Harta Revoluției Solare îți arată tendințele pe o perioadă de un an, de la aniversarea zilei de naștere până la următoarea aniversare. În afară de datele de naștere, trebuie să completezi datele despre aniversarea zilei de naștere. Țara și orașul aniversării se referă la locul unde ți-ai sărbătorit ziua de naștere, dacă alegi o aniversare ce a trecut, sau locul unde bănuiești că te vei afla, dacă alegi o aniversare în viitor. În afară de Revoluția Solară poți calcula Revoluția Lunară, a lui Mercur, Venus sau Marte.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
10 decembrie 2023, 12:47:44 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Revoluție Solară
1 ianuarie 2023, 6:59:38 (GMT) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta revoluției


Aspectarium

Harta suprapusă


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din revoluție sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Considerații generale

Prima dată, vezi cum harta Revoluției se înțelege cu nativitatea, dacă este în sextil, trigon sau opoziție cu harta natală. Deasemenea vezi ce planete se reîntorc în locurile proprii din radix, sau în locurile altor planete din radix.

Pe urmă fii atent dacă Soarele sau Luna sunt afectați de benefice sau afectați de malefice, sau de Lordul Casei VI, VIII sau XII din radix.

Pe urmă observă dacă Saturn sau Marte afectează Soarele, Luna sau Ascendentul din radix, și dacă nu apare o eclipsă, în special de Soare, peste sau aproape de locurile radicale ale acestor trei puncte hylegice.

Dacă se întâmplă unele din aceste evenimente, nativul va suferi o afecțiune a sănătății, sau dacă Mijlocul Cerului ori Punctul Norocului este afectat, va suferi în onoare și avere, și aceasta cu atât mai mult cu cât harta natală promite efecte rele. Dar dacă nimic din acestea nu se întâmplă, nativul va trebui să se aștepte la schimbări foarte mici sau deloc, în viața și problemele sale.


Planete în Case (harta revoluției)

Soarele în Casa XII
Are un rol benefic în cazul bolilor, permiţând curăţirea organismului de toxine; de asemenea, relevă întotdeauna disfuncţionalităţile din interiorul organismului. Facilitează întotdeauna succesul în legătură cu lucrurile conţinute în casa XII. Dacă Soarele este afectat, organismul prezintă o stare de uzură accentuată, periclitând sănătatea.

Luna în Casa III
Anunţă deplasări. Influenţează raporturile individului cu anturajul. Cu aspecte disonante, aduce neplăceri din partea femeilor din anturaj şi dezvoltă bolile ascunse. În cazul unui aspect cu Saturn, se poate deduce că există puţină intimitate cu anturajul; cu aspect disonant de la Neptun sau Mercur, ea aduce critici şi cancanuri; rău aspectată de Marte, ea produce discuţii şi dispute.

Mercur în Casa XII
Favorabil activităţilor abstracte. Mercur în Fecioară sau bine aspectat, poate fi în relaţie cu calcule secrete sau combinaţii productive ţinute în secret.

Venus în Casa XII
Relevă sentimente şi dorinţe ascunse. Bine plasată şi aspectată, Venus protejează. În Berbec sau Scorpion sau cu aspect de la Marte, ea denotă senzualitate nesatisfăcută, în consecinţă crescută.

Marte în Casa IV
Căminul nu se armonizează cu aspiraţiile şi gusturile subiectului şi aduce discuţii şi certuri cu părinţii, uneori chiar lupte pentru o problemă vitală. Afectat şi legat de punctele vitale ale temei (astrele şi ascendentul), poziţia semnifică tulburări digestive sau o boală de stomac sau de intestine (uneori organele genitale, pentru femei). Într-o revoluţie solară puternic disonantă şi legată cu un număr mare de planete, această poziţie corespunde unei nenorociri care afectează părinţii, proprietăţile sau căminul (incendiu, mortalitate, calamitate publică, discordie în familie etc).

Jupiter în Casa II
Cresc câştigurile şi cheltuielile dar şi şansa pentru tot ceea ce este în legătură cu finanţele. Când Jupiter este retrograd, el nu va împiedica expansiunea situaţiei materiale, dar nu va permite realizarea beneficiilor şi denotă că această expansiune nu-l satisface pe individ.

Saturn în Casa I
Subiectul va fi întotdeauna neliniştit, deprimat, surmenat şi în permanentă întârziere în activităţile sale, adesea din cauza sănătăţii sale care arată o tendinţă de slăbiciune. Chiar puternic şi bine aspectat, pare să ceară subiectului eforturi peste puterile sale, şi desemnează frecvent o persoană obosită fizic şi moral, marcând adesea un an de lupte al căror succes sau insucces depinde de ansamblul revoluţiei solare.

