Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
30 noiembrie 2023, 7:30:39 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Luna în trigon cu Marte (0°28)
Acest tranzit este caracterizat de energie si vitalitate marita, de actiune constructiva in locuinta. E posibil sa simtiti nevoia de a fi direct si cinstit in exprimarea sentimentelor.Sentimentele care va sunt ascunse pot fi clarificate intr-un mod placut fara a intampina prea multe obstacole. Pe perioada acestui tranzit pot fi depasite cu usurinta prudenta emotionala si timiditatea. Aplanarea conflictelor familiale, care au loc adesea se poate dovedi benefica pentru ambele parti. In timpul acestei perioade interactiunea dinamica si armonioasa cu femei va produce realizari constructive. De asemenea este o perioada favorabila pentru proiecte personale si activitate fizica sustinuta, pentru munca fizica ce implica schimbarea locuintei si pentru participarea familiala la sporturi si jocuri. Tranzitul va ofera un surplus de ambitie care se manifesta cu precadere in afaceri si pe plan profesional. Sunt indicate afaceri legate de masini, constructii, hrana, agricultura, proprietati imobiliare, produse si servicii domestice.

Pluton în conjuncție cu Mercur (0°45)
In timpul acestui tranzit, puteti patrunde in profunzimea stiintelor sau a domeniului ocult, puteti lua decizii irevocabile sau puteti initia discutii si cercetari secrete legate de bani in comun, corporatii financiare, asigurari, taxe, pensii alimentare sau mosteniri. Este o perioada favorabila pentru studierea subiectelor stiintifice avansate, parapsihologiei si fenomenelor paranormale. In unele cazuri sunt stimulate capacitatile intuitive, clarvazatoare si telepatice si uneori apare comunicarea cu spirite.Tranzitul confera intensitate transformatoare gandurilor pozitive. Este o perioada de lipsa a compromisului in aderenta la idei si puncte de vedere personale. Este un timp favorabil pentru imbunatatirea sanatatii si dietei personale, a metodologiei in munca. Puteti primi informatii critice despre frati, surori, vecini, prieteni sau colegi. Daca conjunctia lui Mercur in tranzit cu Pluto natal are aspecte stresante din partea altor planete natale sau in tranzit, puteti fi supus unei dominarii mentale sau sa fiti constrans din partea altora.

Mercur în careu cu Pluton (0°56)
Acest tranzit este caracterizat de curiozitate exagerata, suspiciune, investigatii secrete, lupte pentru putere, constrangeri mentale si vorbire sarcastica. Dificultatile in luarea deciziilor de afaceri si neplacerile datorate cunoasterii unor informatii secrete sunt adesea asociate acestui tranzit. Experientele telepatice sau psihice neplacute, perturbatoare pot fi o problema. Se pot ivi dificultati legate de finantele in comun, taxe asigurari, pensie alimentara si mosteniri. Aceasta nu este o perioada favorabila semnarii unor contracte sau intelegeri. Dieta personala, imbracamintea si igiena pot avea nevoie de revizuiri sau schimbari. Adesea exista neintelegeri cu privire la sexualitate. Bolile sociale sunt contactate adesea in timpul acestui tranzit. Riscurile profesionale, calatoriile si problemele ecologice pot periclita de asemenea viata si sanatatea Dvs. Calatoriile scurte prin vecinatati periculoase sau locuri unde exista bande si multimi e necesar sa fie ocolite in aceasta perioada. Se face simtita nevoia adoptarii unei noi metodologii in mediul de lucru.Puati fi fortati sa va debarasati de vechile idei si concepte si sa bs schimbati radical viziunile. Preocuparile mentale sunt probleme pe scara larga care afecteaza civilizatia ca intreg. Tranzitul marcheaza un interval de stres si tensiune.

Saturn în sextil cu Saturn (0°57)
Acest tranzit este caracterizat de o buna organizare si planificare in activitatile profesionale, de afaceri si politice. Este o perioada favorabila sa fie consolidate castigurile profesionale si din afaceri si pentru a semna afaceri si contracte profesionale, intelegeri. Pozitia Dvs. in societate si reputatia pot fi dobandite prin activitati profesionale, prin afilieri organizationale si de grup, prin prieteni, prin casatorie sau asociere. Oportunitatile de afaceri si profesionale apar adesea prin prieteni, grupuri si organizatii. Cooperarea cu persoanele mai in varsta sau a celor cu putere si autoritate este facilitata. Puteti fi implicat in activitati serioase, utile impreuna cu fratii, surorile, vecinii si prietenii sai.

Soarele în sextil cu Uranus (0°59)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Pluton în trigon cu Pluton (1°05)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Saturn în trigon cu Jupiter (1°17)
Acest tranzit este caracterizat de progres in afaceri si legaturi profesionale. Este in special favorabil pentru profesiunile legate de lege, politica, administratie, afaceri, educatie, religie si calatorie. Aceasta este o buna perioada pentru a cauta dezvoltarea sau sa fie initiate afaceri importante, activitati profesionale, si sa se consolideze si sa se stabilizeze propria pozitie financiara si profesionala. Este de asemenea o perioada favorabila pentru a intreprinde afaceri legale sau intelegeri cu guvernul. Aveti tendinta de a aplica standardele filozofice, religioase si etice proprii in modalitati practice. Puteti fi implicati in activitatea de constructii asociate cu grupurile si organizatiile religioase, caritabile, stiintifice si profesionale. Beneficiati de cooperare efectiva din partea celor din pozitii sus-puse. Aveti capacitatea de a lua decizii importante, aveti o atitudine responsabila capabila de a duce la indeplinire scopurile si obiectivele de amploare. Poate exista un echilibru intre optimism si precautie, preocupare cu onestitate si integritate. Veti afisa o atitudine mai responsabila fata de familia sa si fata de treburile domestice.

Luna în opoziție cu Soarele (1°29)
Acest tranzit aduce dificultati in relatiile cu sexul opus si cu persoanele autoritare. Confruntarile egotice cu privire la aspecte emotionale pot provoca probleme. Adesea apar neplaceri in treburile domestice si dificultati in relatiile cu copiii. Lipsa de vitalitate sau problemele digestive tind sa ingreuneze activitatile sociale sau romantice. Nu este o perioada favorabila pentru speculatiile financiare: impulsurile emotionale pot altera judecata rationala. Cheltuielile trebuie cumpanite.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Anthony Kiedis

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Ben Stiller [2999]
Billy Idol [2618]
Christine Teigen [2826]
Winston Churchill [3706]

Mâine

Islanda [2689]
România [2886]
Sarah Silverman [2529]
Woody Allen [2937]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
6
11
15
17
19
22
26
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

30 noiembrie 2023 5:30 (GMT)
07° 43' 49"
12° 04' 15"
28° 19' 53"
24° 40' 13"
04° 08' 31"
07° 10' 49"
01° 05' 39"
20° 23' 24"
24° 53' 58"
28° 29' 12"
24° 00' 31"
16° 52' 02"
15° 46' 49"

Quiz

Care e jobul tău ideal?