Porc


Porcul este o persoana deosebit de onesta, de sincera si de naturala. El reprezinta tipul cavalerului plin de intentii bune, foarte politicos, loial, modest, elegant, curtenitor - cu alte cuvinte un om de incredere pe care te poti baza in orice imprejurare. Cu familia, prietenii si cunostintele sale este foarte binevoitor, saritor si extrem de generos, facandu-i mare placere, simtindu-se mai bogat atunci cand imparte avutul sau cu ceilalti. In societate este vesel, agreabil si detine o mare popularitate datorita comportarii sale simple si directe in relatiile personale. Dragut, foarte credul, naiv si usor de pacalit, Porcul este in viata deopotriva iubit si inselat. El are insa o mare forta morala si nu se razbuna niciodata, detestand in plus orice gen de conflict.

Poate fi foarte intelegator si un excelent consolator atunci cand e cazul, revigorand pe ceilalti prin felul sau foarte energic de a fi si printr-un optimism inepuizabil. Inocent, deschis, fara mistere, rezervat si in acelasi timp foarte altruist si plin de initiative. Cand cineva ii cere ajutorul, este extrem de adaptabil la orice situatie noua si poate desfasura, atunci cand se mobilizeaza, un volum de munca absolut impresionant. Foarte rezistent, perseverent si avand o vointa foarte puternica, razbeste in cele mai neprielnice conditii si chiar de este infrant, se reface cu mare rapiditate, ca viteazul din poveste, ajungand de noua ori mai puternic si mai stralucitor.

Porcul este inteligent (adeseori e si foarte talentat) si se va instrui cu harnicia-i si scrupulozitatea-i obisnuite, preferand de regula sa fie un autodidact, cu surse proprii, dar nu intotdeauna foarte bine sistematizate.

Ceea ce i se reproseaza cel mai ades, este faptul ca uneori isi neglijeaza infatisarea, ca simplitatea si naturaletea sa innascute se pot transforma in grosolanie si ca da dovada de o anume superficialitate in toate raporturile interpersonale. Este de asemenea acuzat uneori ca arata o mare nepasare si indiferenta fata de soarta aproapelui, parasind linia altruista ce-i este in general caracteristica. Fiind foarte senzual, poate aluneca vertiginos pe panta desfranarii si a descompunerii morale si fizice. Porcul nu stie sa refuze nimic si de aici provin multe necazuri ale sale. Mai mentionam ca defecte posibile ingamfarea, spiritul risipitor si o anume rigiditate, care adoptata ca tip de conduita oficiala ii poate aduce mari neajunsuri.

Trebuie ca Porcul sa se fereasca in general de procesele juridice, caci acestea ii pot afecta foarte grav linistea sufleteasca si il vor exaspera in mod sigur prin prelungirea lor la infinit.

Calm, foarte rabdator, corect si prudent, va avea de toate in viata, inclusiv un car de noroc in toate domeniile. Adeseori apare celorlalti ca un original, chiar si dupa ce-i cucereste prin calitatile sale sociale si ajunge astfel mai bine cunoscut de ei. Porcul este o fire superstitioasa si inclinata spre ocultism.


Vezi mai detaliat, în funcție de element.

Porc de Foc
Porc de Pământ
Porc de Metal
Porc de Apă
Porc de Lemn

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole