Uneori privim viața într-un mod prea serios, și uităm că avem nevoie și de puțină joacă. Jocurile pe care le găsești aici îți antrenează memoria și spiritul de observație, așa că poți îmbina într-un mod fericit plăcutul cu utilul.


Șah

Șahul este fără îndoială regele jocurilor. Are eleganță, logică și simetrie, lucruri ce îl fac foarte asemănător cu știința astrologiei tradiționale. M-aș mira să poți câștiga în fața calculatorului, dar vei pierde cu onoare.

Stellium

Este un joc clasic, rezonabil de simplu, unde trebuie să faci cât mai multe grupuri de minim 3 obiecte asemănătoare, într-un interval de un minut. Primești un bonus de 10 secunde pentru fiecare grup mai mare de 3 piese.

Mahjong

Cine nu a auzit despre Mahjong? Este un joc vechi de mii de ani, care îți va solicita din plin atenția și capacitatea de memorare. Poți amesteca piesele de maxim 5 ori, în cazul că te blochezi.

Sokoban

Ajut-o pe micuța grădinăreasă să ude toate florile din grădină. Un joc captivant, ce îți va pune inteligența la încercare. Gălețile cu apă pot fi doar împinse, nu și trase, așa că va trebui să planifici cu grijă fiecare mutare. Încearcă să rezolvi cât mai multe nivele, pentru a avansa în top.

Mesaj cifrat

Fiecărui număr din mesajul criptat îi corespunde o literă, același număr pentru aceeași literă. Poți să dai clic pe un număr, după care tastezi o literă ce crezi că-i corespunde. Primești un punct pentru fiecare rezolvare corectă.

Sudoku

Încearcă să umpli tot careul cu planete, în așa fel încât fiecare planetă să apară o singură dată pe fiecare rând, pe fiecare coloană, și în fiecare din cele 9 careuri mici de 3x3 pătrate.

Gomoku

Numele Gomoku provine din limba japoneză, unde este menționat ca gomokunarabe. Go înseamnă "cinci", moku înseamnă "piese" iar narabe înseamnă "în linie". Cu alte cuvinte, pentru a câștiga trebuie să fii primul care dispune cinci piese în linie.

Memorandum

Găsește perechile de planete ascunse sub steluțe. Capacitatea ta de atenție și memoria vizuală vor crește simțitor în urma acestui exercițiu.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Topuri

Sokoban

Nel 1000
MarianaF 1000
AdinaMe 850
albacazapada 720
lmelkul 500

Cei mai apreciați

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Quiz

Ce poreclă ți se potrivește?