Numărul Destinului 6


Sase nu este un numar bun de destin. Acest lucru se aplica in special femeilor. Destinul 6 creeaza multe probleme de ordin sexual, de care individul nu este realmente responsabil. Ei ii impinge pe nativi sa intre in relatii sexuale nedorite. Atunci cand 6 este numar psihic, inclinatia naturala catre sexul opus se gaseste in psihic si poate fi acceptata. Dar cand asemenea lucruri se petrec la intamplare, aproape fara nici o angajare personala, relatia fizica pare fortata, ca si cum ar tine de destin.

Nativii cu numar de destin 6 capata tot ceea ce doresc, dar nu-si pot gasi partenerii de viata potriviti, daca nu se casatoresc de tineri. Au grija de prieteni si rude, fara sa urmareasca vreun interes si trebuie sa munceasca din greu toata viata. Devin foarte independenti, desi raman sociabili. Sunt placuti in conversatie si buni povestitori. Calatoresc mult si se bucura de viata, le plac mancarurile bune, gustoase. Sunt mai mult sentimentali decat logici si au tendinta sa spele greselile trecutului. Nu accepta limitarile si nu se angajeaza, calca toate legile si traditiile religioase. Devin interesati de stiintele secrete, precum alchimia, Tantra (in special Tantra de mana stanga), vrajitorie si magie neagra.

Sunt persoane de nadejde, iubitoare de pace, romantice, metodice in munca si diplomate. Protejeaza interesele propriei lor clase. Banii le aluneca printre degete. Sunt generosi si cheltuiesc nelimitat pentru a-si distra rudele si prietenii. Sunt inclinati sa colectioneze haine frumoase, parfumuri, cosmetice, bijuterii si pietre pretioase. Raman atractivi, incantatori si tineri pana la o varsta inaintata. Femeile in special, isi pastreaza farmecul multa vreme, desi sufera din cauza abuzurilor sexuale si cad victima bolilor venerice.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

David Tennant [3078]
Kourtney Kardashian [2878]
Zazie [3165]

Mâine

Hayden Christensen [2738]
James Franco [2730]
Kate Hudson [2578]

Articole

Quiz

Cât de bine îl cunoști pe Harry Potter?