Ulysses S. Grant


27 aprilie 1822 5:47 (GMT-5:37) 38°54’N 84°15’V
Point Pleasant, SUA

Înălțime 173 cm
Zodiac european Taur
Zodiac chinezesc Cal de Apă
Zodiac aztec Șarpe
Zodiac arboricol Nuc
Zodiac egiptean Horus
Zodiac floral Trandafir
Zodiac indian Foc
Zodiac grecesc Cerber
Temperament sanguin-flegmatic
Număr destin 8
Număr psihic 9

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Ulysses S. Grant (născut Hiram Ulysses Grant în 27 aprilie 1822 - d. 23 iulie 1885) a fost cel de-al optsprezecelea președinte al Statelor Unite ale Americii (1869 - 1877). Grant a devenit un erou național în timpul Războiului Civil American, în timpul căruia a comandat forțele combinate ale Armatei Uniunii ca unul dintre generalii acesteia și, mai târziu, în calitate de comandant general al întregului front de război (1864 - 1865).

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Taur
Este ferm, perseverent, metodic, gelos, traditionalist, muncitor, avand o mare atractie spre placerile de tot felul. De obicei, este receptiv doar la lucrurile concrete si palpabile. Este foarte incapatanat si este ferm convins ca are dreptate. Isi mentine directia aleasa si nici un argument nu il poate face sa devieze. Isi apara ideile pana in panzele albe. Are o mare atractie pentru muzica si bijuterii.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Gemeni
Succesul financiar va fi atins gratie activitatilor variate, schimband des activitatea sau locul de munca.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Rac
Singurele calatorii pe care va dori sa le faca vor fi vizitarea familiei si prietenilor. Familia si persoana iubita sunt foarte importanti pentru el, acestia pot conta totdeauna pe el cand vor avea dificultati sau necazuri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Rac
Ii place viata de familie, copiii avand un loc aparte in inima sa. Are o natura calma, afectuoasa, delicata si tandra.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Leu
Poate sa iubeasca doar o persoana onesta, cinstita si inteligenta. Ii place sa-si admire partenerul. O dragoste sincera, stabila si fidela. Educatie rafinata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Balanță
Mai presus de orice ii plac conditiile bune de lucru, atmosfera placuta. Punct vulnerabil: rinichii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Scorpion
Pasiuni, pasiuni. Infierbantat si imbatat de dragoste. Intepaturi, discutii, dispute in dragoste.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Săgetător
Moartea va surveni intr-o tara straina sau intr-o calatorie mai lunga. Cu toate aceastea va fi o moarte linistita dupa o viata lunga, cand corpul este prea istovit pentru a continua. Moarte usoara.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Capricorn
Respecta religia in care s-a nascut, statornic in credinta. Ii place justitia si loialitatea.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Capricorn
Incredere totala in munca. Respectabil, ireprosabil in munca si in ce priveste calitatile morale, scrupulos si demn de toata lauda.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Vărsător
Ii place sa reconstruiasca lumea impreuna cu prietenii sai. Aceste discutii pot dura toata noaptea si cu aceasta lume nou creata, se va retrage la culcare.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Berbec
Poate avea initiative fara sa consulte pe nimeni.


Soarele

Soarele în Taur
Este o pozitie favorabila norocului financiar, dar da si o tendinta la extravaganta, mai ales vestimentara; o atractie puternica fata de sexul opus, ducand cateodata la consecinte suparatoare; o mare forta fizica; o mandrie care-l impinge pe nativ sa se expuna pentru a i se admira vitejiile. Taurul guverneaza laringele, e motivul pentru care Soarele in Taur adauga forta corzilor vocale si da persoanei o voce puternica si agreabila.

Soarele în Casa XII
Este semnul sufletului solitar care, ca un retras, se inchide departe de lume. Aduce un pericol de conflict cu autoritatile sau incapacitatea de a se adapta conditiilor vietii de familie; in orice caz, datorita dificultatilor ce vin una dupa alta, persoana isi petrece restul vietii intr-un exil voluntar sau impus, ca o straina printre straini. Cand nu e vorba de un caz atat de extrem, prima treime a vietii este de obicei risipita in eforturi zadarnice pentru a gasi echilibrul si a alege o cariera sau o profesie. Ca si pozitia Soarelui in Casa a VI-a, aceasta indica succesul intr-o functie avand legaturi cu spitalele, cu inchisorile; in orice munca in raport cu un laborator ca si chimist; da interesul fata de ocultism si gustul pentru cercetarile ciudate.

