Algol Minima





Steaua Algol, numită Beta în constelația Perseus de către astronomi și Capul Diavolului de către astrologi, este o stea variabilă ce crește în strălucire și apoi descrește ritmic, la fiecare 2 zile și 21 de ore. Magnitudinea acestea variază de la 2.1, cât se înregistrează în mod obișnuit, la 3.4, valoare ce o are la mijlocul eclipsei. Strălucirea lui Algol pălește pentru aproximativ 2 ore, cât durează eclipsa prin care trece în mod regulat.



Referitor la partea astrologică a problemei, orbul ce se ia pentru Algol poate ajunge până la 6 grade, dat fiind maleficitatea acestei stele fixe. Pentru celelalte stele fixe putem lua un orb de un grad, ceea ce este suficient. Semnificația lui Caput Algol se referă în principal la sexualitatea primitivă feminină, strangulare, decapitare, pericol pentru gât, crimă, violență, catastrofă în masă. Este cea mai malefică stea, având caracteristici date de Saturn/Jupiter.


Strălucirea lui Algol

În perioadele de strălucire minimă, Algol este slăbită, și acest interval de 2 ore poate fi folosit pentru activități magice, mai ales dacă guvernatorul hărții coincide cu guvernatorul orei planetare.






Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

David Tennant [3082]
Kourtney Kardashian [2883]
Zazie [3169]

Mâine

Hayden Christensen [2744]
James Franco [2735]
Kate Hudson [2585]

Articole