Oaie


O fire dulce, emotiva si capricioasa, Oaia poate fi foarte agreabila si persuasiva, mai ales atunci cand vrea sa obtina ceva. Asaltul ei este foarte subtil, invaluitor si in ultima instanta va sti de minune sa faca pe victima pentru a-si culpabiliza adversarul. Eleganta, foarte cocheta, rafinata si avand un cert simt artistic, ea poseda in cel mai inalt grad arta de a place si in consecinta va incanta si va fi iubita pe oriunde va merge. Este foarte multumita si fericita atunci cand e laudata si cand se afla in centrul atentiei. Sincera, sensibila, blanda si adesea timida, pare ca cere tot timpul protectie din partea oamenilor puternici, care vor fi incantati sa i-o acorde.

Oaia este foarte miloasa si orice suferinta o impresioneaza profund. Ea este o natura iubitoare ce isi va revarsa afectiunea asupra parintilor, familiei si a copiilor sai. De asemenea, iubeste mult natura si animalele. In general isi doreste o viata tihnita, usoara si imbelsugata, la adapost de lupte, de conflicte si de micile mizerii cotidiene. Inclinata prin firea ei spre pesimism, acestea o vor afecta mai mult decat ar fi poate cazul. Are mult bun simt, dar nu va fi prea obiectiva in aprecierea diferitelor situatii. In general se va plange tot timpul de soarta ei, precum si de comportamentul celorlalti, desi ea insasi este foarte pasiva si se agata din proprie initiativa la remorca acestora. De o nehotarare cronica, are nevoie sa fie mereu incurajata si sa i se arate ca lucrurile nu sunt atat de negre pe cat le vede ea. Indrumarile, desi e necesar sa fie din abundenta, trebuie sa nu se transforme in critici, ori in programe de activitate, caci are oroare de asa ceva. Generoasa cu banii si cu timpul ei (adeseori chiar prea mult), are tendinta sa risipeasca si una si alta pe lucruri de nimic. Total dezorganizata si imprastiata, "mobilizare" este un cuvant total strain pentru ea, dar daca inseamna intr-adevar ceea ce banuieste (cuprinsa fiind de negre presimtiri), atunci ar prefera sa nu-l mai auda niciodata. Felul ei de a fi este cu totul diferit, ea isi are metodele proprii de reusita, ele sunt intotdeauna foarte ocolite si niciodata direct la tinta. In plus se bucura de un noroc formidabil, inepuizabil.

Foarte adaptabila, desi se plange mereu de conditiile in care trebuie sa traiasca, sociabila, legand foarte usor prietenii, dar si dezlegandu-le la fel de usor si fara scrupule, atunci cand nu-i mai convin, Capra e o mondena, prezenta in multe locuri, cu aerul ei fragil si pretios. Foarte curata si ingrijita, prefera lucrurile fine si scumpe care-i satisfac bunul gust si dragostea pentru frumos. In orice imprejurare gaseste motive pentru a se rasfata si incanta lumea prin dragalasenia ei.

In dragoste devine foarte pasionata si foarte romantica, aranjandu-si cuibul iubirii cu toate accesoriile necesare pentru a crea o atmosfera de vis.




Vezi mai detaliat, în funcție de element.

Oaie de Foc
Oaie de Pământ
Oaie de Metal
Oaie de Apă
Oaie de Lemn

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole