Amélie Mauresmo


5 iulie 1979 16:30 (GMT+2) 48°54’N 2°05’E
Saint-Germain-en-Laye, Franța

Înălțime 175 cm
Zodiac european Rac
Zodiac chinezesc Oaie de Pământ
Zodiac aztec Cutremur
Zodiac arboricol Brad
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Șarpe
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament coleric
Număr destin 11 / 2
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Amélie Simone Mauresmo (Pronunție în franceză: /ameli simɔn moʁɛsmo/; n. 5 iulie 1979) este o fostă tenismană profesionistă franceză, ex-lider mondial. Mauresmo a câștigat două turnee de Mare Șlem la simplu: Australian Open 2006 și Wimbledon 2006, și a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de vară din 2004.

Mauresmo a devenit pentru prima dată lideră în clasamentul mondial pe 13 septembrie 2004, menținându-se pe poziție 5 săptămâni consecutiv. Ea a fost cea de-a 15-a lideră mondială în tenisul feminin, de la crearea clasamentului respectiv. Și-a anunțat oficial retragerea din tenisul profesionist pe 3 decembrie 2009, încheindu-și cariera de 15 ani. S-a întors la Wimbledon în 2010 ca și comsilier pentru jocul pe iarbă al jucptorului francez Michaël Llodra. În 1999, după ce a suferit o înfrângere în finala turneului Australian Open, a devenit cunoscut faptul că Mauresmo este lesbiană.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Scorpion
Are spirit de observatie, o fire inclinata spre critica si disputa, mult curaj, de multe ori mergand pana la impudenta si un comportament imprevizibil. Este foarte intuitiv si sesizeaza repede cele mai ascunse aspecte ale problemelor. Isi apara intodeauna drepturile, fara sa se supuna vreodata la ceea ce i se impune, in timp ce calca fara rusine drepturile altora.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Săgetător
Succesul social ii va veni dintr-o profesie sau printr-o companie de import-export care va face afaceri cu tari straine.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Capricorn
Nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul este calculat, disecat incet si metodic, masoara de doua ori pentru a taia odata, in pace si liniste cu el insusi. Este introvertit si nu vorbeste despre planurile lui pana cand acestea nu sunt pornite.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Vărsător
Va parasi caminul natal de tanar. Ii place libertatea, isi doreste o viata originala, neobisnuita si bineinteles acest punct de vedere nu corespunde cu cel al parintilor.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Pești
Cu sentimente inalte, este plin de tandrete si sentimentalism. Posibila dragoste cu o persoana casatorita, sau prea tanara, ori dintr-un alt gen de familie ori strat social, cu care va dori sa plece impreuna in cel mai mare secret, asteptand sansa de a se legaliza situatia in liniste, fara probleme. Aceasta atitudine il va face melancolic. Din aceasta unire va rezulta o familie frumoasa.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Berbec
Abilitate pentru a comanda. Stie cum sa-si asume responsabilitati in munca. Punct vulnerabil: migrene, febra.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Taur
Casatoria poate fi o afacere de dragoste dar si una financiara. Mai bine amandoua.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Gemeni
Daca este scriitor, pictor sau implicat intr-o alta arta si nu ajunge faimos in timpul vietii, atunci recunoasterea va fi postuma. Mici mosteniri de la apropiati. Punct vulnerabil: plamanii Este recomandabil sa nu fumeze (de fapt asta-i valabil la oricine).

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Rac
Imaginatie fertila. Este foarte usor influentabil. Ii plac calatoriile, mai ales croazierele.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Leu
Are toate calitatile de lider: autoritate, simt al organizarii, initiativa, inteligenta, sprijinul celorlalti. Este un luptator.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Fecioară
Prietenii trebuie sa-i semene. Oricine are idei diferite sau alta maniera de a se manifesta, nu-i poate fi prieten.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Balanță
Mariajul nu merge prea bine.


Soarele

Soarele în Rac
Racul este a patra zodie, este guvernat de Luna, astfel incat Soarele in Rac este un amestec de influente ale Soarelui, ale Lunii si ale Casei a IV-a. In horoscopul fundamental in care Berbecul este la Ascendent, Racul este la nadir, iar vitalitatea este in procentul sau cel mai slab; de aceea subiectul al carui Soare este in Rac este inclinat spre indolenta, chiar daca nu este deloc bolnav, e lipsit de rautate, evita certurile. In familie se arata de un caracter linistit si amical, atata vreme cat nu i se cere sa lucreze prea mult. Acesta pozitie a Soarelui face prima parte a vietii sterila, dar aduce succesul in ultimii ani. Racul este un semn psihic; de aceea, cand Soarele se gaseste in el, nativul are o tendinta spre ocultism si adesea sa faca experiente psihice.

Soarele în Casa IX
Aceasta pozitie face intelectul stralucitor, inspira subiectului un ideal inalt si mari ambitii, il face generos, tolerant cu parerile celuilalt, nobil si binevoitor. Cu nevoia innascuta de a invata de ce-ul si cum-ul lucrurilor, intelectul se intoarce firesc spre filosofie, religie si lege. Cum excelam intotdeauna in ceea ce iubim, persoanele care au Soarele in Casa a IX-a devin oameni de Stat, jurisconsulti sau preoti excelenti. Stralucesc in orice cariera intelectuala sau stiintifica. Misiunea lor ii antreneaza adesea in tari straine.

Soarele în trigon cu Luna (4°30)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Soarele în sextil cu Saturn (3°15)
Indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza la conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternica, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Soarele în trigon cu Uranus (4°07)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Soarele în careu cu Pluton (3°27)
Indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Soarele în sextil cu Nodul Nord (2°44)
Ocazii favorabile de implinire a propriilor idealuri, ilustrind capacitatea oricui de a-si atinge telurile si de a se bucura de succesul dobindit. Reusita este cu atit mai mare, cu cit este dedicata mai mult nevoilor celorlalti. Indica o manifestare armonioasa a personalitatii, a activitatii in alte existente. Karma pozitiva ii permite acum nativului sa se afirme, sa staluceasca si sa-si manifeste creativitatea intr-un mod benefic. Un barbat (tata, sot - pentru o femeie, un sef) poate sustine nativul in a-si realiza menirea sa.

Soarele în sextil cu Chiron (0°03)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Luna

Luna în Scorpion
Luna in Scorpion da un caracter curajos, independent, energic. Persoana care va avea aceasta configuratie nu va permite sa se intervina in planurile sale si nu va suporta nici o constrangere. Este adesea foarte brusca in manierele si cuvintele sale, iute la manie, indiferenta la amenintari, dar sensibila la bunavointa. Are o vointa puternica si incapatanata, cu hotararea bine stabilita de a-si atinge scopurile, orice ar face. Aceasta pozitie da si o mare atractie spre stiintele oculte, dar daca este stresata, predispune la dezmat si atrage neplaceri cu femeile. Cauzeaza dificultati la nasteri.

Luna în Casa I
Atunci cand Luna rasare in Casa Intai, la nastere, si mai ales intr-o zodie cardinala sau comuna, ea da subiectului o natura foarte instabila. Acesta va incerca in mod constant sa-si schimbe situatia, anturajul, ocupatia. Rezulta o nevoie insatiabila de a vagabonda, de a fi intotdeauna gata sa plece in aventura. Luna intr-un semn fix indica mai multa stabilitate dar, chiar si atunci, subiectul va cheltui, probabil, o mare parte din timpul sau intr-o existenta ratacitoare. Persoanele cu Luna in Casa Intai sunt de obicei mai senzitive, mai ales daca Luna este intr-un semn psihic, Racul sau Pestii. Au imaginatia foarte vie si sunt foarte intuitive. Aceasta pozitie a Lunii are o putere puternica asupra sanatatii, mai ales in tema de nativitate a unei femei, aspectele pe care le primeste Luna determinand vigoarea constitutiei. Este si o indicatie de succes in ocupatii in care persoana se va gasi in contact cu publicul.

Luna în trigon cu Soarele (4°30)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Luna în careu cu Jupiter (5°46)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Luna în conjuncție cu Uranus (0°22)
Indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Luna în opoziție cu Chiron (4°26)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în Casa IX
Mercur in Casa a IX-a, bine plasat, inspira iubirea de religie, de stiinta, de litere, de drept. Da un spirit studios, capabil de a scruta profund problemele vietii; tendinte filosofice si filantropice, dorinta de a calatori departe, daca e necesar, pentru a-si mari cunostintele. Aceasta pozitie faciliteaza scrierea si asigura succesul in religie, filosofie, drept sau stiinta. Spiritul este larg, flexibil, adaptabil: din acest fapt, persoana este susceptibila de a-si schimba de mai multe ori parerea asupra diverselor subiecte ce le va fi studiat - ceea ce va avea intotdeauna o buna cauza. Daca Mercur este stresat in Casa a IX-a, nativul va avea un spirit extrem de instabil, schimbandu-se ca o girueta in tot ceea ce intreprinde si in toate activitatile sale. Nu va ramane niciodata atasat destul de mult timp de un lucru pentru a-l simti; din aceasta cauza, se va indrepta spre o serie de dezastre toata viata sa. Va calatori probabil dintr-un loc in altul in cautarea succesului, dar nu-l va intalni pana ce nu va fi invatat a-si concentra intreaga energie asupra unui singur obiectiv. Aceasta pozitie indica si o sursa permanenta de neplaceri cu legea sau afaceri judiciare.

Mercur în sextil cu Marte (2°03)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Mercur în conjuncție cu Jupiter (2°54)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Mercur în careu cu Chiron (4°14)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Gemeni
Venus in Gemeni aliaza frumusetea lui Venus capacitatii de exprimare a lui Mercur, in asa fel incat, cel care are aceasta configuratie este capabil sa-si aleaga cuvintele cu o usurinta singulara si sa infuzeze un ritm, care este ca o muzica suava urechilor auditoriului. Este o pozitie care da poeti, numai sa nu se opuna, bineinteles, alte indicatii ale temei astrologice. Trebuie ca studentul sa-si aminteasca bine ca o pozitie sau un aspect izolat nu sunt suficiente pentru a determina o caracteristica predominanta, pe care o poate da tema astrologica in ansamblu. Aceasta pozitie inalta mentalul si inclina spre cariere artistice sau literare. Persoana va fi iubita de fratii sai si de surorile sale, de vecinii sai si de tot anturajul sau. Acest aspect inclina spre casatorie si, adesea, persoana se casatoreste de mai multe ori. Favorizeaza calatoriile pentru afaceri sau pentru agrement, mai ales calatoriile de scurta durata.

Venus în Casa VIII
Venus in Casa a VIII-a va aduce avantaje prin casatorie, prin asociere sau prin mosteniri, daca astrul este bine aspectat; dar daca este stresat, cauzeaza pierderi pecuniare, deceptii in dragoste sau o casatorie extravaganta, neplaceri de ordin legal relativ la un testament.

Venus în sextil cu Lilith (3°17)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte în Gemeni
Marte in Gemeni, bine aspectat, da o natura ardenta, activa, alerta. Persoanele care au Marte in aceasta pozitie sunt foarte directe, oneste si discrete, spun exact ceea ce gandesc, poate putin prea direct. Le plac dezbaterile oratorii, de aceea aceasta pozitie asigura succesul in materie de lege sau literatura. Reusesc in profesiile de ingineri, caci spiritul lor este ingenios, plin de resurse; le plac muncile mecanice, au o aptitudine remarcabila de a invata, de a gasa repede solutia unei probleme. Marte afectat in Gemeni, face ca nativul sa fie cinic, ii da un spirit caustic inclinat spre critica ceea ce-l face de temut si evitat de toti din cauza caraterului sau dezagreabil; este de asemenea nehotarat si incapabil sa ia o decizie. Nu putem deci sa ne incredem in el, nici sa ne bazam pe promisiunile sale deoarece nu-si respecta angajamentele decat accidental. Are mereu ceva de impartit cu fratii, surorile sau vecinii sai, risca sa aiba accidente in calatorie. Aceasta configuratie predispune la bronsite, la inflamarea plamanilor, la pleurezie, la pneumonie.

Marte în Casa VIII
Marte in Casa a VIII-a, bine aspectat, aduce avantaje financiare prin casatorie sau prin mostenire. In afaceri, aceasta pozitie este de asemenea buna si indica castiguri prin asociatii, procese castigate sau alte afaceri indicate de Casa a VIII-a. Atunci cand Marte este afectat in Casa a VIII-a, bogatia este periclitata dupa casatorie din cauza cheltuielilor excesive ale sotului. Asociatiile, procesele ar trebui evitate, nativul va pierde sigur. Cei care il au pe Marte in aceasta pozitie, nu ar trebui sa amane realizarea testamentului, caci moartea ii va surprinde brusc si pe neasteptate.

Marte în sextil cu Mercur (2°03)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Marte în careu cu Saturn (2°58)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în careu cu Nodul Nord (3°29)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Jupiter

Jupiter în Leu
Jupiter in Leu da o fire directa, combinand bunavointa cu curajul, fermitatea cu fidelitatea, vointa cu compasiunea, mila cu dreptatea. Indica, intre altele, un model de virtuti care nu poate fi intrecut in alta parte . Da o abundenta de vitalitate si o constitutie puternica: de aceea indica un leader din punct de vedere fizic, moral si spiritual. O astfel de persoana nu se multumeste niciodata doar sa supravietuiasca, ci se indreapta spre posturi de incredere, de mare responsabilitate, iar cele mai inalte ii par cele mai bune. Intotdeauna la inaltimea sarcinii sale, nu abuzeaza nciodata de increderea celor care i-au incredintat-o. Se arata generoasa, extrem de inteligenta, se pasioneaza de tot ceea ce tinde spre inaltarea omenirii; este o natura profund religioasa, sincera. Aceasta pozitie prevesteste succesul in plasamente speculative. Atunci cand Jupiter este afectat in Leu, persoana este cruda, senzuala, pasionata de placeri si predispusa la pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Jupiter în Casa IX
Jupiter in Casa a IX-a da un caracter nobil, optimist, pacific; o mare bunatate, tendinte religioase; un spirit larg si tolerant, dar favorizeaza ideile cele mai corecte si cele mai bine stabilite. Persoana este foarte stimata in societate; este capabila sa ocupe pozitii eminente in Biserica, Stat sau in institutii de invatamant sau asociatii filantropice. Aceasta pozitie da de asemenea iubirea de calatorii care vor aduce castiguri si placere. Dar cand Jupiter este slab sau afectat prin zodie sau prin aspecte, da aroganta, o iubire de ostentatie si de risipa, de un fast disproportionat fata de resurse: de unde probabilitatea de urmariri judiciare si de discreditare publica. Aceasta pozitie indica si pericole in cursul calatoriilor.

Jupiter în careu cu Luna (5°46)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Jupiter în conjuncție cu Mercur (2°54)
Indica optimism, capacitati intelectuale, abilitate oratorica si stiintifica, inclinatie spre filozofie si spiritualitate, o fire toleranta, dar cu un usor complex de superioritate. Persoana poseda un caracter cinstit, o buna cunoastere a firii oamenilor, intuitie dezvoltata, o mare capacitate de sinteza, buna coordonare si strategie a ideilor, imaginatie vie cu aplicabilitate mare, aptitudini pentru comert sau literatura. Ii lipseste ambitia si are tendinte de automultumire. Poate fi un bun magistral sau om politic.

Saturn

Saturn în Fecioară
Saturn in Fecioara da un spirit studios, profund, stiintific, inclinat spre studiul problemelor celor mai profunde ale vietii. Indica o abilitate innascuta in a-i conduce pe ceilalti. Da ordine, economie, frugalitate; dar daca Saturn este afectat in aceasta zodie, spiritul se concentreaza asupra bolii, iar subiectul devine un ipohondru inveterat. Acesti oameni sunt cei mai buni clienti ai vanzatorilor de remedii brevetate pentru boli mai intotdeauna imaginare. Aceasta pozitie, totusi, face ca nativul sa fie susceptibil de boli intestinale.

Saturn în Casa X
Saturn in Casa a X-a da o natura energica, increzatoare in ea insasi, ambitioasa, cu rabdarea si perseverenta care caracterizeaza persoana destinata sa se inalte in viata prin munca proprie. Este o semnatura a propriului crez creator, culegand succesul virtutilor saturniene in esenta: tact, previziune, cinste, interes sistematic pentru afaceri. Aceasta pozitie da sefii de industrie, presedintii de banci, persoanele exersand o functie avand mari responsabilitati. Atunci cand Saturn este stresat sau slab prin zodie, va da persoanei aceeasi capacitate de a se inalta, dar va fi un adept al manevrelor clandestine, cu ajutorul metodelor abjecte sau cel putin indezirabile. Saturn in Casa a X-a aduse caderea lui Napoleon.

Saturn în sextil cu Soarele (3°15)
Indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza la conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternica, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Saturn în careu cu Marte (2°58)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Scorpion
Uranus in Scorpion, bine aspectat, da persoanei o vointa puternica si hotarata, capabila sa invinga orice obstacol si sa indeplineasca ceea ce a intreprins cu o perseverenta, o incapatanare si o hotarare de nestramutat; o inteligenta fina, subtila, circumspecta, capabila de a prinde cele mai mici detalii si de a se concentra profund asupra oricarei probleme care apare. Indica o abilitate mecanica iesita din comun, o iubire pentru stiinta oculta, cat si pentru stiinta fizica. Uranus afectat in Scorpion indica accidente, asasasinat sau moarte brusca prin explozie, electrocutare, aeroplane, etc. Da o tendinta spre bolile organelor genitale, datorita abuzului de functia creatoare, prin perversiune sau onanism.

Uranus în Casa I
Uranus in Casa I, chiar si atunci cand planeta este bine aspectata, face ca persoana sa fie foarte originala si foarte excentrica. Pare ca-i face placere sa actioneze impotriva conventiilor si obiceiurilor, doar pentru a parea stranie. Gaseste intotdeauna un mod original de a face lucrurile, diferit de cel al lumii celeilalte, convinsa ca modurile sale de realizare si ideile sale sunt mai bune decat ale celorlalti. Daca Uranus este afectat in vreun fel, isi va apara ideile fata de toti si impotriva tuturor, exagerand. Un Uranus bine aspectat in Casa I indica, in general, toleranta fata de parerile celorlalti, un spirit de amabilitate opus sentimentelor dure, concepute de un Uranus afectat. Uranus la Ascendent indica o natura nelinistita, numeroase schimbari bruste, bune sau rele, in functie de aspecte. In orice caz, chemarea locurilor indepartate, bogate in speranta, fara incetare prezente in ochii spiritului, face ca Uranienii sa fie mereu gata de a deveni pionierii noilor actiuni, noilor cauze, din simplul fapt ca exista sansa de a trai aventura - chiar si riscul.

Uranus în trigon cu Soarele (4°07)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Uranus în conjuncție cu Luna (0°22)
Indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa II
Neptun in Casa a II-a, bine aspectat asigura castiguri in toate lucrurile in care apa sau ocupatiile mistice si oculte, joaca un rol principal, cat si in materiile mistice si oculte. Dar daca Neptun este afectat, bugetul persoanei este mereu intr-o stare haotica, nesigura.

Pluton

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa XI
Indica idei vizionare, influenta asupra maselor, popularitate, spirit reformator, castiguri si beneficii de pe urma prietenilor, ajutor in situatii critice. Nativul se angreneaza cu entuziasm in actiuni umanitare, dar poate fi deturnat de la scopurile curate de altii.

Pluton în careu cu Soarele (3°27)
Indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Nodul Nord

Nodul Nord în Fecioară
Nativul a suferit mult in vietile anterioare . A vazut foarte multa suferinta in jurul sau si s-a indentificat cu suferintele celorlalti patimind alaturi de cei pe care nu a stiut sa-i ajute. In aceasta viata va retrai unele spaime din trecut si ii va fi greu sa scape de ideea ca este intr-un permanent pericol. Este posibil sa-si petreaca o parte din viata acordand ajutor unei persoane aflate intr-o situatie dificila.

Nodul Nord în Casa X
In viata anterioara nativul a avut probleme relationale cu familia sa, fiind nerecunoscator. In aceasta viata el trebuie sa stabileasca bune relatii cu cei apropiati. Va trebui sa invete sa se maturizeze si sa actioneze in afara dizarmoniei familiale, pentru a-si capata simtul demnitatii.

Nodul Nord în sextil cu Soarele (2°44)
Ocazii favorabile de implinire a propriilor idealuri, ilustrind capacitatea oricui de a-si atinge telurile si de a se bucura de succesul dobindit. Reusita este cu atit mai mare, cu cit este dedicata mai mult nevoilor celorlalti. Indica o manifestare armonioasa a personalitatii, a activitatii in alte existente. Karma pozitiva ii permite acum nativului sa se afirme, sa staluceasca si sa-si manifeste creativitatea intr-un mod benefic. Un barbat (tata, sot - pentru o femeie, un sef) poate sustine nativul in a-si realiza menirea sa.

Nodul Nord în careu cu Marte (3°29)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Leu
Nativul are o vointa puternica, putand trece usor peste sentimentele celorlalti. Partenerul este tratat violent, nativul avand tendinta de a-l domina.

Lilith în Casa X
Erotismul poate fi folosit de nativ pentru ascensiunea sociala.

Lilith în sextil cu Venus (3°17)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în Casa VII
Nativul cauta intalniri si uniuni. Are nevoie de dreptate si de egalitate. Toate relatiile sale reprezinta tot atatea lectii. Cercetarea sa se realizeaza, in general, prin colaborare.

Chiron în sextil cu Soarele (0°03)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Chiron în opoziție cu Luna (4°26)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Chiron în careu cu Mercur (4°14)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Junon

Junon în Taur
Nativul va cauta un sot stabil, solid, cu picioarele pe pamant, materialist, serios si practic. Nativul are nevoie de siguranta materiala in casatorie. Sotul este posibil sa fie posesiv si gelos. Este foarte senzual.

Junon în Casa VII
Nativul este atras de un partener artist, inteligent si care sa stie sa-l indrume in viata sociala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Benedict XVI Papa [3549]
Charlie Chaplin [3565]
Selena [3170]

Mâine

Jennifer Garner [2637]
Maynard James Keenan [2902]
Victoria Beckham [3195]

Articole

Quiz

Cât de mult te displac oamenii în secret?