Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
19 aprilie 2024, 10:05:20 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Pluton în careu cu Saturn (0°00)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Pluton în careu cu Jupiter (0°19)
Acest tranzit este caracterizat de tactici constrangatoare in promovarea credintelor religioase, culturale, educationale si filozofice proprii. Puteti fi subiectul jocurilor de putere religioasa, morala sau educationala. Dorinta de a-i schimba pe ceilalti poate fi insotita de neglijarea dezvoltarii proprii. Exista de asemenea posibilitatea sa va schimbati radical atitudinile religioase si filozofice. Poate aparea tentatia de a folosi mijloace necinstite pentru a obtine putere si statut. Exista o nevoie de onestitate stricta si integritate in toate legaturile de afaceri. Pot sa apara conflicte si litigii cu privire la finantele comune, fondurile sub forma de corporatie, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara.Tindeti sa faceti promisiuni fara a avea o baza adecvata. Puteti afisa mandrie si aroganta si sa neglijati detalii mici dar importante. Practicile oculte dubioase sau atitudinile confuze privind moralitatea sexuala reprezinta un pericol in timpul acestui tranzit.

Soarele în careu cu Mercur (0°28)
Tranzitul influenteaza negativ concentrarea si ingreuneaza comunicarea cu mediul inconjurator. Determina nervozitate si neliniste motorie. Exista pericolul de a fi gresit inteles sau de a intelege ceva gresit. Discutiile sunt mult mai greoaie. Hotararile legate de investitii mari este bine sa fie amanate. Extravaganta sau prostul gust in imbracaminte si in igiena personala dau nastere adesea comentariilor sau dezaprobarii.

Neptun în sextil cu Mercur (0°41)
Acest tranzit este caracterizat de o abilitate crescuta de a vizualiza idei, de comunicare telepatica, de inalta constienta intuitiva si patrundere in mintea subconstienta. Indica gandire inspirata, amplificarea receptivitatii in plan mental, capacitate de a descoperi si intelege semnificatia simbolurilor.Este o perioada favorabila pentru studiul subiectelor mistice si oculte. Puteti devenii un canal de informatie pentru o sursa spirituala. Sunt posibile scurte calatorii. Se deschid in timpul acestui tranzit posibilitati de munca sau educatie care implica spitale, biserici, aziluri sau alte institutii. Sunt favorizate exprimarea creativa si alte forme de arta in special fotografia, desenul si pictura. Puteti deveni partasul unor informatii secrete care ii pot aduce unele avantaje. Tranzitul indica o perioada sustinuta de trezire mentala intuitiva.

Neptun în opoziție cu Pluton (1°09)
Acest tranzit este caracterizat de un potential pentru cresterea constientei spirituale intuitive. El nu apare la generatia actuala, exceptandu-i pe aceia care au o varsta avansata. Rutinele vietii normale pot fi intrerupte de revolutii politice economice si sociale pe scara larga cat si de catastrofe naturale. Se pot ivi mistere si intrigi privind relatiile care sunt importante pentru individ. Puteti fi confruntat cu experiente si probleme psihice dificile, bazate pe stimularea memoriilor subconstiente dureroase. Puteti fi manipulat mental. Pot aparea probleme cu privire la banii colectivi, taxe, asigurari si bunuri mostenite.

Neptun în trigon cu Neptun (1°20)
Acest tranzit este caracterizat de inspiratie artistica, intuitiva si creativa. Este o perioada favorabila pentru meditatie si practici spirituale constructive cat si pentru legaturi cu spitale si institutii religioase, culturale, educationale si psihiatrice. Capacitatile intuitive si de clarvedere latente pot fi aduse de acest tranzit,puand dobandi o mai mare intelegere a proceselor de evolutie in ansamblu a vietii.