Soarele în conjuncție cu Jupiter (4°57)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Soarele în conjuncție cu Saturn (5°55)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Soarele în trigon cu Uranus (0°40)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Soarele în trigon cu Neptun (1°27)
Indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Soarele în opoziție cu Lilith (3°33)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Luna

Luna în Rac
Luna in Rac da un caracter amabil, sociabil, simpatic dar indolent, dusman al oricarui efort fizic, moral sau mental. Acestor persoane le place sa fie dusi de curent si doar biciul necesitatii poate sa le stimuleze. Sunt adesea sensibile la conditiile psihice, mai ales daca Luna este in conjunctie cu Neptun sau cu Uranus: natura acestui aspect decide atunci daca influenta este sau nu favorabila. Aceasta pozitie da si iubirea de caminul familial si de confortul sau. Activeaza digestia si, in consecinta, actioneaza intr-un mod favorabil asupra sanatatii, daca aspectele sunt bune; daca sunt rele, va cauza tulburari digestive.

Luna în Casa III
Luna in Casa a III-a indica gustul spre studiu, o imaginatie vie si fertila, o inclinatie spre ocupatii intelectuale, mai ales daca acestea nu cer continuitate, de exemplu reportajul si redactarea in ziare unde trebuie sa fii in alerta pentru a aduna vestile si sa ratacesti ici si colo pentru a le aduna. Acestor persoane le plac lucrurile concrete; daca Luna este intarita de aspecte bune ale lui Mercur, persoanele pot ajunge la o pozitie inalta.

Luna în careu cu Mercur (7°46)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în trigon cu Venus (3°26)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Mercur

Mercur în Berbec
Mercur in Berbec face persoana inclinata spre dispute si contradictii. Face ca raspunsul sa fie iute si o tendinta spre exagerare - nu neaparat cu un scop, totusi. Daca Mercur este bine plasat, nativul are spiritul larg; este tolerant, cu un caracter studios, abil in a prinde ideile si situatiile; ingrijit de persoana sa si ordonat. Daca Mercur este afectat in Berbec, persoana sare inainte de a masura obstacolele; ii lipseste rabdarea; intelectul este clatinat; fiind lipsita de orice sens al responsabilitatii, nu se poate conta pe ea deloc.

Mercur în Casa XII
Mercur in Casa a XII-a, bine plasat, da un intelect inclinat spre cercetari secrete, misterioase sau oculte. Acesta va fi mai ales cazul in care Mercur este situat intre Soare si M.C. (Mijlocul Cerului), adica daca Mercur se afla inaintea Soarelui (rasare inaintea acestui luminator), caci, in acest sens, lumina spiritului straluceste puternic si da persoanei o inteligenta clara si alerta. Este o buna pozitie si pentru investigatii politiste, cercetari stiintifice sau oculte. Chimisti de o mare abilitate au acest aspect in nativitatea lor, caci propriu acestor persoane este sa analizeze in cele mai mici detalii lucruri care ar parea nesemnificative altora. Daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, mai ales de Saturn sau de Marte, sau daca este in combustie - inainte si dupa - Soare, exista pericolul ca intelectul sa se intunece si sa rezulte nebunia. Trebuie sa remarcam de asemenea ca factorul stresant variaza in functie de natura planetei in aspect cu Mercur; daca este Marte sau Uranus, subiectul va putea fi extrem de violent; daca este Saturn, va deveni melancolic; dar oricare caz ar fi, daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, orice forma de limitare va restrange inteligenta, caci Casa a XII-a indica restrictia, constrangerea. Surzenia este de asemenea rezultatul acestei pozitii a lui Mercur atunci cand e grav afectat de Saturn.

