Madhuri Dixit


15 mai 1967 12:00 (GMT+5:30) 19°01’N 72°51’E
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Mumbai, India

Înălțime 163 cm
Zodiac european Taur
Zodiac chinezesc Oaie de Foc
Zodiac aztec Casă
Zodiac arboricol Castan
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Mac
Zodiac indian Elefant
Zodiac grecesc Cerber
Temperament -
Număr destin 7
Număr psihic 6

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Madhuri Dixit (născută la 15 mai 1967) este o actriță indiană.


Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Taur
Este o pozitie favorabila norocului financiar, dar da si o tendinta la extravaganta, mai ales vestimentara; o atractie puternica fata de sexul opus, ducand cateodata la consecinte suparatoare; o mare forta fizica; o mandrie care-l impinge pe nativ sa se expuna pentru a i se admira vitejiile. Taurul guverneaza laringele, e motivul pentru care Soarele in Taur adauga forta corzilor vocale si da persoanei o voce puternica si agreabila.

Soarele în conjuncție cu Mercur (4°21)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în trigon cu Uranus (3°23)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Soarele în opoziție cu Neptun (0°46)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Soarele în trigon cu Pluton (5°43)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Luna

Luna în Rac
Luna in Rac da un caracter amabil, sociabil, simpatic dar indolent, dusman al oricarui efort fizic, moral sau mental. Acestor persoane le place sa fie dusi de curent si doar biciul necesitatii poate sa le stimuleze. Sunt adesea sensibile la conditiile psihice, mai ales daca Luna este in conjunctie cu Neptun sau cu Uranus: natura acestui aspect decide atunci daca influenta este sau nu favorabila. Aceasta pozitie da si iubirea de caminul familial si de confortul sau. Activeaza digestia si, in consecinta, actioneaza intr-un mod favorabil asupra sanatatii, daca aspectele sunt bune; daca sunt rele, va cauza tulburari digestive.

Luna în sextil cu Mercur (1°10)
Indica inteligenta, caracter sociabil, mult bun simt. Persoana are o fire sociabila, fermecatoare, blandete in manifestari, aspect ingrijit si chiar elegant. Ocupatie rentabila, avand multe avantaje si oportunitati. Inspiratie si intuitie in comunicare, relatii bune cu ceilalti, o mare forta de adaptabilitate si improvizatie.

Luna în conjuncție cu Jupiter (0°30)
Indica o fire omenoasa, optimism, sanatate, tendinte de ingrasare, posibilitatea de realizare in viata, atracte pentru calatorii. Perspicacitate, popularitate, magnetism personal puternic, imaginatie remarcabila.

Luna în trigon cu Neptun (6°18)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Luna în trigon cu Chiron (0°27)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Mercur

Mercur în Taur
Mercur in Taur da un spirit care are timp sa se gandeasca, dar o data ce a ajuns la o hotarare, este aproape la fel de dificil sa-l faci sa si-o schimbe; este ca si cum ai vrea sa modifici legea Mezilor si Persilor. Totusi, judecata nativului este demna de incredere, caci este intotdeauna bazata pe reflectie si ratiune. Nativul crede in vechea maxima: Tacerea este de aur, si o observa. E un bun consilier caruia putem, fara grija, sa-i incredintam un secret. Totusi nativul este departe de a trai sechestrat; are, dimpotriva, o fire amabila si sociabila. Ii place sa glumeasca si sa se amuze; are inclinatie spre muzica, arte, literatura - aceasta daca Mercur este bine plasat. Dar daca este afectata, subiectul este incapatanat, prefacut si avar.

Mercur în conjuncție cu Soarele (4°21)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în sextil cu Luna (1°10)
Indica inteligenta, caracter sociabil, mult bun simt. Persoana are o fire sociabila, fermecatoare, blandete in manifestari, aspect ingrijit si chiar elegant. Ocupatie rentabila, avand multe avantaje si oportunitati. Inspiratie si intuitie in comunicare, relatii bune cu ceilalti, o mare forta de adaptabilitate si improvizatie.

Mercur în sextil cu Jupiter (0°39)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Mercur în trigon cu Uranus (7°44)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Mercur în opoziție cu Neptun (5°08)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Mercur în sextil cu Chiron (0°42)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în careu cu Saturn (2°54)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în sextil cu Nodul Nord (1°08)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Venus în sextil cu Lilith (3°44)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Marte în Balanță
Marte in Balanta, bine aspectat, da o fire ardenta, demonstrativa, iubitoare, foarte atrasa de sexul opus, predispusa deci la o casatorie timpurie. Da de asemenea o placere entuziasta pentru frumusete si arta sub toate manifestarile ei; asigura popularitatea publica si sociala; este o pozitie excelenta pentru un om al legii, caci il va favoriza in acest sens. Este, in general, indiciul unei bune sanatati. Marte afectat in Balanta face ca persoana sa fie foarte nepopulara, predispusa opozitiei si criticii; o expune pericolului unui scandal public, a urmare a infidelitatii in relatiile amoroase, deoarece Marte in Balanta produce intotdeauna o atractie puternica pentru sexul opus, si, daca este afectat, firea este aprinsa si zburatoare, din care rezulta neplaceri inevitabile pentru ca s-a jucat cu afectiunea celuilalt.

