Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Jimmy Fallon.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Jimmy Fallon
19 septembrie 1974 18:22 (GMT-4) 40°43’N 74°00’V
New York City, SUA
Compatibilitate 35 %

42 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
54
Sextil
27
Careu
-67
Trigon
31
Inconjuncție
2
Opoziție
-5
Total
42

S-au luat în calcul 43 aspecte.


Plan romantic
1
Plan mental
5
Plan fizic
0

Înțelegerea cuplului este medie. Este posibil ca această relație să fie favorabilă într-o anumită epocă a existenței sale pentru ca apoi drumurile dintre Albă ca Zăpada și Jimmy Fallon să se despartă. Despărțirea trebuie acceptată, deoarece se vor ivi alte posibilități mai bune.


Fecioară - Capricorn

Doi realiști care au atât de multe în comun, încât nu e de mirare că sunt atrași unul de celălalt. Amândoi sunt tradiționaliști practici, cu picioarele pe pământ, care cred că nu poți culege decât ceea ce ai semănat și pentru ei ideea aceasta valorează cel mai mult. Având atitudini similare față de muncă și bani, ei fac împreună o echipă de afaceri minunată, deși vederile Capricornului sunt ațintite spre idealuri mult mai mari și mai depărtate. Din când în când se pot naște certuri în jurul ideii de muncă pentru că amandoi se simt vinovați dacă își rezervă timp de relaxare. Foarte rar se întâmplă ca cei doi să nu facă nimic - întodeauna mai trebuie ceva de făcut. Deci s-ar putea să fie nevoie să își stabileasca o noapte pasională în agendele lor. Compatibilitatea lor se extinde și în dormitor, unde alcătuiesc un cuplu senzual, foarte original. Unul dintre motivele pentru care prognoza pe termen lung este favorabilă este că au fost suficient de inteligenți să discute despre preferințe, despre lucrurile pe care nu le agreează și țelurile fiecăruia, înainte să își facă promisiuni unul celuilalt - ca să nu apară vreo surpriză neplăcută. Cu un vin bun și vechi, relația celor doi se va îmbunătăți odată cu trecerea anilor.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Jimmy Fallon

Ezitarile caracteristice Balantei creeaza in sfera raporturilor sentimentale multe dificultati. Treci de la o stare la alta cu relativa usurinta si nu esti foarte fidel. Poti lasa fara probleme impresia unui amant pasionat si sincer, problemele aparand atunci cand, tot sincer, iti schimbi opinia din cauza faptului ca nu-ti convine ceva la femeia iubita. Reprezentantele sexului opus cu care vei avea de-a face nu se vor simti prea mult protejate in conditiile unor asemenea atitudini foarte instabile si adesea contradictorii.

Iti place o femeie realista si care raspunde la nevoile tale fara sa faca nazuri.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Dalai Lama XIV

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

30 noiembrie 2023 4:18 (GMT)
07° 40' 47"
11° 26' 13"
28° 16' 10"
24° 36' 43"
04° 06' 22"
07° 11' 06"
01° 05' 31"
20° 23' 31"
24° 53' 58"
28° 29' 08"
24° 00' 55"
17° 01' 12"
15° 46' 53"

Quiz

Care e jobul tău ideal?