Venus în opoziție cu Luna (1°29)
Acest tranzit e caracterizat de probleme in relatiile maritale, romantice, familiale, sociale si de afaceri, existand o nevoie speciala de cooperare in aceste domenii.Apar probleme in relatii intrucat sunteti inclinat sa fiti hipersenzitiv si usor de ranit emotional. Bunatatea si senzitivitatea emotionala este necesara in relatiile familiale pentru a evita dizarmonia si separatia. Cheltuielile fara rost sunt sursa obisnuita a neintelegerilor familiale in timpul acestui tranzit. Chestiunile sociale si romantice legate de femei necesita cooperarea speciala din partea Dvs.fiind posibila crearea unei dizarmonii si a unor tulburarilor emotionale.Extravaganta financiara privitoare la lucrurile luxoase nefolositoare si cautarea excesiva a placerii poate fi sursa unor neplaceri ulterioare. Obiectele luxoase sau de arta achizitionate in aceasta perioada sunt adesea mult mai scumpe decat s-a anticipat sau lipsite de rafinament estetic. Excesele de hrana, bautura, contacte sociale si activitate sexuala pot duce la imprastiere, lipsa de implinire si probleme relationale. Axa valorii este denaturata lucru care duce catre simpatii gresite si tristete sentimentala. Nu este un tranzit favorabil afacerilor legate de arta, muzica, lucrurilor luxoase, hrana, produselor si serviciilor domestice. Poate sa existe o activitate sustinuta privind aceste domenii dar, e posibil sa existe in general o lipsa de luciditate si cooperare.

Mercur în opoziție cu Luna (1°37)
Acest tranzit este insotit adesea de tendinta de a vorbi inconsecvent, de existenta unor neintelegeri legate de indatoririle casnice si dificultati de comunicare datorate emotiilor. Adeseori apar neintelegeri in comunicarea cu membrii familiei, cu vecinii si colegii, dar mai ales cu femeile, adeseori ca rezultat al problemelor emotionale de un fel sau altul. Exista tendinta de a realiza treburile necesare in casa sau la locul de munca si aceasta aduce in schimb probleme si neintelegeri cu cei din jur. In timpul acestui tranzit se pot manifesta raceli sau tulburari digestive, cauzate de obicei de probleme emotionale sau de o dieta necorespunzatoare. Sunteti negjijent in privinta igienei personale, imbracamintei vocabularului folosit, facti uz de proastele Dvs. obiceiuri. Barfa poate fi o problema si conversatia inutila poate interfera cu eficienta in munca. Aceasta perioada nu este favorabila formularii unor intelegeri, semnarii contractelor, luarii unor decizii importante sau discutiilor. E posibil ca micile probleme inconjuratoare sa va perturbe concentrarea si sa va faca nervos si iritabil. Pot sa apara probleme din cauza unor vizite (nedorite) din partea membrilor familiei, vecinilor sau colegilor. Visati cu ochii deschisi, va lasati mintea sa hoinareasca. Acest fapt poate duce la pierderea unei intalniri importante sau sa pierdeti notiunea spatiului si sa va rataciti. Nu este o perioada favorabila reclamei sau relatiilor publice intrucat gandirea nu este in armonie cu opinia publica. In consecinta, indica o perioada sustinuta de confuzie mentala si emotionala si nevoia de cooperare.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Friedrich Nietzsche

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2753]
James Franco [2742]
Kate Hudson [2591]

Mâine

Adolf Hitler [8409]
Carmen Electra [3011]
Carol I Rege al României [3768]
Miranda Kerr [2927]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
4
6
10
11
13
17
18
22
25
27
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

19 aprilie 2024 7:05 (GMT)
29° 43' 08"
08° 20' 08"
17° 34' 54"
17° 26' 40"
21° 13' 32"
21° 24' 59"
15° 32' 41"
21° 43' 51"
28° 33' 23"
02° 03' 40"
15° 36' 29"
17° 04' 18"
20° 01' 33"

Quiz

Ce poreclă ți se potrivește?