Berbec


Poate ca cei slabi de inger ar trebui sa se orienteze catre altceva, dar daca esti gata de o partida de sex primitiv si te gandesti ca te poti masura cu libido-ul crescut al Berbecului si daca esti excitat gandindu-te la ce ti-ar putea oferi un amant fara nici un fel de inhibitii, atunci mergi pana la capat. El are acest dar. Stie ca il are. Cea mai buna strategie pe care poti sa o adopti este sa fii mai degraba interesant decat interesat. Planuieste bine o relatie cu un Berbec daca vrei sa te angajezi intr-un adevarat razboi psihologic. Nu te sfii sa spui de la inceput ca ai o viata personala si un scop pe care il urmaresti. Chiar daca esti la prima ceasca de cafea bauta impreuna, un Berbec te va testa. Esti o provocare? O sa treci testul de excitare? O sa fii in stare sa tii pasul?

Si prietenii trebuie sa treaca testul Berbecului. Nu o sa te sune niciodata daca ai fost categorisit plictisitor, certaret, demodat, lipsit de spirit de aventura, bland sau pur si simplu un tip plat. Berbecul are nevoie de tovarasi care sa se potriveasca poftei lui de viata. Daca a planuit o noapte in oras, de-abia daca isi poate ascunde supararea daca o contramandezi. Daca ceva sau cineva mai important apare pentru el la sfarsitul zilei, cand trebuie sa petreaca seara cu tine, atunci cu siguranta ca te va amana. Dar o va face atat de fermecator, incat vei fi chiar intelegator. Sentimentul vinovatiei nu-l va desconspira niciodata pe un Berbec, la telefon. Sentimentul vinovatiei este o nevroza de care el sufera foarte rar. Un Berbec este un prieten pe care te poti baza in momentele de criza. Va face foarte multe sa iti recapeti increderea si gandirea pozitiva. Pe de alta parte se asteapta sa iti revenii repede din situatia grea pe care o ai temporar. Autocompatimirea, de tipul "saracul de mine", nu prea merge la Berbec. Va cauta imediat dovada ca tii in mana fraiele vietii la fel cum face si el.

Daca speri la o relatie cu un Berbec, sunt cateva lucruri despre care trebuie sa tii cont, daca vrei sa devenii un candidat serios. Ar trebui sa te duci sa te aranjezi pentru a arata cel mai bine posibil. Berbecul este un animal mandru si te va masura din cap pana in picioare de la inceput, ca pe un bun in primul rand fizic. Daca esti intr-o zi in care parul nu iti sta bine sau ti-au iesit cosuri, cel mai bine ar fi sa amani intalnirea. Ar trebui stiut ca Berbecului nu ii place sa stea cu ochii in soare. Motivarea ar fi un punct critic. Daca e necesar inventeaza ca ai intrat in contact cu un virus. Durul Berbec, poate fi unul dintre cele mai mofturoase persoane cand vine vorba de boli sau mancare. Deci, este destul de probabil ca un Berbec sa apara la usa ta cu o cutie de medicamente sau un pachet de supa. Felul in care arati poate fi crucial la prima intalnire. Nu renunta la nimic ce ti s-ar parea prea revoltator, prea vechi sau prea radical. Pe Berbec nu-l deranjeaza sa fie vazut in public cu o persoana boema atata timp cat o faci cu clasa si cu stil.

Berbecul nu acorda prea mult timp amabilitatilor. Trece direct la subiect. Este si aceasta un procedeu de testare. Trebuie sa-i tii piept intr-o maniera intelectuala. Mintea si modul in care arati, trebuie sa fie o sursa de stimuli. Ideile trebuie sa fie incitante.Nu repeta ca un ecou tot ce iti va spune, in speranta ca te va place mai mult, nu va lua asta decat ca pe un semn de slabiciune.

