Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
23 septembrie 2023, 4:27:49 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în sextil cu Neptun (0°07)
Tranzitul indica creativitate inspirata si putere de vizualizare creatoare. Dezvolta umilinta, bunavointa si bunatatea. Confera imbold de a apela prin rugaciune sau meditatie Gratia si ajutorul divin. Vointa este acum ghidata de intuitie si compasiune. Se anunta o perioada favorabila practicii spirituale. Initiativele inspirate, grija fata de prieteni sunt caracteristice acestei influente astrale. In timpul acestui tranzit exista sanse de a primi ajutor nesperat, sunt stimulate facultatile intuitive, creative si imaginative. Inspiratia va poate face sa va asumati rolul de conducator in relatiile culturale. Acest tranzit aduce adesea aprecierea artei si a frumusetii. Favorizeaza munca in domeniul artei, cinematografiei si fotografiei. Creativitatea imaginativa este manifestata adesea prin imbunatatirea mediului casnic. Intuitia si clarviziunea influenteaza adesea procesul gandirii. Este un tranzit prielnic meditatiei si rugaciunii. Valorile spirituale sunt impartasite fratilor, surorilor, vecinilor si asociatiilor de grup. Activitatile sociale si romantice in timpul acestui tranzit tind sa aiba un aspect exotic.

Saturn în sextil cu Saturn (0°07)
Acest tranzit este caracterizat de o buna organizare si planificare in activitatile profesionale, de afaceri si politice. Este o perioada favorabila sa fie consolidate castigurile profesionale si din afaceri si pentru a semna afaceri si contracte profesionale, intelegeri. Pozitia Dvs. in societate si reputatia pot fi dobandite prin activitati profesionale, prin afilieri organizationale si de grup, prin prieteni, prin casatorie sau asociere. Oportunitatile de afaceri si profesionale apar adesea prin prieteni, grupuri si organizatii. Cooperarea cu persoanele mai in varsta sau a celor cu putere si autoritate este facilitata. Puteti fi implicat in activitati serioase, utile impreuna cu fratii, surorile, vecinii si prietenii sai.

Saturn în trigon cu Jupiter (0°26)
Acest tranzit este caracterizat de progres in afaceri si legaturi profesionale. Este in special favorabil pentru profesiunile legate de lege, politica, administratie, afaceri, educatie, religie si calatorie. Aceasta este o buna perioada pentru a cauta dezvoltarea sau sa fie initiate afaceri importante, activitati profesionale, si sa se consolideze si sa se stabilizeze propria pozitie financiara si profesionala. Este de asemenea o perioada favorabila pentru a intreprinde afaceri legale sau intelegeri cu guvernul. Aveti tendinta de a aplica standardele filozofice, religioase si etice proprii in modalitati practice. Puteti fi implicati in activitatea de constructii asociate cu grupurile si organizatiile religioase, caritabile, stiintifice si profesionale. Beneficiati de cooperare efectiva din partea celor din pozitii sus-puse. Aveti capacitatea de a lua decizii importante, aveti o atitudine responsabila capabila de a duce la indeplinire scopurile si obiectivele de amploare. Poate exista un echilibru intre optimism si precautie, preocupare cu onestitate si integritate. Veti afisa o atitudine mai responsabila fata de familia sa si fata de treburile domestice.

Soarele în trigon cu Mercur (0°32)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare intelectuala creativa si de activitate intelectuala febrila. Ideile personale sunt comunicate clar si cu incredere. Perioada este propice comunicarii romantice si discutiei inteligente cu fratii, surorile, vecinii sau colegii. Oportunitatile sociale si romantice se pot ivi din aceste discutii si activitati. Sunt favorizate calatoriile de placere iar jocurile de abilitate mentala, cum ar fi sahul, pot fi o sursa de placere. Poate fi abordata o dieta si o igiena personala corespunzatoare. Tranzitul favorizeaza educatia si dezvoltarea intelectuala a copiilor, fiind propice pentru a formula intelegeri si a semna contracte.

Luna în sextil cu Jupiter (0°32)
Indica integrarea valorilor educative, religioase si spirituale in viata de familie. Relatiile cu femeile si calatoriilor lungi sunt favorizate. Acest tranzit redinamizeaza amintirile fericite legate de experientele trecute. Confera optimism, generozitate si altruism ajutand la redobandirea echilibrului emotional. Fiinta este mult mai compasiva fata de cei loviti de soarta. In aceasta perioada se manifesta multiple oportunitati in domeniul afacerilor conducand la prosperitate materiala.

Pluton în trigon cu Pluton (0°34)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Mercur în opoziție cu Marte (0°35)
Acest tranzit este caracterizat de argumentari, neintelegeri, vorbire caustica si probleme mentale. Nu este o perioada favorabila negocierilor de afaceri sau profesiunii: va fi dificil pentru ambele parti sa ajunga la o intelegere. Chestiunile legate de finante in comun, asigurari, taxe, mostenire si pensie alimentara pot fi sursa unor dificultati. Pot aparea frustrari la locul de munca care sa va provoace iritabilitate. Livrarile amanate si intreruperile in transport pot interfera cu munca sau afacerile. Exista o nevoie speciala de a manifesta prevedere, respect si diplomatie in toate discutiile si mai ales in cele din mediul de munca. O identificare egoista cu propriul punct de vedere poate conduce la lipsa obiectivitatii si poate provoca argumente fierbinti si dezbateri frecvente. Se ivesc argumente si neintelegeri in relatiile cu fratii si surorile, vecinii, prietenii, colegii si asociatii. E probabil ca orice incercare de a constrange mental, sa provoace dificultati. In timpul acestui tranzit sunteti predispus la boli infectioase. Tranzitul marcheaza o perioada de iritare mentala, dificultati in munca si nevoie de cooperare.

Luna în trigon cu Saturn (0°52)
Acest tranzit favorizeaza construirea unei armonii in camin. Emotiile si starile afective sunt stabilizate iar in afaceri si responsabilitati casnice predomina abordarea practica. Aceasta perioada aduce un grad de precautie si rezervare in cea ce priveste exprimarile si raspunsurile emotionale. Apare un mare simt al loialitatii din partea prietenilor. Relatiile maritale si familiale pot fi puse pe o baza noua. Este un moment favorabil relatiilor cu indivizi varstnici sau recent cunoscuti si in special daca sunt femei. Sunteti predispus sa va asumati o mai mare responsabilitate legaturilor de afaceri, profesionale si casnice. Actiunile sunt organizate efectiv, cu o mare disciplina astfel incat cheltuielile fara folos sunt evitate pozitia financiara fiindu-va astfel stabilizata.Este o perioada favorabila afacerilor imobiliare, agricultura si afacerile in care sunt implicate femeile.

Neptun în opoziție cu Pluton (1°13)
Acest tranzit este caracterizat de un potential pentru cresterea constientei spirituale intuitive. El nu apare la generatia actuala, exceptandu-i pe aceia care au o varsta avansata. Rutinele vietii normale pot fi intrerupte de revolutii politice economice si sociale pe scara larga cat si de catastrofe naturale. Se pot ivi mistere si intrigi privind relatiile care sunt importante pentru individ. Puteti fi confruntat cu experiente si probleme psihice dificile, bazate pe stimularea memoriilor subconstiente dureroase. Puteti fi manipulat mental. Pot aparea probleme cu privire la banii colectivi, taxe, asigurari si bunuri mostenite.

Pluton în conjuncție cu Mercur (1°16)
In timpul acestui tranzit, puteti patrunde in profunzimea stiintelor sau a domeniului ocult, puteti lua decizii irevocabile sau puteti initia discutii si cercetari secrete legate de bani in comun, corporatii financiare, asigurari, taxe, pensii alimentare sau mosteniri. Este o perioada favorabila pentru studierea subiectelor stiintifice avansate, parapsihologiei si fenomenelor paranormale. In unele cazuri sunt stimulate capacitatile intuitive, clarvazatoare si telepatice si uneori apare comunicarea cu spirite.Tranzitul confera intensitate transformatoare gandurilor pozitive. Este o perioada de lipsa a compromisului in aderenta la idei si puncte de vedere personale. Este un timp favorabil pentru imbunatatirea sanatatii si dietei personale, a metodologiei in munca. Puteti primi informatii critice despre frati, surori, vecini, prieteni sau colegi. Daca conjunctia lui Mercur in tranzit cu Pluto natal are aspecte stresante din partea altor planete natale sau in tranzit, puteti fi supus unei dominarii mentale sau sa fiti constrans din partea altora.

Marte în conjuncție cu Luna (1°16)
Mania si pierdere echilibrului emotional sunt caracteristice acestui tranzit. Sunt posibile certuri in familie si probleme casnice si in afaceri. Se inregistreaza o activitate energica in propria casa. Este o perioada buna pentru punerea in aplicare a proiectelor casnice, dar este important sa se respecte masurile de protectie. Nevoile financiare ale familiei motiveaza ambitiile profesionale si de afaceri ale persoanei. Sunt posibile preocuparile de afaceri in legatura cu hrana, proprietatile imobiliare, in domeniul agriculturii. Nu este o perioada favorabila pentru relatiile cu femeile. Pot sa apara situatii tensionante. In general este important sa existe control asupra emotiilor si in acelasi timp sa existe sensibilitate la nevoile si cerintele celorlalti. Tulburarile emotionale pot provoca indigestie in timpul acestui tranzit. Daca conjunctia este afectata de celelalte planete sunt posibile incendii sau accidente.

Mercur în trigon cu Soarele (1°22)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare intelectuala creativa si de activitate intelectuala febrila. Ideile personale sunt comunicate clar si cu incredere. Perioada este propice comunicarii romantice si discutiei inteligente cu fratii, surorile, vecinii sau colegii. Oportunitatile sociale si romantice se pot ivi din aceste discutii si activitati. Sunt favorizate calatoriile de placere iar jocurile de abilitate mentala, cum ar fi sahul, pot fi o sursa de placere. Poate fi abordata o dieta si o igiena personala corespunzatoare. Tranzitul favorizeaza educatia si dezvoltarea intelectuala a copiilor, fiind propice pentru a formula intelegeri si a semna contracte.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Patricia Kaas

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Bruce Springsteen [2864]
Julio Iglesias [2961]
Romy Schneider [2923]

Mâine

F. Scott Fitzgerald [2301]
Linda McCartney [2583]
Pedro Almodóvar [2563]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
7
9
10
12
14
17
19
20
24
26
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

23 septembrie 2023 1:27 (GMT)
29° 46' 50"
02° 55' 22"
11° 57' 33"
18° 18' 31"
17° 14' 16"
15° 00' 45"
01° 56' 04"
22° 49' 12"
26° 10' 20"
27° 58' 03"
25° 07' 50"
24° 01' 12"
18° 29' 18"

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?