Marte în opoziție cu Saturn (7°14)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Jupiter

Jupiter în Rac
Influenta lui Jupiter, fie in bine, fie in rau, nu se va face niciodata simtita pe de-a-ntregul inainte de mijlocul vietii si mai ales in cazul in care este plasat in zodia a patra sau in Casa a IV-a. Bine aspectat, da un caracter extrem de linistit, binevoitor si politicos fata de toti; o imaginatie vie, fertila in proiecte imaginare care nu se vor finaliza niciodata; un gust pronuntat pentru ocultism si pentru misticism. Exista totusi o latura practica in natura subiectului, iar acest aspect il face ambitios sa ajunga la succese materiale. Va fi norocos in plasamentele sale de case, pamanturi sau mine, in asa fel incat va aduna avere si va trai bine, mai ales in a doua jumatate a vietii sale. Aceasta pozitie indica de asemenea ca persoana va primi mult ajutor de la parintii sai in timpul vietii lor si o mostenire dupa moartea lor. Jupiter in Rac face ca persoana sa fie inclinata spre placerile mesei, daca acest astru este in aspecte bune, persoana va sti sa se abtina si sanatatea sa nu va avea de suferit, dar daca Jupiter este afectat, duce spre un exces de mancare, care - eventual - va afecta sangele si va cauza boli si excrescente nocive.

Jupiter în conjuncție cu Luna (0°30)
Indica o fire omenoasa, optimism, sanatate, tendinte de ingrasare, posibilitatea de realizare in viata, atracte pentru calatorii. Perspicacitate, popularitate, magnetism personal puternic, imaginatie remarcabila.

Jupiter în sextil cu Mercur (0°39)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Saturn

Saturn în Berbec
Saturn in Berbec este slab si, in consecinta, incapabil de a-si exprima cele mai bune calitati in intreaga lor intindere, chiar daca este bine dispus. Da, fara indoiala, desi intr-o masura mai mica, ponderatie, incredere in sine, discretie, tact, iubirea de munca, rabdare, perseverenta. dar daca Saturn este afectat in acest semn, persoana se infurie repede; tine ranchiuna, e geloasa, malitioasa si razbunatoare.

Saturn în careu cu Venus (2°54)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Saturn în opoziție cu Marte (7°14)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Fecioară
Uranus in Fecioara, bine aspectat, da un spirit fin, original, gustul pentru stiinta, mecanica, o capacitate de intuitie foarte dezvoltata, un simt ascutit al afacerilor care va contribui la succes si-i va sigura mari profituri ca patron. Daca Uranus este afectat in Fecioara, persoana poate fi predispusa la boli stranii, ipohondra, schimbatoare, rautacioasa si iritabila, o greutate pentru ea insasi precum si pentru anturajul sau. Aceasta pozitie pronosticheaza o multime de deceptii in scopurile si ambitiile sale mai ales din cauza dificultatilor pe care persoana va fi incapabila sa le invinga fie ca patron, fie ca angajat.

Uranus în trigon cu Soarele (3°23)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Uranus în trigon cu Mercur (7°44)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în opoziție cu Soarele (0°46)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Neptun în trigon cu Luna (6°18)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Neptun în opoziție cu Mercur (5°08)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în trigon cu Soarele (5°43)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Nodul Nord

Nodul Nord în Taur
In viata anterioara s-a interesat de tot ce este ocult si secret. A trait cautand puterea si placerea, si a abuzat de acestea. In aceasta viata va trebui sa puna in planul doi patimile si dorintele de dominare. Trebuie sa se straduiasca sa-si gaseasca linistea si seninatatea si sa le realizeze in mediul sau apropiat. Misiunea sa karmica este de a fi un sprijin solid pentru ceilalti.

Nodul Nord în sextil cu Venus (1°08)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Lilith

Lilith în Taur
Pot exista dificultati in exprimarea senzualitatii. Latura materiala are o deosebita importanta pentru nativ, iar sentimentele pot fi neglijate.

Lilith în sextil cu Venus (3°44)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în trigon cu Luna (0°27)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Chiron în sextil cu Mercur (0°42)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Junon

Junon în Leu
Nativul cauta un partener stralucitor, creator, artist si generos. Concepe casatoria ca pe un fel de flirt si aventura.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Bourvil [2802]
Jonathan Rhys Meyers [2838]
Julian McMahon [2757]
Smiley [4885]

Mâine

Cher Lloyd [2857]
Hugo Chávez [2986]
Iulia Albu [6586]
Jacqueline Kennedy Onassis [2936]

Articole

Quiz

Poți spune ce carte este, doar după copertă?