Va trece putin timp intre momentul in care iti bei cafeaua si cel in care vei fi cu un Berbec la asternut. Dar (avand in vedere libido-ul Berbecului) e destul de ciudat cat de lung este procesul de seductie al unui Berbec daca vede mai mult decat doar o alta cucerire. Daca reprezinti o relatie pe termen lung, Berbecul poate rivaliza cu Scorpionul in jocul dragostei. Nativii acestor zodii sunt in stare sa acorde cat de mult timp, luni daca e nevoie, pentru a se asigura ca prada lor este asa de bine prinsa, incat nu mai poate sa scape. Berbecul are din nastere calitatea de invingator. Daca in mintea lui exista cea mai mica urma de indoiala ca obiectul dorintelor sale va spune nu, atunci el va astepta.

Prima data cu un Berbec e ca si cum ai redescoperi sexul. Nu prea intelege ce inseamna sa ai o distractie normala. Stie ca o partida de sex cu adevarat delicioasa are in ea un element de salbaticie si de pacat. Stie ca asta nu se intampla daca esti dragut, timid. Excitare instantanee, o abandonare animalica si o placere fara margini sunt exact specialitatile Berbecului. O fantezie sexuala a Berbecului este aceea in care el joaca rolul unui cavalerist care intra pe fereastra si face dragoste cu amanta pe masa, fara sa-si scoata cizmele. Initierea este o alta fantezie a celor din zodia Berbecului. Sunt in stare sa incerce absolut orice macar odata. Daca nu-i tii sub presiune si lasi lucrurile sa se intample de la sine, momentele tandre de dupa sunt probabil singurele cand durii si mandrii nativi ai acestei zodii isi dezvaluie partea lor de vulnerabilitate si slabiciune.

Daca reputatia lor este luata in discutie frecvent, atunci ese mai putin cunoscut faptul ca Berbecii sunt niste romantici desavarsiti. In materie de dragoste, Berbecul este un idealist pana la punctul de a deveni aproape nereal. El viseaza la un Romeo sau o Julieta care sa li se potriveasca si spera ca va gasi.

Pentru a face sa functioneze o casatorie cu un Berbec, e nevoie sa fii puternic, cu un simt al identitatii la fel de puternic. Trebuie sa stii cand sa stai pe pozitii si cand sa te dai la o parte. Sa ai un scop si o directie proprie. Berbecul este alergic la relatiile codependente. Cel mai rapid mod de a ajunge la divort este sa iti traiesti viata prin el mai degraba decat cu el. Viata cu un Berbec poate fi tumultoasa. Berbecul isi asuma in mod natural controlul tuturor operatiunilor si incearca sa alinieze casa conform stadardelor lui. Chiar inainte de a-ti da seama, o sa ajungi sa te supui noului stapan sau noii stapane a casei. Cand Berbecul devine prea egoist, nu poti sa fii prea subtil atunci cand ii reprosezi. Cuvantul "eu" se afla la radacina majoritatii problemelor. Inevitabil, cuvantul eu va fi legat de un alt cuvant, furie. O furie salbatica, dura si intimidanta. Cand ego-ul Berbecului este ranit, atunci este gata sa ucida si-si poate anihila verbal partenerul, lovind sub centura si distrugand o relatie care nu va mai putea fi reparata niciodata. Cea mai adanca frustrare si manie a unui Berbec cere o descarcare fizica. Cand nu este vazut de nimeni, asa cum se intampla de obicei, deoarece un Berbec ar fi mult prea stanjenit ca cineva sa-l vada pierzandu-si rabdarea, mania poate provoca un nativ din aceasta zodie sa sparga un geam sau sa loveasca cu pumnul in perete. Dar nu o sa-l vedeti niciodata plangand. Mania trece inaintea lacrimilor.

Dar daca esti pregatit sa te impotrivesti acestor izbucniri si sa-ti pui la incercare forta vointei tale in fata vointei lui, atunci cand e nevoie, atunci deschiderea lui sincera va fi ca o gura de aer curat. Berbecul este un partener solicitant, dar daca iti va promite ca te va duce la stele, se va chinui sa o faca.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Articole