Numărul Destinului 22


Numărul de destin 22 arată că viața va oferi situații extreme și va forța persoana să ia decizii extreme. Pe de o parte există potențialul unui Mare Arhitect, adică abilitatea de a percepe arhetipuri și a le face cunoscute lumii întregi. Pe de altă parte persoanele ce au acest număr de destin pot fi cuprinși de ignoranță și pot fi chiar incapabile de a-și purta singure de grijă.
Puterea numărului de destin 22 este neobișnuită. Ei pot duce împreună oameni, idei și reurse, trei elemente necesare pentru implementarea unui plan. Acești oameni au atât inspirație cât și simț practic. Pot învăța cum să coopereze eficient cu oameni diferiți și cum să-i determine să lucreze împreună pentru atingerea unui scop comun. Ei au menirea de a transforma visele în realitate. Oamenii cu numărul de destin 22 vor coopera bine în afaceri și în politică. Ei pot gândi și pot acțion la nivel internațional și țintesc mereu spre proiecte mărețe.
Cumva ei pot vedea limitele unei idei particulare, de unde până unde va funcționa. Această abilitate intuitivă îi face să evalueze valoarea practică a unei idei. O persoană cu numărul de destin 22 este un mare constructor al unei lumi mai bune. Ideile năstrușnice ale acestor oameni le permit să transforme visele în realitate indiferent de ceea ce vor să construiască, organizații, întreprinderi sau guverne.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

David Tennant [3080]
Kourtney Kardashian [2881]
Zazie [3167]

Mâine

Hayden Christensen [2742]
James Franco [2733]
Kate Hudson [2582]

Articole

Quiz

Ce vârstă simți că ai?