Berbec


Nascut sub primul semn al zodiacului, Berbecul stie ca are ceva de facut datorita acestui fapt. Cei nascuti in aceasta zodie sunt dinamici si creativi. Dar ei nu sunt doar primii in zodiac, ei pot avea pretentii si in alte directii. Au un simt dezvoltat al scopului, dar si o nevoie de a crea ceva, de a fi productivi. Toate acestea sunt ingredientele formulei de succes a Berbecului. Berbecul nu-si lasa viata in mainile destinului. Este un sustinator fervent al liberului arbitru. Cand vad ca norocul nu le surade, nu asteapta ca astrele sa le zambeasca, ci intorc roata destinului singuri, astfel incat sa le fie favorabila. Berbecul trebuie sa actioneze pur si simplu in conformitate cu ideile, visele si destinul care crede ca ii sunt acordate. Reputatia lui de om care obtine ceea ce vrea are ca origine vointa lui de a lasa ceva in urma. Nativii acestei zodii sunt ultimii care au nevoie sa li se faca morala despre motivatie sau care au nevoie de un antrenor personal. Ei sunt liderii, pionerii si motorul principal. Cand o situatie sau o criza trebuie rezolvata acum, toti sunt impresionati de talentul innascut al Berbecului de a intra exact in miezul problemei si de a o rezolva cat ai clipi.

Prietenia cu un Berbec poate conta mai mult decat aurul in momentele de criza din viata. El este cel care te scoate din mocirla si te pune pe picioare. Berbecul nu despica firul in patru, nu analizeaza la nesfarsit plusurile si minusurile unei solutii, ci alege rapid cea mai buna cale pentru a ajunge la o solutie. Actiunea este cuvantul cheie. De asemenea si "repede" este un cuvant care apare destul de des la ei. Fiind persoane de actiune, e logic ca nativii din aceasta zodie sa nu fie prea rabdatori. De fapt, fara a se manifesta direct, dispretuiesc pe cei trandavi, cicalitori, pe cei sireti, pe cei care isi fac griji sau pe cei care lasa totul pe a doua zi. Ei pot fi prea radicali in credinta lor ca "cine ezita pierde".

Nativii Berbeci sunt razboinicii zodiacului. Ei se nasc cu un instinct de luptator. Nascuti sub guvernarea lui Marte care ii face pe cei din aceasta zodie sa fie competitivi si dinamici, este exact ce ii face sa fie si insuportabil de insistenti, agresivi si egoisti. Acesta este reversul medaliei. Berbecul este semnul constiintei de sine, de aceea problema destinului si chemarii lor in aceasta lume este o problema arzatoare pentru cei nascuti in aceasta zodie. Berbecul accepta faptul ca pentru a ajunge undeva in viata, el trebuie sa faca tot ce e necesar. Modestia nu se afla in capul listei unui Berbec. Berbecul are nevoie de recunoastere. Simtul interior de satisfactie nu e de ajuns. Multi Berbeci sunt insetati de succes ca dovada a faptului ca sunt pretuiti de societate. Si atata timp cat banii sunt legati de statut si realizari, nativii acestui semn se straduiesc sa se imbogateasca. De fapt, in toate problemele sunt directi. Se poate spune ca ceea ce arata sunt exact asa cum sunt.

Lenea nu este un cuvant care sa-i caracterizeze. Dar sunt destui nativi ai acestui semn care sunt asa de dornici sa-si urmeze chemarea si sa faca lucrul pe care il vor, incat accepta ca altii sa munceasca mult pentru a-i sprijini, in timp ce ei se dedica visului lor, oricare ar fi. Berbecul pune accent pe actiunea imediata si nu este programat sa rezolve problema frustrarii in mod filozofic. Atacul este cea mai buna aparare, spune Berbecul, iar un Berbec in defensiva poate arunca remarci dureroase, nimicitoare. Frustrarea, ambitia contracarata, crizele de manie pot fi dovezi ale unui Berbec dezechilibrat. In mod normal, un Berbec pune suflet in tot ceea ce face, dar in momentul in care el urca prea sus, exista intodeauna pericolul de a se simti invicibil.

Berbecul care trece linia de demarcatie dintre o dorinta sanatoasa si dependenta de realizari poate ajunge usor pe panta autodistrugerii. Berbecii cel mai bine accepta provocarea. Stiu ca o provocare nu e de fapt o provocare decat daca urmareste un scop care e dincolo de propriul interes.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole