Julia Stiles


28 martie 1981 12:00 (GMT-5) 40°43’N 74°00’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
New York City, SUA

Înălțime 171 cm
Zodiac european Berbec
Zodiac chinezesc Cocoș de Metal
Zodiac aztec Apă
Zodiac arboricol Alun
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Floarea soarelui
Zodiac indian Toporișcă
Zodiac grecesc Pegas
Temperament -
Număr destin 5
Număr psihic 1

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Julia O'Hara Stiles (născută la 28 martie 1981) este o actriță americană.


Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Berbec
Berbecul este zodia de exaltare a Soarelui, aceasta pozitie este, prin urmare, cea mai puternica a astrului central. Ea iradiaza o forta vitala fara pereche, care da persoanei un fond minunat de energie pentru a rezista asalturilor bolii si o puternica forta de regenerare pentru a o scapa repede din stransoarea bolii. Indivizii care au aceasta pozitie in tema lor astrologica sunt mai ales predispusi la febra din cauza caldurii excesive a Soarelui in Berbec. Cum aceasta zodie guverneaza capul, acest exces de caldura usuca adesea pielea capului, impiedica cresterea parului si aduce o calvitie precoce.

Soarele în careu cu Luna (1°12)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Soarele în conjuncție cu Venus (2°28)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Soarele în conjuncție cu Marte (1°03)
Indica, in functie de pozitia in Zodie, energie si dinamism, sau risipirea acestora in scopuri inutile, distrugeri prin exces de zel. Persoana are vointa, forta, impetuozitate si poate sa depaseasca orice obstacole, fiind usor impulsiva si agresiva, gresind prin faptul ca vrea prea mult, iar nu atat cat este necesar.

Soarele în opoziție cu Jupiter (2°45)
Indica o vitalitate slaba, tulburari ale ficatului, aroganta, orgoliu, extravaganta, snobism, piedici in afirmarea sociala, caracter necinstit, dar numai daca este indicat si de alte aspecte rele. Nativul este cheltuitor, isi risipeste energiile, da dovada de indulgenta prea mare cu sine insusi, tendinta de ingrasare datorita abuzului de hrana.

Soarele în opoziție cu Saturn (1°36)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Soarele în trigon cu Nodul Nord (1°00)
Ocazii favorabile de implinire a propriilor idealuri, ilustrind capacitatea oricui de a-si atinge telurile si de a se bucura de succesul dobindit. Reusita este cu atit mai mare, cu cit este dedicata mai mult nevoilor celorlalti. Indica o manifestare armonioasa a personalitatii, a activitatii in alte existente. Karma pozitiva ii permite acum nativului sa se afirme, sa staluceasca si sa-si manifeste creativitatea intr-un mod benefic. Un barbat (tata, sot - pentru o femeie, un sef) poate sustine nativul in a-si realiza menirea sa.

Luna

Luna în Capricorn
Luna in Capricorn cand este bine aspectata asigura nativului ajutorul persoanelor mai sus pe scara sociala, in asa fel incat oricare ar fi succesele obtinute in viata, le va avea prin ceilalti caci este prea timid pentru a inainta singur; in plus, avand o stare de spirit melancolica, va fi excesiv de sensibil la esecurile reale sau imaginare. Daca Luna este stresata, expune la defaimare, meritata sau nu. Aceasta pozitie are si un efect nociv asupra digestiei. Persoanele cu Luna in aceasta pozitie au adesea o teama irationala de a cadea in saracie, de aceea devin avare refuzandu-si orice confort pentru a pune de o parte (pentru a economisi) pentru zilele negre. Au putina mila pentru ele insele si deloc pentru altii.

Luna în careu cu Soarele (1°12)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Luna în careu cu Venus (1°15)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Luna în careu cu Marte (2°16)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în careu cu Jupiter (1°32)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Luna în careu cu Saturn (0°23)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Mercur

Mercur în Pești
Mercur in Pesti, semn ocult de apa, doteaza subiectul cu o anumita capacitate psihica care nu este atat intuitie, cat imaginatie. Isi imagineaza sau crede ca un lucru trebuie sa fie astfel si, fapt uimitor, cel mai adesea, este asa; dar aceasta capacitate este periculoasa caci duce spre mediumnitate, daca Mercur este afectat sau daca Neptun, octava superioara a lui Mercur, se gaseste in Casa a XII-a. Daca Mercur este afectat de catre Saturn, in Pesti, predispune persoana la melancolie, mereu nelinistita, certareata; dar in general persoanele care au Mercur in Pesti au un caracter amabil, binevoitor. Este si un bun indiciu de succes ca si chimist, dietetician sau igienist.

