Aforismul este o propoziție scurtă, ce exprimă un adevăr astrologic bazat pe experiență. Adevărul este relativ, totuși există un sâmbure de adevăr în aceste aforisme, de care este bine să se țină seama.



1. Într-o nativitate nocturnă, dacă Saturn este poziționat în Casa VIII, prezice o moarte violentă.

2. Direcțiile MC către promitori nu omoară niciodată, decât în acele nativități ce prezic o moarte violentă.

3. Într-o nativitate a unei vieți scurte, Ascendentul, Soarele sau Luna direcționate către Nodul Sud produc moartea.

4. Ascendentul sau oricare din Luminarii (oricare ar fi Hyleg) direcționat către conjuncția, careul sau opoziția lui Saturn, și direcția petrecându-se în Berbec, Rac sau Leu, prezice că nativul rar scapă de la moarte, pentru că aceste semne reprezintă partea vitală în corpul omului, iar Saturn în semnele contrare are cea mai mare putere de a face rău.

5. Astrologii pot greși ușor măsurarea timpului în direcții, dacă pierd din vedere tranzitele importante. Pentru că direcțiile bune sau rele pot fi amândouă anticipate și continuate, pe măsură ce se întâmplă tranzitele fericite sau nefericite.

6. Soarele, Luna sau MC direcționat către sextilul sau trigonul lui Jupiter sau Venus, arată că rar nativul scapă de căsătorie (dacă este capabil de a se căsători).

7. Direcțiile planetelor în partea ce coboară a cerului, deși denotă cea mai mare fericire imaginabilă, nu vor avea o durabilitate mare.

8. O serie continuă de direcții bune face uneori o nativitate rea, să fie foarte bună. Dar ele nu vor continua așa până la sfârșit.





Bibliografie:
Hermes Trismegistus - Centiloquium
John Gadbury - Collectio Geniturarum (1661)
John Partridge - Mikropanastron (1679)

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Cât de bine știi să săruți?