În funcție de data de naștere, se poate calcula vibrația specifică a anului în curs, a lunii și a zilei de astăzi, așa cum o recepționezi în mod particular.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
30 noiembrie 2023, 5:58:21 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Anul personal 9 (1 ianuarie 2023 - 1 ianuarie 2024)

Acest an reprezinta sinteza intregului ciclu de noua ani. Aici avem de-a face cu karma ultimilor 8 ani, cu alte cuvinte, lectii pe care inca trebuie sa le inveti ori datorii pe care trebuie sa le platesti. Acum trebuie sa rezolvi tot ce nu ai facut sau nu ai gestionat corect in ciclurile anterioare. Nu ai incotro. Unii oameni se tem de apropierea acestui al noualea an. Altii nu sunt deloc afectati de el pentru ca si-au trait ciclurile in mod corect. Trecutul se va intoarce adesea ca sa te bantuie. De exemplu, daca ai pus capat in mod neplacut unei relatii, probabil ca te vei intalni cu fostul partener pentru a repara greseala. Anul cu numarul 9 nu aduce intotdeauna ghinion, dar cei mai multi dintre noi nu urmeaza intotdeauna calea cea mai dreapta si spinoasa. De obicei, exista unele lucruri cu care trebuie sa ne confruntam. Vei avea cel putin senzatia ca te trage cineva sau ceva inapoi. E ca si cand nu ai reusi sa inaintezi, oricat te-ai stradui. Universul iti spune sa incetinesti. Fa-ti timp sa reflectezi. O vei lua iar de la capat cand incepi un nou an cu numarul 1 dupa urmatoarea zi de nastere. In ceea ce priveste dragostea, s-ar putea inregistra un final. Daca nu ai pus capat unei relatii proaste in al saselea sau al saptelea ciclu, probabil ca ea se va incheia acum. Oamenii din trecut vor reveni in viata ta, unii pe neasteptate, daca mai ai chestiuni nerezolvate de lamurit impreuna. Daca mai esti inca indragostit de cineva si doresti sa incerci din nou, anul cu numarul 9 iti poate oferi aceasta oportunitate.

Luna personală 2 (noiembrie 2023)

Este o luna mai lenta, mai blanda, o luna de consolidare, toate lucrurile fiind readuse la proportii mai controlabile. Cuvintele cheie sunt "asteptare cu rabdare". Vei fi tentat sa faci presiuni, in incercarea de a face sa se intample ceva, dar asta ar fi o pierdere de timp si energie. Acum trebuie sa iti exersezi rabdarea, sa te increzi in intuitia ta si sa te bucuri de momente placute impreuna cu oamenii pe care ii iubesti.

Ziua personală 5 (30 noiembrie 2023)

O zi favorabila oricarui inceput. Esti gata sa faci ceva nou si incitant. Ai putea sa reusesti la un examen, sa duci la bun sfarsit o problema care ti-a dat mari dureri de cap sau sa repari o relatie sentimentala ce parea ca nu mai merge. Zi favorabila oricarei activitati neasteptate. Imaginatia si memoria te pot ajuta mai mult decat crezi.
Promo RuxiRubik's Cube

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Ben Stiller [2998]
Billy Idol [2617]
Christine Teigen [2825]
Winston Churchill [3705]

Mâine

Islanda [2688]
România [2885]
Sarah Silverman [2528]
Woody Allen [2935]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
6
11
15
17
19
22
26
28
30

perioade VOC -> 7 planete