Adrien Brody


14 aprilie 1973 15:30 (GMT-5) 40°43’N 74°00’V
New York City, SUA

Înălțime 180 cm
Zodiac european Berbec
Zodiac chinezesc Bivol de Apă
Zodiac aztec Șopârlă
Zodiac arboricol Arțar
Zodiac egiptean Thoth
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Birjar
Zodiac grecesc Pegas
Temperament echilibrat
Număr destin 11 / 2
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Adrien Brody (n. 14 aprilie 1973) este un actor american. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anul 2003, ca urmare a interpretării rolului principal din filmul Pianistul, în regia lui Roman Polanski.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Fecioară
Are un bun spirit de observatie, fiind atent la cele mai mici detalii. Este foarte corect, chiar maniac in a respecta regulile si poate deveni birocrat. Are inclinatii practice, fiind o fire pragmatica. Este o persoana activa, vioaie, invata cu usurinta dar cand este ranita de critica poate fi cinica, rece, ranchiunoasa. Vesnic nemultumita, are darul de a se certa cu toata lumea.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Balanță
Venituri venite dintr-o casatorie avantajoasa sau dintr-o foarte utila asociere.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Scorpion
Poate fi un bun investigator pentru ca este foarte curios, ii place cercetarea si o face cu multa rabdare, ii place sa rezolve mistere. Stie cum sa-si asume riscuri daca este constient de pericole.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Săgetător
Se va casatori cu o persoana straina, sau va face in permanenta calatorii lungi sau chiar se poate stabili in strainatate.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Capricorn
Exemplul absolut al tipului "serios". Totul este calculat, cel mai mic risc este analizat, rabdarea fiind una dintre calitatile principale. Una sau doua aventuri sentimentale, casatoria, familia, toate fara sa-i puna probleme, ii daruiesc calmul cu dragoste si intelepciune.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Vărsător
Se va dedica unei cariere sau invatamantului. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Pești
Pericol de haos material si spiritual, adulter, viciu. Tendinta spre relatiile umane bazate pe simpatie si nu pe ratiune. Simt practic scazut. Dorinte vagi. Idei morbide si nostalgii romantice planeaza asupra asocierilor si casatoriei.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Berbec
Sotia (sotul) va avea tendinta sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Mare atentie la actiunile facute in graba, caci se pot dovedi periculoase. Sofeaza prea repede.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Taur
Calatorii scurte, fara mare atractie pentru departari. Nu-si schimba principiile.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Gemeni
Are o profesie care necesita schimbari si miscare. Daca nu este asa, va schimba multe slujbe. Ii place sa se miste, sa calatoreasca, sa scrie.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Rac
Prietenii sincere si pe viata. Oricum, familia este pe primul loc.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Leu
Cateva probleme cu autoritatile sau cu cineva in exercitiul functiunii.


Soarele

Soarele în Berbec
Berbecul este zodia de exaltare a Soarelui, aceasta pozitie este, prin urmare, cea mai puternica a astrului central. Ea iradiaza o forta vitala fara pereche, care da persoanei un fond minunat de energie pentru a rezista asalturilor bolii si o puternica forta de regenerare pentru a o scapa repede din stransoarea bolii. Indivizii care au aceasta pozitie in tema lor astrologica sunt mai ales predispusi la febra din cauza caldurii excesive a Soarelui in Berbec. Cum aceasta zodie guverneaza capul, acest exces de caldura usuca adesea pielea capului, impiedica cresterea parului si aduce o calvitie precoce.

Soarele în Casa VIII
Casa a VIII-a este unghiul sub care actioneaza toate fortele ce privesc moartea; cum Soarele este distribuitorul vietii, este evident ca aceasta pozitie este extrem de dezavantajoasa in ceea ce priveste vitalitatea subiectului. O viata ce da mari sperante se termina adesea prematur. Se intampla adesea si ca atunci cand un geniu a fost neinteles si a trecut obscur poarta mortii, o celebritate postuma si imortalitatea ii sunt rezervate datorita acestei pozitii a Soarelui. In timp ce Casa a II-a semnifica situatia financiara a persoanei si arata utilizarea pe care o da banului castigat, Casa a VIII-a arata ceea ce persoana capata in afara propriilor sale eforturi, adica prin mostenire, prin casatorie etc. Deci, Soarele in Casa a VIII-a indica o crestere a averii dupa casatorie, cat si o tendinta a perechii de a fi prea generoasa si a-si imprastia resursele.

Soarele în conjuncție cu Venus (1°18)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Soarele în opoziție cu Uranus (3°52)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Soarele în conjuncție cu Chiron (7°28)
Nativul este un original care nu accepta nici o bariera, fiind gata sa raspunda la toate provocarile. Este atragator, poseda har si creeaza ceea ce nimeni, anterior, nu a cutezat sa-si imagineze. El poate rezolva problemele altora. Cercetarea sa este solara, in raport cu barbat (ghid, tata, sot) sau cu iubirea, creatia.

Luna

Luna în Fecioară
Luna in Fecioara exalta calitatile mentale, daca este bine aspectata; da atunci o memorie minunata, iubirea pentru studiul stiintelor sau a ocultismului si ambitia de a excela. Chimia este stiinta favorita a acestor subiecti; se autodepasesc ca igienisti si dieteticieni. Sunt mai degraba calmi si rezervati in modul lor de a fi si detesta sa flateze sau sa fie flatati dupa cum nu suporta nici manifestarea ostentativului. Daca nu se dedica dieteticii, reusesc mai bine ca subalterni sau angajati decat intr-o afacere personala.

Luna în Casa I
Atunci cand Luna rasare in Casa Intai, la nastere, si mai ales intr-o zodie cardinala sau comuna, ea da subiectului o natura foarte instabila. Acesta va incerca in mod constant sa-si schimbe situatia, anturajul, ocupatia. Rezulta o nevoie insatiabila de a vagabonda, de a fi intotdeauna gata sa plece in aventura. Luna intr-un semn fix indica mai multa stabilitate dar, chiar si atunci, subiectul va cheltui, probabil, o mare parte din timpul sau intr-o existenta ratacitoare. Persoanele cu Luna in Casa Intai sunt de obicei mai senzitive, mai ales daca Luna este intr-un semn psihic, Racul sau Pestii. Au imaginatia foarte vie si sunt foarte intuitive. Aceasta pozitie a Lunii are o putere puternica asupra sanatatii, mai ales in tema de nativitate a unei femei, aspectele pe care le primeste Luna determinand vigoarea constitutiei. Este si o indicatie de succes in ocupatii in care persoana se va gasi in contact cu publicul.

Luna în opoziție cu Mercur (4°42)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în careu cu Saturn (6°02)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Mercur

Mercur în Pești
Mercur in Pesti, semn ocult de apa, doteaza subiectul cu o anumita capacitate psihica care nu este atat intuitie, cat imaginatie. Isi imagineaza sau crede ca un lucru trebuie sa fie astfel si, fapt uimitor, cel mai adesea, este asa; dar aceasta capacitate este periculoasa caci duce spre mediumnitate, daca Mercur este afectat sau daca Neptun, octava superioara a lui Mercur, se gaseste in Casa a XII-a. Daca Mercur este afectat de catre Saturn, in Pesti, predispune persoana la melancolie, mereu nelinistita, certareata; dar in general persoanele care au Mercur in Pesti au un caracter amabil, binevoitor. Este si un bun indiciu de succes ca si chimist, dietetician sau igienist.

Mercur în Casa VII
Mercur in Casa a VII-a, bine plasat, face ca persoana sa fie populara in cercurile literare si stiintifice. Este o buna pozitie pentru oratori, conferentiari si pentru toti cei care urmeaza o cariera de activitate mercuriana de natura publica. Dar daca Mercur este stresat in Casa a VII-a, aceasta pozitie va aduce numeroase critici ostile din partea publicului, capabile sa implice persoana intr-un proces facut in vederea de a se apara impotriva scrierilor defaimatoare sau, dimpotriva, ca sa raspunda scrierilor injurioase impotriva altor persoane. Mercur bine plasat in Casa a VII-a indica o casatorie fericita cu cineva din anturaj sau un salariat; dar daca Mercur este prost aspectat, nativul sau partenerul va avea un caracter de neimblanzit, astfel viata conjugala va fi teatrul disputelor, certurilor constante datorate neimplicarii sau chiar a infidelitatilor comise.

Mercur în opoziție cu Luna (4°42)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Venus

Venus în Berbec
Venus in Berbec da ardoare inclinatiilor afective ale lui Venus unindu-le cu focurile lui Marte, guvernatorul Berbecului, si face persoana foarte ardenta in exprimarea afectiunii sale. Aceasta dispozitie face ca persoana sa fie foarte cautata, mai ales de sexul opus, si sa rezulte o casatorie precipitata; dar acest fel de dragoste nu este, nu poate fi durabil. Eventual, focul pasiunii arde iubirea, in asa fel incat casatoriile incheiate sub aceste auspicii sunt o sursa permanenta de nefericiri conjugale. Aceasta pozitie tinde de asemenea sa-l faca pe nativ impulsiv si irational, de fiecare data cand se face apel la intelegerea sa; de aceea, ajuta adesea cauzele rele. Incita de asemenea persoana la cheltuieli extravagante.

Venus în Casa VIII
Venus in Casa a VIII-a va aduce avantaje prin casatorie, prin asociere sau prin mosteniri, daca astrul este bine aspectat; dar daca este stresat, cauzeaza pierderi pecuniare, deceptii in dragoste sau o casatorie extravaganta, neplaceri de ordin legal relativ la un testament.

Venus în conjuncție cu Soarele (1°18)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Venus în opoziție cu Uranus (5°10)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Marte

Marte în Vărsător
Marte in Varsator, atunci cand este bine aspectat, anunta o persoana spirituala si intuitiva, ingenioasa si originala, intreprinzatoare si ambitioasa, muncitoare neobosita pentru a-si asigura succesul in cariera aleasa, astfel ea va castiga prietenia persoanelor care vor fi gata sa o ajute sa-si realizeze sperantele si dorintele. Acesti oameni sunt foarte abili si in mecanica si in lucrurile care au legatura cu electricitatea; reusesc si ca administratori sau angajati intr-o asociatie filantropica sau o societate de utilitate publica. Marte afectat in Varsator, face ca persoana sa fie prea independenta, pompoasa si predispusa sa urasca orice autoritate, directa in discursul si comportamentul sau fata de ceilalti si ranchiunoasa in cel mai inalt grad, daca nu o tratam cu respectul si consideratia care i se par datorate. Aceste persoane foarte dificile de caracter se cearta adesea cu anturajul lor. Vor avea tendinta sa suporte pierderi prin joc si speculatii. Un Marte afectat in Varsator predispune la tulburari vizuale pentru ca Varsatorul guverneaza eterurile. Prin actiunea reflexa in semnul opus, Leul, poate cauza palpitatii cardiace.

Marte în Casa V
Marte in Casa a V-a, cand este bine aspectat da o natura arzatoare, demonstrativa, iubitoare. Aceasta pozitie face ca persoana sa fie pasionata de exercitiile atletice, sport si eforturi musculare; face ca barbatul sa fie sigur de el, puternic, foarte admirat de sexul opus, sau o femeie cu adevarat potrivita perechii sale. Aceste persoane sunt instructori excelenti, foarte iubiti de catre elevii lor. Reusesc chiar mai bine ca director sau director adjunct al unei institutii de instructie, caci sunt mai buni ca sefi decat ca subordonati. Marte afectat in Casa a V-a face ca persoana sa fie inconstanta in sentimentele sale: se va arunca intr-o noua iubire fara sa fi terminat inca cu cea veche, flirtand in jurul ei si atragandu-si multe neplaceri. Abandonandu-se voluptatii isi va ruina vitalitatea si isi va creea o stare de sanatate suparatoare. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie va cauza nasteri grele. In tema unui copil, de orice sex, este un pericol de moarte prematura. Persoanele care il au pe Marte afectat in Casa a V-a sunt de asemenea susceptibile de pierderi la joc sau in speculatia asupra valorilor.

Marte în conjuncție cu Jupiter (4°31)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Marte în trigon cu Saturn (3°18)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Marte în trigon cu Uranus (7°23)
Indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Marte în sextil cu Chiron (3°47)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Vărsător
Jupiter in Varsator, atunci cand va fi in buna configuratie, face ca persoana sa sara in ajutorul tuturor, optimista, filosof original, doritoare de compania celorlalti, mai ales de acelor interesati de stiinte, de misticism, de literatura, de muzica. In consecinta, subiectul va atrage spre el persoane de aceasta natura care ii vor fi de mare ajutor in realizarea sperantelor sale, dorintelor si ambitiilor sale. E posibil sa obtina o situatie importanta intr-o societate secreta sau oculta. Este o buna indicatie de succes, in general; dar daca Jupiter este afectat, da o fire nelinistita, nervoasa, excentrica cu idei revolutionare, anarhice si cu oroare de orice munca serioasa. Astfel de persoane inspira aversiunea si neincrederea.

Jupiter în Casa V
Jupiter in Casa a V-a, in configuratie buna, va creste numarul copiilor care vor fi pentru parintii lor o sursa de incantare si profit; asigura popularitatea, buni prieteni care vor fi de mare ajutor nativului. Aceasta pozitie, da un caracter sociabil si iubirea de divertismente, o mare inteligenta. Pronosticheaza castiguri prin speculatia succeselor in educatie, publicatii si ziaristica. Nativul va fi un profesor excelent si va avea o maniera convingatoare de a prezenta lucrurile. Jupiter afectat in Casa a V-a, mai ales in Sagetator, da pasiunea jocului, gustul de sporturi, aversiunea fata de munca. Indica neplaceri cu copiii.

Jupiter în conjuncție cu Marte (4°31)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Saturn

Saturn în Gemeni
Saturn in Gemeni, atunci cand este in buna configuratie, da un spirit profund, ordonat, stiintific, capabil de a se adapta circumstantelor si sa infrunte toate dificultatile vietii; iubirea de matematica este in general foarte pronuntata si, daca persoana are vocatia de scriitor, subiectele cele mai serioase, ca industria si mecanica, vor fi preferatele sale. Atunci cand Saturn este stresat in Gemeni, persoana va fi susceptibila de avea neplaceri cu fratii si surorile sale, cu legea si de a fi in pericol in timpul calatoriilor de scurta durata. Acest aspect prevesteste si o tendinta spre boli pulmonare, de aceea nativul ar trebui sa aiba grija sa nu raceasca.

Saturn în Casa IX
Saturn in Casa a IX-a, atunci cand este bine aspectat da un spirit profund, grav, meditativ, cu gustul pentru studiu, pentru jurisprudenta, pentru stiinte, filosofie, fizica si metafizica. Este o configuratie splendida pentru un presedintele unei corporatii sau directorul unui colegiu, un judecator, un preot. Astfel de persoane isi fac intotdeuna drum in viata; intinderea succesului lor depinde, bine inteles, de aspectele temei si de calea aleasa de ele ca si camp de actiune. Saturn afectat in Casa a IX-a da un bigot cu spirit ingust, critic si sarcastic; predispune de asemenea la necazuri si la pierderi prin procese; la pericole in calatorii; la neplaceri in tari straine.