Mercur în trigon cu Lilith (3°28)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Mercur în sextil cu Chiron (2°04)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Berbec
Venus in Berbec da ardoare inclinatiilor afective ale lui Venus unindu-le cu focurile lui Marte, guvernatorul Berbecului, si face persoana foarte ardenta in exprimarea afectiunii sale. Aceasta dispozitie face ca persoana sa fie foarte cautata, mai ales de sexul opus, si sa rezulte o casatorie precipitata; dar acest fel de dragoste nu este, nu poate fi durabil. Eventual, focul pasiunii arde iubirea, in asa fel incat casatoriile incheiate sub aceste auspicii sunt o sursa permanenta de nefericiri conjugale. Aceasta pozitie tinde de asemenea sa-l faca pe nativ impulsiv si irational, de fiecare data cand se face apel la intelegerea sa; de aceea, ajuta adesea cauzele rele. Incita de asemenea persoana la cheltuieli extravagante.

Venus în conjuncție cu Soarele (2°28)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Venus în careu cu Luna (1°15)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Venus în conjuncție cu Marte (3°32)
Indica un aspect atragator, impuls sexual puternic, atractie spre sport si distractie, o mare incredere in sine. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele, fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa, precum si o mare doza de gelozie; pericol de intoxicare.

Venus în opoziție cu Jupiter (0°17)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus în opoziție cu Saturn (0°51)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în trigon cu Nodul Nord (3°28)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Marte

Marte în Berbec
Marte in Berbec da o natura energica, entuziasta, impulsiva, agresiva, iritandu-se la orice constrangere. Oricare ar fi obstacolele ridicate in drumul lor, aceste persoane vor incerca imposibilul pentru a le depasi, si adesea vor reusi datorita marii lor indrazneli. Ele sunt originale, pline de resurse, foarte abile in mecanica. Cu cat o actiune le va parea mai aventuroasa si mai indrazneata, cu atat se vor incapatana mai tare sa o realizeze. Aceasta pozitie da o supraabundenta de vitalitate, placerea de sport si de exercitii musculare. Persoana e la fel de entuziasmata in bucuriile sale, in recreatiile sale, in placerile sale ca si in munca sa, obtinand astfel maximum de placere din viata. Marte afectat in Berbec da un caracter violent, expus la accidente prin arsuri, opareli, febra si boli inflamatorii; mentalul este de asemenea amenintat.

Marte în conjuncție cu Soarele (1°03)
Indica, in functie de pozitia in Zodie, energie si dinamism, sau risipirea acestora in scopuri inutile, distrugeri prin exces de zel. Persoana are vointa, forta, impetuozitate si poate sa depaseasca orice obstacole, fiind usor impulsiva si agresiva, gresind prin faptul ca vrea prea mult, iar nu atat cat este necesar.

Marte în careu cu Luna (2°16)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în conjuncție cu Venus (3°32)
Indica un aspect atragator, impuls sexual puternic, atractie spre sport si distractie, o mare incredere in sine. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele, fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa, precum si o mare doza de gelozie; pericol de intoxicare.

Marte în opoziție cu Jupiter (3°49)
Indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator. Nativul este dogmatic, rebel, tinzand mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani.

Marte în opoziție cu Saturn (2°40)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în trigon cu Nodul Nord (0°03)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Balanță
Jupiter in Balanta, atunci cand este in buna configuratie, da o natura binevoitoare, simpatica si afectuoasa; constiincioasa si sociabila, avand un mare interes pentru tot ceea ce se refera la progresele omenirii in : muzica, arte, literatura, relatii sociale, etc. Astfel persoana este foarte iubita. Aceasta pozitie anunta reusita in afaceri si succes in viata publica. Dar daca Jupiter este afectat in acest semn, indulgenta acordata cerintelor de natura inferioara va aduce subiectului neplaceri, un scandal public, pierderea popularitatii si prestigiului sau.