Mercur în careu cu Luna (7°46)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Mercur în trigon cu Marte (5°26)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Mercur în sextil cu Nodul Nord (3°40)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Venus

Venus în Pești
Venus in Pesti este in propria sa zodie de exaltare, unde isi amesteca din nou razele sale benefice cu cele ale lui Jupiter. In plus, cum Pestii sunt o zodie de apa, aceasta pozitie semnifica o mare emotivitate imblanzita, stapanita de elementul durerii inerente a Casei a XII. Aceasta pozitie il indica deci pe cineva care este capabil de a resimti un sentiment ca acela simtit de Salvatorul Nostru cand a spus: Veniti la mine, voi toti cei ce sunteti slabi si impovarati, va voi oferi odihna. Venus in Pesti indica deci o natura ce aspira sa-i usureze pe toti cei care sufera de trup si suflet. Adesea nativul, impins de o blanda mila isi ia o slujba intr-o inchisoare, un spital sau o institutie caritabila unde gaseste o solutie pentru compasiunea sa. Aceasta pozitie da si o iubire intensa de muzica si, daca alte aspecte sunt favorabile, un mare talent vocal sau instrumental, caci muzica este cea mai minunata refulare oferita emotiilor celor mai profunde pe care o poate resimti sufletul omenesc. Persoanele care au Venus in Pesti sunt mai ales predispuse in a fi inselate in afaceri si sa aiba probleme ca urmare a unei legaturi ilegale.

Venus în Casa XI
Venus in Casa a XI-a, bine aspectata, aduce persoanei o multime de prieteni doritori in a o ajuta sa-si realizeze dorintele si sperantele. Totusi, acest ajutor va depinde de natura si de caracterul zodiei in care Venus este plasata, cat si de forta aspectelor. Daca, de exemplu, Venus se gaseste in Casa a XI-a si intr-o zodie martiana in care este slaba, Berbecul sau Scorpionul, si este atinsa doar de sextilele lui Mercur si ale Lunii, va fi de putin ajutor comparativ cu ceea ce ar da daca ar fi in propriile sale zodii, Taurul sau Balanta, si atinsa de trigoanele Soarelui si ale lui Jupiter. In primul caz, prietenii atrasi de nativ pot fi sinceri in dorinta de a-l ajuta, dar nu vor fi capabili sa o faca. In al doilea caz, vor exercita o puternica influenta si vor face minuni. Daca Venus este stresata in Casa a XI-a, se intampla adesea ca nativul sa-si atraga prieteni care sa se serveasca de el pentru propriile lor interese, apoi, dupa ce l-au folosit bine, sa-l paraseasca.

Venus în trigon cu Luna (3°26)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Marte

Marte în Leu
Marte in Leu, bine aspectat, da o fire muncitoare, cinstita, intreprinzatoare si independenta, sentimentul onoarei si al responsabilitatii, ceea ce duce repede la ocuparea unui post de incredere in afacerile publice sau private. Aceste persoane sunt entuziaste si energice, atat in munca, cat si in distractie; le plac in general sporturile si momentele agreabile; au o admiratie foarte ardenta pentru sexul opus si curteaza obiectul inflacararii lor cu o intensitatea care aboleste dificultatile, ia totul si ajunge la o consumare rapida. Aceste persoane nu se ascund niciodata dupa deget pentru a a spune ceea ce gandesc si o fac intr-un mod brutal, care este adesea extrem de jenant. Argumentele lor sunt puternice si transante pentru sau impotriva a ceea ce spun, sau contesta, de unde rezulta vii opozitii din partea interlocutorilor lor cu opinii diferite. Acesti oameni sunt foarte aventurosi si se lauda cu riscurile la care s-au expus fie in placeri , fie in afaceri. Marte afectat in Leu, da un temperament de foc, foarte violent, predispus febrei, bolilor inflamatorii, palpitatiilor inimii, crizelor biliare, halucinatiilor. Exista riscul legaturilor ilegale, neplaceri in timpul logodnei, pierderi de copii, pierderi financiare prin speculatii. Un Marte afectat in Leu da aceeasi indrazneala ca atunci cand este bine aspectat, dar pericolul de accidente este mai mare, deoarece persoana care are planeta afectata aici, este cutezatoare si irationala.

Marte în Casa IV
Marte in Casa a IV-a, atunci cand este bine aspectat, da o constitutie viguroasa, care se va mentine chiar si la o varsta avansata. Sunt bune mai ales functiile digestive; sanatatea si vigoarea sunt de asemenea robuste. Acest aspect face persoana foarte agresiva in eforturile sale de a-si umple sacul si de a tezauriza in vederea batranetii si a zilelor negre. Exista posibilitatea de mostenire din partea parintilor. Este o pozitie foarte favorabila mai ales daca Marte este in Berbec, Leu sau Capricorn; dar daca Marte este slab, ca in Rac sau in Pesti, si afectat de un careu sau de o opozitie, tulburari digestive sau o viata imprastiata vor distruge vitalitatea, iar persoana va deveni din ce in ce mai certareata si dezagreabila. Exista pericolul de accident prin incendiere in casa; febra si boli inflamatorii de asemenea. Persoanele cu Marte in Casa a IV-a ar trebui sa-si paraseasca locul de nasstere pe cat de repede posibil si sa incerce astfel sa inlature pericolele.

