in a se ridica la o pozitie care sa-i confere autoritate asupra celorlalti. Aceasta pozitie da talentul de a comanda bine si cu intelepciune, o natura ingrijita, economa; oroare de risipa; ingeniozitate, ceva talent ca mecanic. Persoanele care au aceasta pozitie sunt demne de incredere, sincere, cinstite in tot ceea ce fac, si isi tin cu scrupulozitate promisiunile, de aceea se ridica in general la stima, la popularitate, la onoruri. Scopul acestor persoane, cum am spus mai sus, este de a obtine o pozitie independenta in conducerea vreunei afaceri; dar daca nu reusesc, si daca trebuie sa lucreze pentru altii, va fi preferabil pentru ele sa ia o slujba in guvern. Datorita increderii oarbe pe care aceste persoane o inspira prin caracterul lor integru, franchetea si fidelitatea lor, sunt adesea chemate sa asculte (sa primeasca, sa tina) secretele oamenilor care simt nevoia sa-si impartaseasca grijile unei persoane pe a carei discretie si sfat sincer si dezinteresat pot conta. Jupiter, afectat in Capricorn, da avarul ce va tezauriza tot ceea ce va putea sa apuce, refuzandu-si strictul necesar. Va fi, in consecinta, dispretuit de toata lumea.

Jupiter în Casa I
Jupiter in Casa I, atunci cand e bine aspectat, e semnul unei sanatati bune si, in general, semn de prosperitate. Da o fire buna, un caracter amabil, o fire care respira cordialitatea, onoarea si cinstea. Nativului ii plac distractiile, mai ales sportul si calatoriile. O abilitate mare in executie, il va face cautat pentru pozitii eminente. Va avea tendinta sa devina foarte puternic in ultimii ani de viata. Jupiter afectat pe Ascendent indica abandonul intr-o pasiune oarecare, determinata de zodia in care este plasat. In Rac , va insemna un mancacios inveterat facand din stomacul sau un zeu cu rezultatul inevitabil, de-a lungul anilor, al unei ingrasari exagerate si a hipertrofiei ficatului. In Sagetator, prezice un jucator inrait care si-ar risca si sufletul pe cap sau pajura. In Pesti, pronosticheaza un betiv incurabil. In Scorpion, un senzual de cea mai rea specie, si asa mai departe in toate celelalte zodii. Putem spune de asemenea ca atunci cand Jupiter este afectat pe Ascendent, sanatatea se altereaza printr-o intoxicatie a sangelui.

Jupiter în trigon cu Luna (0°10)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Saturn

Saturn în Pești
Saturn in Pesti, atunci cand este bine plasat, tinde spre succes pe o cale calma, intr-o situatie linistita in care nativul, nascut sedentar, nu va fi in contact cu publicul: lucrari de laborator, de cercetare sau slujbe in institutii de supraveghere sau chiar tutela unei comunitati. Dar cand Saturn este stresat in aceasta zodie, exista pericolul inchiderii in inchisoare sau a retragerii ca urmare a unei boli cronici. Persoana isi va face multi dusmani care o vor persecuta fara incetare si fara mila.

Saturn în Casa III
Saturn in Casa a III-a, atunci cand este bine aspectat, da un spirit serios, moderat, reflexiv, meditativ, prietenul stiintelor si a oricarui subiect serios. Da tact, diplomatie, cinste, iubirea de dreptate si alte capacitati mentale saturniene. Din contra, daca Saturn este stresat in Casa a III-a, prevesteste neplaceri cu fratii si surorile, pericole in cursul calatoriilor, amanari, deceptii in materie de educatie. Umple spiritul cu idei negre, presentimente funeste, neliniste, descurajare.

Saturn în opoziție cu Luna (3°04)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Uranus

Uranus în Taur
Uranus in Taur da o natura foarte intuitiva, dar incapatanata si voluntara; de aceea, atunci cand aceste persoane au hotarat ceva nimic in lume nu poate sa-i faca sa se razgandeasca: se ataseaza de scopul lor, de ideea lor cu o determinare calma si o constanta pe care nici persuasiunea, nici amenintarile nu o pot misca. Daca Uranus este afectat, persoana va fi banuitoare, geloasa; ea va fi de asemenea predispusa la pierderea averii brusc si pe nepusa masa. Cu Uranus bine aspectat, putem dimpotriva sa ne bazam pe conditii financiare satisfacatoare.

Uranus în Casa IV
Persoanele care au aceasta pozitie ar trebui sa-si paraseasca locul de nastere de indata ce lucrul acesta este posibil, caci acolo nu vor avea succes. Parintii lor, vecinatatea si anturajul lor le vor fi ostili. Daca parintii sunt bogati, vor incerca sa dezmosteneasca copilul care va avea Uranus in Casa a IV-a. Chiar si atunci cand Casele a VII-a si a VIII-a ar fi foarte bine fortificate, e indoielnic ca procesul sa fie castigat de copil si sa obtina partea sa de patrimoniu, deoarece opinia publica in locul sau de nastere, unde procedura va fi avand probabil loc, ar fi atat de impotriva lui incat ar sfarsi prin a-si pierde cauza. Ar fi de asemenea dezastruos ca aceasta persoana sa se casatoreasca si sa-si creeze un camin, caci pacea, buna armonie nu pot exista acolo unde se afla nervosul si schimbatorul Uranus, atunci cand este afectat. Daca Uranus este bine aspectat, e putin probabil ca persoana sa se gandeasca vreodata sa se casatoreasca, tendintele sale vor fi prea vaste, ele o vor lansa intr-un camp de activitati mai intinse, pe o scara mai universala. Aceasta pozitie da de asemenea o mare atractie pentru stiintele oculte.

Uranus în conjuncție cu Venus (1°51)
Indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale. Indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în Casa IX
Neptun in Casa a IX-a este foarte favorabil la cultivarea capacitatilor spirituale. Atunci cand planeta este bine aspectata, ea procura viziuni stranii si presentimente intuitive ciudate; pronosticheaza castiguri si placeri in calatoriile lungi. Daca Neptun este afectat in Casa a IX-a, spiritul va fi temator, anxios, mereu in garda, cu presentimente vagi. Aceasta pozitie indica o inclinatie pentru calatorii, care nu vor fi ferite de neplaceri, pericol de proces si pierderi rezultand din aceasta.

Neptun în conjuncție cu Luna (6°14)
Indica hipersenzitivitate, fire inspirata si vizionara, lipsa de simt practic, visare cu ochii deschisi, inclinatie spre misticism, ocultism, tendinte de evadare din realitate. Atractie pentru ape, imaginatie bogata, calitati psihice si simt muzical, manifestari capricioase si nehotarare. Persoana beneficiaza de noroc in viata, si va avea copii inteligenti si talentati.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa VII
Indica un spirit competitiv, atras de complexul puterii. Nu trebuie sa invete sa fie cooperant si tolerant; poate trai o transformare radicala intr-un anumit moment al vietii, ca urmare a influentei altei persoane. Necazuri in casnicie, infidelitate; totusi, are grija sa pastreze aparentele, posibil divort.

Pluton în sextil cu Luna (3°10)
Indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Nodul Nord

Nodul Nord în Săgetător
In viata anterioara nativul si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala. In aceasta viata repeta aceeasi greseala si acest lucru il impiedica sa-si realizeze misiunea. Trebuie sa invete sa se impuna si sa nu mai depinda de altii. Solutia o poate gasi numai pe cale afectiva, sentimentala si prin renuntarea la mintea prea cerebrala. In a doua parte a vietii poate descoperi credinta.

Nodul Nord în Casa XII
In viata anterioara nativul a fost extrem de egoist si critic. I-au lipsit indulgenta, isi dorea sa fie in siguranta, sa stapaneasca totul. In aceasta viata trebuie sa se integreze in societate, sa invete sa-si indrepte atentia asupra lucrurilor deosebite si sa nu-si piarda vremea cu satisfactii meschine. Sa invete sa aprecieze tot ceea ce vede fara sa se mai intrebe de ce si cum.

Nodul Nord în careu cu Luna (5°15)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Lilith

Lilith în Scorpion
Instinctele erotice sunt puternice, sexul avand o importanta deosebita in viata nativului. Pot exista tendinte sadice, distructive.

Lilith în Casa XI
Nativul atrage prieteni pe care nu se poate baza. Are tenta de a stabili relatii sexuale cu un prieten sau prietena. Ideile despre erotism sunt extrem de liberale.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Chiron în Casa VI
Cercetarea nativul il impinge in serviciul altuia. El are simtul datoriei si al responsabilitatilor. Se teme ca va fi manipulat de catre altul. Uneori, o problema de sanatate poare reclama o mare disciplina. Va trebui sa-si gaseasca, echilibrul intre spiritual si material.

Chiron în careu cu Luna (5°01)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Junon

Junon în Balanță
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie in casatorie.

Junon în Casa IX
Nativul este atras de un partener aventurier, iubitor de calatorii sau de un esoterist si spiritualist care il indruma.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8428]
Carmen Electra [3032]
Carol I Rege al României [3787]
Miranda Kerr [2945]

Mâine

Elisabeta II [4714]
Iggy Pop [2564]
James McAvoy [4658]

Articole

Quiz

Ești vânător sau vânat?