Ghid de spiritualitate corporatista

1079 citiri

Nona


Sef agresiv = te crezi tare destept , dar ti-e frica de autoritate –vezi relatia cu ai tai si cum s-au raportat la tine cand erai la scoala :)

Colegi delasatori = daca le ai cu controlul , vezi sa nu te fi obisnuit sa le faci tu pe toate, ca iar te crezi destept si aia iti arata ca daca tot vrei sa faci, ai si pentru cine :)

Sef ‘’prost’’ = credinta ca esti mai bun ca el si ca ar trebui sa fii tu in locul lui , vezi cum judeci oamenii prin prisma cunostintelor de job si ce ochelari de cal ai ca nu vezi ca are si ala rolul lui in ecosistemul corporatist

Colegi barfitori = vezi cu onestitatea de care te crezi capabil 100% din timpul existentei tale de pana acum si a faptului ca tu nu ai barfit niciodata pe nimeni si daca ai facut-o , a fost cu scop nobil si chiar puteai sa ii zici si aluia in fata :))

Sisteme care se blocheaza si nu merg = cat de tare iti doresti sa rezolvi proiectul ala care s-a blocat si ce stare ai in momentul ala vis a vis de toata povestea. Stiu ca ai motive intemeiate sa te grabesti acasa sau ca la capatul celalalt al operarii sistemului sunt niste prosti care habar n-au ce fac, numai ca ce trimiti ca energie merge si pe firu uaiarless si ghici ce  tocmai la tine!

Marire de salariu care nu vine = si Doamne cat ai muncit sa le arati ca meriti si ca esti bun in toate si uite ai dreaq cum nu vad .Cine plateste orele suplimentare peste program si noptile la birou ?  tu evident . Daca te muncesti sa arati ca meriti si nu de dragu a ce faci , o sa te tot muncesti –spor in ramura !

Ala care are salariu mai mare ca tine, prostu dreaqu :) = crede ca merita si e relaxat , in plus nu isi bate capu cu cei care se desconsidera prin comparatia cu altii .Nu discutam de ce el, discutam de ce nu tu :)

Target care nu se face = pe ce intentie sa se faca ? de a fi bine la toti inclusiv companiei sau de a lua tu bonus ? daca la toti si ai facut tot ce tine de tine atunci stai linistit ca iti vei lua rasplata pentru contributie si daca nu se face

Plecari repetate cu jobul = vezi cat iti doresti sa stai acasa sau cat accepti ca partea din treaba ta e sa si pleci

Scrisoare de avertisment (sub orice forma) = cat din ce faci e asumat 100% ? ( ca pozitie , ca job , ca rol , ca demnitate a ta si intentie pozitiva de a contribui acolo).Mai ai timp sa te decizi pana devine finala.

Dat afara = drumul tau e in alta parte .Unde? depinde cum iei experienta.Si daca a fost short notice , de cand ai vazut ca nu te-ai asumat acolo (nu iti mai placea locul, oamenii, trageai cu chiulul, etc) si n-ai facut nimic in sensul asta?

Tre sa raspunzi la mailuri si telefoane din concediu = cat iti doresti sa se rezolve altfel ? ca sa fii confirmat tre sa fii acolo in carti :) ei , atunci jocul nu stie ca tu esti in concediu …

‘’Avansuri’’ de la colegi/colege ‘’fara motiv’’= cat de larg ai deschis usa pe interior catre asta si cat de mult vrei sa te aperi ? ca de putut poti.

Scopul e pur umoristic, cine vrea sa ia sensul il primeste :) nu impuscati postaciul :)



0 comentarii





Trebuie să fii autentificat pentru a trimite comentarii





Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat