Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
29 ianuarie 2023, 11:32:45 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Venus în trigon cu Jupiter (0°28)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune fericita, generoasa asupra vietii si de bunatate si respect pentru ceilalti. Armonia in afaceri, in relatiile sociale si romantice apare cu usurinta. Acest tranzit poate fi inspirator pentru artisti si muzicieni: este probabil ca ei sa primeasca o mai mare sustinere si recunoastere culturala. Activitatile sociale legate de institutii educationale, religioase, culturale si caritabile pot fi indeplinite cu succes. Sunteti capabil sa dobanditi o intelegere armonioasa in relatiile personale intime privind credintele culturale, religioase si educationale si valorile celorlalti. Interactiunile cu strainii sau cu cei legati de institutii educationale, culturale sau religioase sunt armonioase. Veti fi bine dispusi fata de copii, oameni tineri si fata de aceia mai putin norocosi decat Dvs. Este o perioada favorabila pentru studiu sau munca profesionala legata de educatie si lege cat si pentru vacante sau calatorii lungi.

Soarele în trigon cu Uranus (0°28)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Jupiter în careu cu Venus (0°35)
Acest tranzit este caracterizat de autoindulgenta, lene, simpatie gresita si tristete sentimentala in special in chestiuni religioase sau culturale. Efectele sale sunt asemanatoare cu cele ale lui Venus tranzit in cuadratura cu Venus natal. Sunteti lipsit de gratie si aveti tendinta de a face gesturi nesincere de prietenie pentru a evita neplacerile. Acestui tranzit ii sunt asociate frecvent amanarea si extravaganta financiara. Sunteti dominat de fantezii nefolositoare si sunteti lipsit moderatie in scopul satisfacerii placerilor ce le ofera o viata luxoasa. Dificultatile financiare si sociale tind sa se iveasca in relatiile cu spitale, biserici, universitati si alte institutii culturale. Pot sa apara probleme si din relatiile cu strainii sau cu oamenii din locuri indepartate. Vacantele, calatoriile de placere, spitalizarile sau sederile in institutii se pot dovedi mult mai costisitoare decat s-a anticipat. Exagerarile in activitati sociale pot abate atentia individului de la responsabilitati mai importante. In pofida tuturor acestor dificultati, acest tranzit nu produce probleme serioase.

Pluton în conjuncție cu Mercur (0°39)
In timpul acestui tranzit, puteti patrunde in profunzimea stiintelor sau a domeniului ocult, puteti lua decizii irevocabile sau puteti initia discutii si cercetari secrete legate de bani in comun, corporatii financiare, asigurari, taxe, pensii alimentare sau mosteniri. Este o perioada favorabila pentru studierea subiectelor stiintifice avansate, parapsihologiei si fenomenelor paranormale. In unele cazuri sunt stimulate capacitatile intuitive, clarvazatoare si telepatice si uneori apare comunicarea cu spirite.Tranzitul confera intensitate transformatoare gandurilor pozitive. Este o perioada de lipsa a compromisului in aderenta la idei si puncte de vedere personale. Este un timp favorabil pentru imbunatatirea sanatatii si dietei personale, a metodologiei in munca. Puteti primi informatii critice despre frati, surori, vecini, prieteni sau colegi. Daca conjunctia lui Mercur in tranzit cu Pluto natal are aspecte stresante din partea altor planete natale sau in tranzit, puteti fi supus unei dominarii mentale sau sa fiti constrans din partea altora.

Venus în sextil cu Saturn (0°47)
Acest tranzit este caracterizat de un comportament formal, rezervat. Aveti idei in ceea ce priveste organizarea si stabilizarea afacerilor si finantelor si pentru realizarea unor proiecte personale cu sprijinul celor la putere sau celor cu autoritate. Se poate ivi in aceasta perioada o oportunitate pentru asocieri in afaceri daca si harta natala indica aceasta. Puteti deveni implicati social sau romantic cu persoane varstnice sau cu persoane importante sau chiar se casatoresc cu o persoana mai in varsta daca si harta natala contine astfel de indicatii. Este o perioada favorabila relatiilor publice de munca si legaturilor legale legislative, politice sau afacerilor importante.Va dezvoltati aprecierile intelectuale asupra formelor de arta traditionala. Este de asemenea o perioada buna pentru a crea arta serioasa, mai ales cea care necesita simt al formei sau structurii.

Marte în trigon cu Uranus (1°01)
Acest tranzit este caracterizat de actiune constructiva dinamica, de aventura tulburatoare si de dorinta de libertate in manifestare, si gasiti cele mai surprinzatoare modalitati in actiuni. Manifestati o mai mare incredere in sine in utilizarea unor lucruri noi in afaceri, pe plan profesional, in domeniile ingineriei, stiintei, activitatilor oculte si fizice,gasind solutii de depasire a atitudinilor pasive si a situatiilor impotmolite. Exista o crestere a interesului pentru programele de autodezvoltare fizica, mentala si spirituala. Va angajati n actiuni constructive cu prietenii, cu grupuri sau organizatii. Este o perioada excelenta pentru munca legata de electronica, tehnologie stiintifica si pentru afacerile conexe cu aceste domenii. Sunt favorizate activitatile si experimentarea oculta si astrologica.

Pluton în trigon cu Pluton (1°11)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Mercur în careu cu Luna (1°41)
Tranzitul determina fluctuatii ale gandirii si dispersia energiilor mentale. Se manifesta tendinta catre nervozitate. Subconstientul poate interveni prin imaginatie, amintiri sau temeri nejustificate in procesul ratiunii, producand subiectivism, comportament nehotarat si logoree. Perioada este defavorabila calatoriilor existand pericolul accidentelor la drumuri scurte. Problemele emotionale interfereaza cel mai adesea cu responsabilitatile practice.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Jake Gyllenhaal

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adam Lambert [3666]
Gia Carangi [2579]
Oprah Winfrey [3032]

Mâine

Christian Bale [2704]
Franklin D. Roosevelt [2678]
Phil Collins [2648]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

29 ianuarie 2023 9:32 (GMT)
09° 11' 56"
18° 04' 05"
14° 16' 31"
02° 51' 06"
09° 45' 22"
05° 34' 16"
25° 32' 38"
14° 57' 31"
23° 31' 16"
28° 34' 49"
08° 49' 44"
17° 33' 59"
12° 32' 59"

Quiz

Care e jobul tău ideal?