Numărul Destinului 33


Oamenii cu numărul de destin 33 caută mereu să dăruiască cu generozitate tuturor oamenilor ce au nevoie de ajutor. Sunt persoane vesele, iubitoare și energice și ajung la inima celor ce caută protecție, îngrijire și sprijin. Ei trăiesc vibrația iubirii la cel mai înalt nivel.
În relațiile cu ceilalți oameni, cei ce au numărul de destin 33 vor trebui să-ți depășească emoțiile. Sufletul ce are acest număr și-a exprimat dorința de a ridica rasa umană la o înțelegere superioară a noțiunii de dragoste. Acest număr nu este întâlnit foarte des.
Principala sarcină este înțelegerea faptului că responsabilitatea și servirea altor oameni este un lucru plăcut, dacă totul pornește dintr-o inimă iubitoare. Misiunea principală a celor ce au numărul de destin 33 este de a servi și de a ajuta un număr cât mai mare de oameni. Sufletele cu numărul 33 sunt în special preocupate pentru oamenii bătrâni sau cu dezabilități. Ei doresc să vindece pe oricine cu iubirea lor. Mulți simt lumina radiată de acești oameni și îi urmează încrezători, pentru că ei reprezintă dragostea în persoană. Cea mai mare problemă a oamenilor ce au numărul de destin 33 este de a sta concentrați asupra scopurilor înalte în armonie cu legile spirituale, în loc de a încerca să rezolve toate problemele umanității deodată. Acest număr este prezent pe pământ pentru a învăța exprimarea iubirii și a bunătății pentru a fi întotdeauna gata de a răspunde nevoilor altora. Oamenii cu acest număr de destin pot să nu înțeleagă imediat ce ajutor trebuie să dea. Uneori ei sunt impresionați de povestiri ce-i emoționează sufletește și sunt incapabili să separe faptele de ficțiune. Ei trebuie să înțeleagă că nu pot fi totul pentru toți oamenii. Ei trebuie să-și amintească că mereu trebuie să găsească un echilibru între partea emoțională și cea spirituală. Lecția pe care o au de învățat este de a-și exprima clar propriile nevoi și de a-i lăsa pe alții să fie responsabili pentru ei înșiși.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8423]
Carmen Electra [3026]
Carol I Rege al României [3783]
Miranda Kerr [2943]

Mâine

Elisabeta II [4712]
Iggy Pop [2561]
James McAvoy [4654]

Articole

Quiz

Cine te iubește în secret?