Marte în trigon cu Mercur (5°26)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Marte în opoziție cu Nodul Nord (1°46)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Jupiter

Jupiter în Taur
Jupiter in Taur, in buna configuratie, da o fire eminamente buna si simpatica fata de toti, dar o iubire profunda, vie si tandra pentru cei fata de care relatiile familiale permit aceasta exprimare a iubirii. Aceasta pozitie atrage bogatie si da dispozitii generoase pentru a ajuta in actiuni filantropice; totusi Jupiter in Casa a II-a nu este niciodata excesiv si extravagant in generozitatea sa, ci mai degraba conservator si inclinat sa examineze cu grija avantajele oricarei propuneri inainte de a da o mana de ajutor; pe de alta parte, este numai generozitate pentru ai sai. Caminul sau, familia sa sunt totul pentru el. Cand Jupiter este afectat in Taur, impinge spre cheltuieli extravagante din ostentatie sau pentru satisfacerea naturii inferioare. Subiectul va fi foarte gurmand si va fi predispus, ca rezultat al lacomiei sale, la boli indicate de natura diferitelor aspecte ale planetelor. Va avea adesea dificultati financiare, neplaceri cu creantierii sai.

Jupiter în Casa XII
Jupiter in Casa a XII-a, atunci cand este bine aspectat, da castiguri si succese prin ocupatii intr-un loc de retragere (recluziune) relativa; de exemplu lucrari de laborator, functie administrativa in spitale, azile, intr-un ordin de fraternitate avand ca obiect ingrijirea bolnavilor sau studiul practicii misticismului sau al stiintelor oculte. Daca persoanele care au pe Jupiter in aceasta pozitie sunt sarace, vor fi coplesite de binefaceri de catre oameni caritabili sau asociatii fraterne sau institutii de caritate. Daca sunt bogate, ele vor fi generoase si vor face opere de binefacere fara sa tina cont de bani. Daca au dusmani, ii vor schimba in prieteni. Jupiter afectat face ca persoana sa fie indolenta, imprevizibila astfel incat cu timpul va ajunge intr-o institutie de caritate unde isi va sfarsi zilele.

Jupiter în conjuncție cu Soarele (4°57)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Saturn

Saturn în Taur
Saturn in Taur, bine aspectat, da persoanei o vorbire lenta (totusi ceea ce ea de spus are greutate si merita sa fie ascultata); o fire linistita, inceata in luarea deciziilor, dar incapatanata in a mentine o decizie o data ce a luat-o; o discretie care face fata oricarei incercari. Saturn afectat in Taur, mai ales de catre Mercur, cauzeaza intotdeauna un defect de vorbire; da un caracter violent, mai ales daca Marte este si ea o planeta rau aspectata. Aceasta pozitie aduce dificultati in materie de bani.

Saturn în Casa XII
Saturn in Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana in afara oricarui contact cu publicul. Bine aspectat, este un indiciu de succes intr-o sarcina oficiala intr-o institutie publica: azil, spital, inchisoare, etc. Daca este stresat, arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi inchis, eventual indica un functionar intr-un post subaltern.

Saturn în conjuncție cu Soarele (5°55)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Capricorn
Uranus in Capricorn, atunci cand este bine aspectat, da un caracter ambitios si intreprinzator, o fire serioasa si perseverenta, un viu simt al responsabilitatilor, idei originale despre afacerile care ii vor aduce succesul, mai ales in carierele legate de electricitate sau aerotehnica. Uranus afectat da un spirit oscilant, excentric, voluntar, incapatanat, care trebuie sau sa conduca sau sa distruga, certaret, in termeni rai cu societatea in general si cu familia in particular. Aduce, deci, ca urmare, un mare numar de necazuri si neplaceri implicand adesea schimbari bruste de situatie sau de anturaj.

Uranus în Casa VIII
Uranus in Casa a VIII-a este de un bun augur, deoarece indica, atunci cand viata a ajuns la sfarsit, ca acesta va sosi repede, scutind astfel persoana de suferintele lungi si triste care insotesc atat de des trecerea din lumea fizica in lumile spirituale. Stiind aceasta, este bine ca aceste persoane sa aiba afacerile in ordine, astfel incat moartea sa-i gaseasca pregatiti. Aceasta pozitie aduce adesea, prin partener, o mostenire neprevazuta, daca Uranus este bine aspectat; daca aceasta planeta este afectata, persoana se poate gasi amestecata in litigii legate de o proprietate a unei persoane decedate. Oamenii care il au pe Uranus in Casa a VIII-a arata adesea un mare interes pentru lucrurile oculte si devin foarte mistice. Aceasta pozitie predispune la vise si la experiente psihice ciudate.

Uranus în trigon cu Soarele (0°40)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Neptun în Casa VIII
Neptun in Casa a VIII-a, bine aspectat, pronosticheaza imbogatirea prin casatorie, dar nu pe cale obisnuita, ci intr-un mod bizar. Aceasta pozitie este de asemenea favorabila pentru cercetarile oculte si face adesea ca persoana sa fie capabila sa parvina la cunoasterea directa. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a VIII-a, exista pierdere prin frauda sau deceptie din partea partenerului; neplaceri financiare in legatura cu proprietatile sau cu corporatiile; moarte stranie, extraordinara.

Neptun în trigon cu Soarele (1°27)
Indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Pluton

Pluton în Berbec
Aici a fost Pluton intre 1822 si 1850. Stimuleaza tendinta de autofirmare prininitiative sociale radicale, propunind schimbarea ordinii sociale si sustinind-oprin actiuni energice. Perioada a culminat cu revolutiile europene de la 1848. Indica o fire inspirata, pasionala, energica, atrasa de domenii de cercetare, de aventura, o personalitate puternica, incercand sa provoace schimbari la cei din jur. Nativul este individualist, entuziast, un pionier in domenii de avangarda, tentat de reforme sociale si politice.

Pluton în Casa XI
Indica idei vizionare, influenta asupra maselor, popularitate, spirit reformator, castiguri si beneficii de pe urma prietenilor, ajutor in situatii critice. Nativul se angreneaza cu entuziasm in actiuni umanitare, dar poate fi deturnat de la scopurile curate de altii.

Nodul Nord

Nodul Nord în Vărsător
In viata anteriora nativul si-a creat un orgoliu puternic si un sentiment de superioritate. Nu-si dorea decat sa straluceasca si era sfidator. In aceasta viata ii va fi greu sa renunte la privilegii si sa traiasca ca un om obisnuit. Trebuie sa renunte la egoism si sa-si sacrifice interesele personale in favoarea celor colective. Realizarea misiunii sale va fi posibila daca isi va gasi un ideal si isi afla rostul vietii sale.

Nodul Nord în Casa X
In viata anterioara nativul a avut probleme relationale cu familia sa, fiind nerecunoscator. In aceasta viata el trebuie sa stabileasca bune relatii cu cei apropiati. Va trebui sa invete sa se maturizeze si sa actioneze in afara dizarmoniei familiale, pentru a-si capata simtul demnitatii.

Nodul Nord în sextil cu Mercur (3°40)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Nodul Nord în opoziție cu Marte (1°46)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Scorpion
Instinctele erotice sunt puternice, sexul avand o importanta deosebita in viata nativului. Pot exista tendinte sadice, distructive.

Lilith în Casa VI
Pot apare boli de natura ciudata sau ale aparatului genital. Nativul are necazuri la locul de munca, sau isi poate schimba ocupatia destul de des.

Lilith în opoziție cu Soarele (3°33)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa XII
Nativul are tendinta de a se replia in sine, pentru a cerceta adevarurile si cunostintele ascunse. El poate sa se sacrifice pentru cercetarea sa. Transformarea sa trece printr-o cufundare in tenebre, de unde va iesi total transformat. Isi inconjoara viata personala cu un val de ceata.

Junon

Junon în Berbec
Se cauta un partener puternic, hotarat si impulsiv, care sa controleze si sa dirijeze aceasta viata mai indecisa. O posibila lupta constanta, care face parte din placerea provocarilor si atingerea unor reusite mai dificile.

Junon în Casa XII
Nativul este sedus de un partener inspirat, creativ si misterios cu care va imparti o cercetare interioara. Este o pozitie delicata.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adele [4335]
Chris Brown [2725]
Henry Cavill [2940]

Mâine

George Clooney [7670]
Orson Welles [2688]
Sigmund Freud [3215]

Articole

Quiz

De ce ești singur?