Jupiter în opoziție cu Soarele (2°45)
Indica o vitalitate slaba, tulburari ale ficatului, aroganta, orgoliu, extravaganta, snobism, piedici in afirmarea sociala, caracter necinstit, dar numai daca este indicat si de alte aspecte rele. Nativul este cheltuitor, isi risipeste energiile, da dovada de indulgenta prea mare cu sine insusi, tendinta de ingrasare datorita abuzului de hrana.

Jupiter în careu cu Luna (1°32)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Jupiter în opoziție cu Venus (0°17)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Jupiter în opoziție cu Marte (3°49)
Indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator. Nativul este dogmatic, rebel, tinzand mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Balanță
Saturn in Balanta este exaltat si foarte puternic, iar aspectele sale, in consecinta, exalta toate calitatile lui Saturn, ceea ce-i asigura persoanei stima si aprecierea publicului. Partenerul va fi cast si la fel de pur ca aurul; aceasta pozitie da, intre altele, o buna sanatate si asigura o viata lunga. Atunci cand Saturn este stresat in acest semn, partenerul va fi infidel sau va fi luat printr-o moarte prematura. Daca persoana trebuie sa faca apel la lege, este expusa sa piarda si sa devina obiectul defavorii generale; va fi de asemenea predispusa la boli ale cailor urinare.

Saturn în opoziție cu Soarele (1°36)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Saturn în careu cu Luna (0°23)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Saturn în opoziție cu Venus (0°51)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Saturn în opoziție cu Marte (2°40)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Scorpion
Uranus in Scorpion, bine aspectat, da persoanei o vointa puternica si hotarata, capabila sa invinga orice obstacol si sa indeplineasca ceea ce a intreprins cu o perseverenta, o incapatanare si o hotarare de nestramutat; o inteligenta fina, subtila, circumspecta, capabila de a prinde cele mai mici detalii si de a se concentra profund asupra oricarei probleme care apare. Indica o abilitate mecanica iesita din comun, o iubire pentru stiinta oculta, cat si pentru stiinta fizica. Uranus afectat in Scorpion indica accidente, asasasinat sau moarte brusca prin explozie, electrocutare, aeroplane, etc. Da o tendinta spre bolile organelor genitale, datorita abuzului de functia creatoare, prin perversiune sau onanism.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Nodul Nord

Nodul Nord în Leu
Nativul in viata anterioara a trait inconjurat de oameni care probabil il ajutau pentru rezolvarea problemelor sale. Nu a avut curaj de a rezolva ceva de unul singur si se simtea in siguranta numai sub protectia prietenilor. In aceasta viata misiunea lui este de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin forte proprii.

Nodul Nord în trigon cu Soarele (1°00)
Ocazii favorabile de implinire a propriilor idealuri, ilustrind capacitatea oricui de a-si atinge telurile si de a se bucura de succesul dobindit. Reusita este cu atit mai mare, cu cit este dedicata mai mult nevoilor celorlalti. Indica o manifestare armonioasa a personalitatii, a activitatii in alte existente. Karma pozitiva ii permite acum nativului sa se afirme, sa staluceasca si sa-si manifeste creativitatea intr-un mod benefic. Un barbat (tata, sot - pentru o femeie, un sef) poate sustine nativul in a-si realiza menirea sa.

Nodul Nord în trigon cu Venus (3°28)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Nodul Nord în trigon cu Marte (0°03)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Scorpion
Instinctele erotice sunt puternice, sexul avand o importanta deosebita in viata nativului. Pot exista tendinte sadice, distructive.

Lilith în trigon cu Mercur (3°28)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în sextil cu Mercur (2°04)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Junon

Junon în Scorpion
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2748]
James Franco [2737]
Kate Hudson [2587]

Mâine

Adolf Hitler [8396]
Carmen Electra [3005]
Carol I Rege al României [3763]
Miranda Kerr [2921]

Articole

Quiz

Cum se numește personajul din film?