Saturn în careu cu Luna (6°02)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Saturn în trigon cu Marte (3°18)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în Casa II
Uranus in Casa a II-a care guverneaza averea indica o stare de avut instabila; multe suisuri si coborasuri in viata, si chiar daca persoana este favorizata de alte aspecte bune care o pun sa se gandeasca pe drept si la alte subiecte, se intampla ca din punctul de vedere al banilor sa fie incapabila sa se apere impotriva pierderilor bruste, neprevazute sau a castigurilor. Pentru ea nu exista plasament sigur, solid deoarece conditii dintre cele mai neprevazute pot surveni care sa o faca sa castige sume neasteptate sau sa suporte pierderi importante cu o asa de mare repeziciune, incat nu va avea nici un mijloc de aparare; este deci imposibil sa dam o parere in materie de bani unor astfel de persoane, caci si un plasament la fel de solid ca proverbiala stanca din Gibraltar ar putea fi scuturat de un cutremur de pamant.

Uranus în opoziție cu Soarele (3°52)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Uranus în opoziție cu Venus (5°10)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Uranus în trigon cu Marte (7°23)
Indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa III
Neptun in Casa a III-a, bine aspectat, dezvolta considerabil capacitatile mentale si da o mare capacitate literara si oratorie de inalta inspiratie. Dar daca Neptun este afectat in Casa a III-a, mentalitatea este inferioara; subiectul este viclean, ipocrit, uneori imbecil, idiot cu gusturi fanteziste (ciudate, bizare) si cu simturile pervertite. Neptun in Casa a III-a anunta calatorii frecvente, mai ales pe apa, dar pentru a sti daca sunt norocoase sau nu, trebuie consultate aspectele.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa I
Indica o personalitate puternica, inteligenta, autoritara, conservatoare, sceptica, traind o viata intensa cu multe experiente, unele foarte dure, avand crize si transformari radicale in viata personala. Nativul trebuie sa invete sa fie mai tolerant si mai constructiv, deoarece este foarte critic si genereaza distrugere in jurul sau.

Nodul Nord

Nodul Nord în Capricorn
Nativul mai multe vieti la rand s-a impotrivit maturizarii sale, personalitatea sa fiind cea a "copilului vesnic" care se impotriveste duritatii vietii. Sarcina sa actuala este dobandirea responsabiliattii si a autocontrolului. I se cere maturizarea si asumarea raspunderii pentru faptele sale.

Nodul Nord în Casa IV
In viata anterioara nativul a dispus de autoritate si putere, si si-a creat o karma relationala cu membrii familiei. In aceasta viata nu are voie sa-si neglijeze familia datorita responsabilitatilor sociale si profesionale.

Lilith

Lilith în Săgetător
Sentimentele sunt blocate si anihilate, nefiind lasate sa se exprime liber. Exista probleme afective, ascunse sub o masca a multumirii afisate.

Lilith în Casa III
Sentimentele sunt privite la modul estetic si teoretic. Nativul gandeste mult partea relationala, este demonstrativ si nu se poate pune baza pe declaratiile lui de dragoste.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa VIII
Individul va trebui sa invete sa-si stapaneasca instinctele de agresivitate si sexualitate excesiva. Dispune de o mare energie pe care trebuie sa o canalizeze in folosul lui. Este un cercetator rece si disciplinat.

Chiron în conjuncție cu Soarele (7°28)
Nativul este un original care nu accepta nici o bariera, fiind gata sa raspunda la toate provocarile. Este atragator, poseda har si creeaza ceea ce nimeni, anterior, nu a cutezat sa-si imagineze. El poate rezolva problemele altora. Cercetarea sa este solara, in raport cu barbat (ghid, tata, sot) sau cu iubirea, creatia.

Chiron în sextil cu Marte (3°47)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.

Junon în Casa IV
Partenerul aduce o mare stabilitate emotionala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2755]
James Franco [2748]
Kate Hudson [2596]

Mâine

Adolf Hitler [8415]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3775]
Miranda Kerr [2932]

Articole

Quiz

Cine te iubește în secret?