Numerologia permite studiul armoniei dintre două persoane pe plan sentimental sau pe plan de afaceri. Pentru a vedea cât de mult vă potriviți, este nevoie de numele și datele voastre de naștere.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Piticot
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Numerele Destinului 1 și 1
(1 ianuarie 1970 și 1 ianuarie 1970)Doua persoane numarul 1 sunt compatibile, dar ele nu se ajuta una pe alta sa se dezvolte si sa evolueze. Legile magnetismului stabilesc ca atunci cand doua obiecte similare vin la un loc, ele se resping unul pe celalalt; doar polii opusi se atrag. Atunci cand doi oameni cu acelasi numar se intalnesc, ei devin cu usurinta prieteni, deoarece au vibratii similare. Dar nu-si ofera nici o provocare unul altuia. Ei se relaxeaza si devin inactivi. Le va fi de mare ajutor o locuinta al carei numar totalizeaza 1. In afaceri si in prietenie oamenii numarul 1 isi sunt de ajutor unul altuia, dar pentru ca amandoi sunt interesati de putere si autoritate, ei nu pot fi parteneri pe termen lung. De asemenea, doua numere 1 nu reprezinta partenerii ideali pentru casatorie (ci doar pentru o relatie libera).


Numerele de Expresie 6 și 2
(ALBA CA ZAPADA și PITICOT )Sase este dominat de Venus. Desi este "prietenul universal", Venus este neutra in relatia ei cu Luna. Pentru acest motiv, numerele 2 si 6 pot lega o prietenie, dar nu reprezinta partenerii ideali de viata sau de afaceri. Numarul 6 capata un beneficiu financiar mai mare din aceasta relatie decat numarul 2; ele pot atinge popularitate, nume, faima.

Venus este o planeta benefica care aduce noroc cuplului dintre 2 si 6, fara ca acestia sa fie potriviti pentru casatorie. Acest lucru este cu atat mai adevarat, daca numarul 2 este barbat, iar numarul 6 femeie. Prietenia si afacerile intre 2 si 6 sunt intotdeauna benefice, mutual.


Numerele Psihice 1 și 1
(1 și 1)Doua persoane numarul 1 sunt compatibile, dar ele nu se ajuta una pe alta sa se dezvolte si sa evolueze. Legile magnetismului stabilesc ca atunci cand doua obiecte similare vin la un loc, ele se resping unul pe celalalt; doar polii opusi se atrag. Atunci cand doi oameni cu acelasi numar se intalnesc, ei devin cu usurinta prieteni, deoarece au vibratii similare. Dar nu-si ofera nici o provocare unul altuia. Ei se relaxeaza si devin inactivi. Le va fi de mare ajutor o locuinta al carei numar totalizeaza 1. In afaceri si in prietenie oamenii numarul 1 isi sunt de ajutor unul altuia, dar pentru ca amandoi sunt interesati de putere si autoritate, ei nu pot fi parteneri pe termen lung. De asemenea, doua numere 1 nu reprezinta partenerii ideali pentru casatorie (ci doar pentru o relatie libera).

Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Cât de deștept ești?