Numărul Destinului 2


In general, 2 nu este un numar bun de destin. Dar atunci cand 2 este deopotriva numar de destin si numar psihic, efectul sau este foarte puternic: numarul de destin 2 determina evolutia mentala si psihologica, ajutandu-i pe nativi sa fie increzatori in ei insisi. Dintre toate combinatiile numarului 2, aceasta (psihic 2 si destin 2) este cea mai buna.

Atunci cand numarul psihic, numarul de nume si al destinului sunt tot 2, influenta Lunii este predominanta, persoana caracterizandu-se prin instabilitate mentala, lipsa de hotarare si susceptibilitate sporita. Totusi, daca Luna este bine plasata si sustinuta de planete favorabile, aceasta combinatie poate deveni foarte puternica.

Oamenii cu destin 2 sunt obligati sa infrunte multe vicisitudini; ocaziile le scapa printre degete, chiar si atunci cand succesul se afla in puterea lor. Fiindca sunt victima unor schimbari neasteptate, ei se simt deseori neajutorati. Oamenii cu destinul 2 isi iubesc caminul si familia si acorda un interes deosebit, problemelor familiale.

Destinul 2 ii face nesiguri si mai putin norocosi in dragoste daca sunt barbati. Femeile pot fi blamate din cauza unor legaturi sentimentale. Barbatii cu destinul 2 studiaza mult pentru a-si imbogati cunostintele si a-si largi orizontul. Acesti nativi sunt bine crescuti avand un dezvoltat simt al autorespectului. Ei cred in proverbul: "Altuia nu-i face, ce tie nu-ti place ". Beneficiind de prietenii favorabile, de oameni carora le urmeaza exemplul, de circumstante pozitive si de claritatea intelegerii, ei actioneaza cu mare incredere si nu se indoiesc de sine. In asemenea conditii, ei pot face miracole in orice domeniu in care se angajeaza puternic.

Acestor oameni le place sa stea in vecinatatea raurilor, a cascadelor, a izvoarelor, a lacurilor si a helesteelor; le place sa traiasca in grup si sa aiba o companie agreabila. Ei pot amana sarcini importante, intalniri, ori tranzactii sau le pot abandona, de dragul unei companii placute. Munca lor se resimte din cauza dependentei fata de altii si a placerii de a avea legaturi armonioase. Oamenii cu destinul 2 dispun de o forta intuitiva puternica, putand "citi" in mintea celorlalti, sondand adanc in personalitatea lor.

Barbatii cu destinul 2 sunt norocosi si se casatoresc cu femei frumoase si bine educate; au mame virtuoase, surori iubitoare si cumnate intelegatoare. Sunt ajutati de femei in varsta, de femei in general, ori de femei care detin posturi cheie. Casatoriile barbatilor cu destin 2 sunt deseori scurte. Femeile cu destinul 2 sunt emotive si devotate partenerului de viata. Se imbraca cu mult gust, arata tinere si atragatoare.

Oamenii cu destinul 2 sunt interesati de ierburi si plante medicinale; adora gradinaritul si deseori isi redecoreaza casa. Ei pot sa devina buni psihologi, ganditori creativi, poeti, scriitori, consilieri, terapeuti, doctori, actori ori dansatori. Lipsiti total de egoism, nu asteapta apreciere dupa ce au facut un serviciu cuiva. Ei pot fi foarte bine, luati drept consilieri, pentru cuplurile care au probleme interpersonale. Dupa ce depasesc varsta de 35 de ani, devin mult mai interesati de stiintele oculte, filosofie si viata spirituala.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2746]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8412]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3772]
Miranda Kerr [2930]

Articole

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?