Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
19 iunie 2024, 20:25:54 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Neptun în trigon cu Neptun (0°00)
Acest tranzit este caracterizat de inspiratie artistica, intuitiva si creativa. Este o perioada favorabila pentru meditatie si practici spirituale constructive cat si pentru legaturi cu spitale si institutii religioase, culturale, educationale si psihiatrice. Capacitatile intuitive si de clarvedere latente pot fi aduse de acest tranzit,puand dobandi o mai mare intelegere a proceselor de evolutie in ansamblu a vietii.

Mercur în opoziție cu Venus (0°05)
Acest tranzit este caracterizat de insuccese in afaceri, discutii sociale, romantice si maritale. In particular, dificultatile tind sa se iveasca in afacerile legate de hrana, imbracaminte, arta, literatura, comunicatii si obiecte luxoase. Barfa fara rost si flecareala pot diminua eficienta muncii. Tindeti sa manifestati o lipsa de ratiune in problemele legate de comportamentul personal, imbracaminte, igiena, obiceiuri de munca, vorbire si dieta. Puteti deveni atat hipersenzitiv emotional la remarcile si atitudinile celorlalti cat si sa fiti fortat sa aiba de a face cu altii care au acelasi temperament ca Dvs. Efectele acestui tranzit pot fi armonioase daca sunteti constient de nevoile, sentimentele si atitudinile celorlalti actionand in concordanta cu ele. Exista o nevoie speciala pentru cinste si diplomatie in afaceri si in relatii sociale sau personale. Este posibila implicarea in afaceri sau negocieri financiare,la participarea unor actiuni culturale, literare sau artistice. Tranzitul marcheaza o perioada lunga de necesitate a luciditatii in social.

Pluton în careu cu Saturn (0°27)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Venus în trigon cu Jupiter (0°38)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune fericita, generoasa asupra vietii si de bunatate si respect pentru ceilalti. Armonia in afaceri, in relatiile sociale si romantice apare cu usurinta. Acest tranzit poate fi inspirator pentru artisti si muzicieni: este probabil ca ei sa primeasca o mai mare sustinere si recunoastere culturala. Activitatile sociale legate de institutii educationale, religioase, culturale si caritabile pot fi indeplinite cu succes. Sunteti capabil sa dobanditi o intelegere armonioasa in relatiile personale intime privind credintele culturale, religioase si educationale si valorile celorlalti. Interactiunile cu strainii sau cu cei legati de institutii educationale, culturale sau religioase sunt armonioase. Veti fi bine dispusi fata de copii, oameni tineri si fata de aceia mai putin norocosi decat Dvs. Este o perioada favorabila pentru studiu sau munca profesionala legata de educatie si lege cat si pentru vacante sau calatorii lungi.

Neptun în sextil cu Mercur (0°38)
Acest tranzit este caracterizat de o abilitate crescuta de a vizualiza idei, de comunicare telepatica, de inalta constienta intuitiva si patrundere in mintea subconstienta. Indica gandire inspirata, amplificarea receptivitatii in plan mental, capacitate de a descoperi si intelege semnificatia simbolurilor.Este o perioada favorabila pentru studiul subiectelor mistice si oculte. Puteti devenii un canal de informatie pentru o sursa spirituala. Sunt posibile scurte calatorii. Se deschid in timpul acestui tranzit posibilitati de munca sau educatie care implica spitale, biserici, aziluri sau alte institutii. Sunt favorizate exprimarea creativa si alte forme de arta in special fotografia, desenul si pictura. Puteti deveni partasul unor informatii secrete care ii pot aduce unele avantaje. Tranzitul indica o perioada sustinuta de trezire mentala intuitiva.

Pluton în careu cu Jupiter (0°46)
Acest tranzit este caracterizat de tactici constrangatoare in promovarea credintelor religioase, culturale, educationale si filozofice proprii. Puteti fi subiectul jocurilor de putere religioasa, morala sau educationala. Dorinta de a-i schimba pe ceilalti poate fi insotita de neglijarea dezvoltarii proprii. Exista de asemenea posibilitatea sa va schimbati radical atitudinile religioase si filozofice. Poate aparea tentatia de a folosi mijloace necinstite pentru a obtine putere si statut. Exista o nevoie de onestitate stricta si integritate in toate legaturile de afaceri. Pot sa apara conflicte si litigii cu privire la finantele comune, fondurile sub forma de corporatie, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara.Tindeti sa faceti promisiuni fara a avea o baza adecvata. Puteti afisa mandrie si aroganta si sa neglijati detalii mici dar importante. Practicile oculte dubioase sau atitudinile confuze privind moralitatea sexuala reprezinta un pericol in timpul acestui tranzit.

Venus în sextil cu Saturn (0°57)
Acest tranzit este caracterizat de un comportament formal, rezervat. Aveti idei in ceea ce priveste organizarea si stabilizarea afacerilor si finantelor si pentru realizarea unor proiecte personale cu sprijinul celor la putere sau celor cu autoritate. Se poate ivi in aceasta perioada o oportunitate pentru asocieri in afaceri daca si harta natala indica aceasta. Puteti deveni implicati social sau romantic cu persoane varstnice sau cu persoane importante sau chiar se casatoresc cu o persoana mai in varsta daca si harta natala contine astfel de indicatii. Este o perioada favorabila relatiilor publice de munca si legaturilor legale legislative, politice sau afacerilor importante.Va dezvoltati aprecierile intelectuale asupra formelor de arta traditionala. Este de asemenea o perioada buna pentru a crea arta serioasa, mai ales cea care necesita simt al formei sau structurii.

Soarele în careu cu Pluton (1°31)
Circumstantele tensionante pot blocha manifestarea libera a vointei proprii. Se anunta confruntari dure, transformari radicale greu acceptate, care sa oblige la eliminarea unor concepte dogmatice si reorientare spirituala. Solutia o reprezinta respectarea adevarului fara compromisuri. Acest tranzit este caracterizat si de tendinta fiintei de a se implica in lupte pentru putere. Astfel de intrigi sunt de obicei legate de relatii de afaceri colective sau chestiuni legate de finante comune, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara. Comportamentul sexual agresiv si gelozia in relatiile sexuale, lipsa de intelegere fata de copii sau fata de persoana iubita pot genera probleme serioase. In cazuri extreme,va puteti implica in solutii legate de viata si moarte. Sunt posibile pericole ascunse sau actiuni din umbra, pericole psihice prin implicarea in practici oculte sau magice. Rezultatul acestui tranzit este adesea un nou sens al valorilor si o noua directie in viata.

Venus în opoziție cu Venus (1°57)
Acest tranzit este caracterizat de activitate sociala excesiva, dificultati in modul de expresie sau in a accepta dragoste. Relatiile importante este necesar sa fie facute cu diplomatie si atentie (sensibilitate). Viata sociala mult prea activa asociata acestui tranzit pot duce la extravagante financiare si senzuale. Cheltuieli neprevazute in obiecte de arta sunt foarte probabile.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Salvador Dalí

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări iunie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Jean Dujardin [2421]
Marian Munteanu [3225]
Paula Abdul [2839]
Zoe Saldana [3371]

Mâine

Brian Wilson [2775]
Errol Flynn [3093]
Nicole Kidman [3205]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
7
11
13
16
18
19
23
25
27
29

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

19 iunie 2024 17:25 (GMT)
28° 54' 34"
00° 28' 35"
05° 04' 03"
03° 01' 27"
07° 46' 24"
05° 43' 26"
19° 20' 36"
25° 10' 41"
29° 53' 16"
01° 36' 36"
12° 38' 05"
17° 09' 53"
22° 57' 17"

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?