Uranus în Casa III
Anunţă prezenţa posibilă a unor necazuri în stabilitatea contractelor, scrieri, reglări de conturi sau în deplasări. Bine aspectat, această poziţie facilitează studiile ştiinţifice guvernate de către această planetă - astrologie, ocultism în general, arheologie, istorie veche, ştiinţe fizice, electricitate etc şi poate duce la o descoperire personală. Afectat, poate aduce unele complicaţii neaşteptate cu anturajul.

Neptun în Casa II
Creează iluzia câştigurilor. Previziunile financiare vor fi dezminţite. Semn de instabilitate sau de insecuritate pecuniară, foarte afectat, această planetă poate determină pierderi datorate neonestităţii (escrocherie, abuz de încredere, fraudă).

Pluton în Casa XII
Pare să semnifice planurile sau grijile ascunse care îl preocupă mult pe subiect.


Simboluri Sabiene

Soare - Simbol Sabian 281
Fazani isi arata culorile stralucitoare pe o proprietate privata.

Luna - Simbol Sabian 38
O sanie fara zapada.

Mercur - Simbol Sabian 294
O femeie intrand la manastire.

Venus - Simbol Sabian 298
O colivie mare cu pasari de curte.

Marte - Simbol Sabian 70
Aeroplan coborand in picaj.

Jupiter - Simbol Sabian 2
Un comediant amuza grupul.

Saturn - Simbol Sabian 323
Un urs mare sezand si dandu-si de-a dura toti confratii.

Uranus - Simbol Sabian 46
Un invatator in varsta nu reuseste sa trezeasca elevilor sai interesul pentru cunoasterea traditionala.

Neptun - Simbol Sabian 353
Un "medium materializator" oferind o sedinta.

Pluton - Simbol Sabian 298
O colivie mare cu pasari de curte.

NN - Simbol Sabian 42
Un tanar cuplu se plimba pe strada mare, privind in vitrine.

Lilith - Simbol Sabian 98
Un grup de iepuri imbracati si la parada.

Simboluri Kozminsky

Soare - Simbol Kozminsky 281
Un om înarmat călăreste un leu, sub care este un scarabeu: deasupra, o mână înzăuată tine o baghetă de fier.

Luna - Simbol Kozminsky 38
Un copac desfrunzit, pe o câmpie, se înclină sub o violentă pală de vânt care fluieră sălbatic printre crengi.

Mercur - Simbol Kozminsky 294
Trei săgeti vibrante zboară către o fecioară îngenuncheată, dar înainte să o lovească ele se dezintegrează în fata unei mâini care coboară brusc din ceruri.

Venus - Simbol Kozminsky 298
Un atlet aruncă la tintă un cerc, fără să ia în seamă un câine prăpădit care latră la el.

Marte - Simbol Kozminsky 70
O soră de spital al cărei chip exprimă simpatie si spirit de sacrificiu, îngrijeste un bolnav.

Jupiter - Simbol Kozminsky 2
Un om cu o sabie în mână cade printr-un luminator din sticlă colorată.

Saturn - Simbol Kozminsky 323
Un muzicant cântă la un instrument curios asemănător cu orga. În prim-plan este o mare cruce a Sfântului Andrei, cu un brat dintr-o substantă întunecată si cetoasă, iar cu celălalt alb.

Uranus - Simbol Kozminsky 46
Un porumbel alb, împodobit cu o panglică roz de care este atârnat un mic clopotel, stă pe umărul drept al unui om care bea vin.

Neptun - Simbol Kozminsky 353
O grămadă de arme si accesorii militare zac într-o groapă noroioasă.

Pluton - Simbol Kozminsky 298
Un atlet aruncă la tintă un cerc, fără să ia în seamă un câine prăpădit care latră la el.

NN - Simbol Kozminsky 42
Doi săpători lucrează pe panta unui munte si dezgroapă un mare filon de aur strălucitor.

Lilith - Simbol Kozminsky 98
Un editor de ziar la biroul său - având în fată o multime de spalturi - se ceartă cu un om care îsi întoarce fata.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Honoré de Balzac

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Planete acum

10 decembrie 2023 10:47 (GMT)
18° 06' 00"
16° 35' 41"
07° 49' 29"
06° 41' 26"
11° 30' 23"
06° 18' 48"
01° 37' 40"
20° 00' 32"
24° 53' 33"
28° 44' 10"
23° 37' 46"
23° 59' 48"
15° 34' 48"

Quiz

Care e jobul tău ideal?