Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
29 mai 2023, 22:11:13 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Neptun în opoziție cu Pluton (0°01)
Acest tranzit este caracterizat de un potential pentru cresterea constientei spirituale intuitive. El nu apare la generatia actuala, exceptandu-i pe aceia care au o varsta avansata. Rutinele vietii normale pot fi intrerupte de revolutii politice economice si sociale pe scara larga cat si de catastrofe naturale. Se pot ivi mistere si intrigi privind relatiile care sunt importante pentru individ. Puteti fi confruntat cu experiente si probleme psihice dificile, bazate pe stimularea memoriilor subconstiente dureroase. Puteti fi manipulat mental. Pot aparea probleme cu privire la banii colectivi, taxe, asigurari si bunuri mostenite.

Jupiter în opoziție cu Jupiter (0°32)
Acest tranzit este caracterizat de optimism fals, credulitate, deceptie si nesinceritate. Aveti o predispozitie catre exagerare si extravaganta. Exista o tendinta de a promite prea mult in relatii si de a recurge la nesinceritate si ipocrizie pentru a evita neplacerile in relatiile importante. Tind sa apara neintelegeri cu privire la atitudinile si credintele filozofice, religioase, educationale, culturale si morale. Se pot ivi adesea dificultati in treburile legate de educatie, publicare sau activitati culturale. Calatoriile se pot dovedi mult mai scumpe decat s-a anticipat si apar adesea dificultati legate de livrare, comert sau legatura cu cei din locuri indepartate.

Soarele în trigon cu Uranus (0°33)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Jupiter în conjuncție cu Saturn (0°51)
Acest tranzit este caracterizat de o atitudine serioasa si harnica concomitent cu preocuparea pentru scopuri si obiective pe termen lung. Anunta schimbari majore in stilul de viata, baze noi, optimism si aspiratie ghidate de realism si experienta de viata. Exista nevoia de a combina cresterea si expansiunea cu prudenta si buna administrare. In acelasi timp,este necesar sa actionati conform idealurilor filozofice. Cu alte cuvinte, exista o necesitate de performanta etica la nivel inalt, in special in realizarea treburilor de afaceri, profesionale, organizationale si politice. Administrarea finantelor si ratiunea sunt esentiale in toate legaturile personale si profesionale. Actiunile trecute pot da rod in aceasta perioada dar se ivesc adesea si evenimente critice care va pot influenta statutul si reputatia pentru multa vreme, in bine sau in rau in functie de motivatia pe care o aveati la momentul respectiv si de mijloacele de rezolvare a situatiei. Este un tranzit favorabil pentru realizarea afacerilor si a treburilor profesionale intr-un mod sistematic. Este adesea un timp al noilor inceputuri in educatie, lege, afaceri si profesiune. Aveti ocazia de a va implica in activitati legate de lege sau guvern. Pot exista de asemenea implicari in scopuri educationale, filozofice, de afaceri, profesionale si politice serioase. Activitatile individului in timpul acestui tranzit sunt adesea legate de responsabilitati administrative, relatii publice si responsabilitati legate de scoli, biserici si organizatii. Individul poate calatori din motive de afaceri.

Mercur în sextil cu Marte (0°58)
Acest tranzit este caracterizat de sustinere pozitiva si dinamica a propriilor idei. Este o perioada favorabila dezbaterilor si disputelor intelectuale. Apar oportunitati pentru actiuni fructuoase prin discutiile cotidiene.Sunt posibile discutii si scurte calatorii legate de serviciu, lucru in comun, afaceri, inginerie, preocupari stiintifice sau activitati fizice cum ar sporturile. Va apar idei de imbunatatire a eficientei muncii, profesionale, in afaceri. Gandirea este rapida.In general, acest tranzit indica oportunitatea de a pune propriile idei in aplicare.Daca sunteti o persoana dinamica atunci sunteti favorizat in actiunile de crestere a puterii de convingere si de ingeniozitate. Este o perioada favorabila pentru a formula contracte si intelegeri de afaceri si pentru strategie si planificare profesionala si de afaceri. In aceasta perioada pot fi folosite eficient aspectele legate de bani in comun, afaceri sub forma de corporatii, asigurari, taxe si pensie alimentara. Doriti sa va canalizati energia si initiativa in studiu, mai ales in domeniile legate de stiinta, inginerie, relatii economice si militare. Este o perioada favorabila muncii de investigare de orice tip cat si artizanilor indemanatici si mestesugarilor care lucreaza manual. Sunteti capabil sa comunicati sincer si direct despre problemele sexuale si emotionale. Tranzitul indica o perioada sustinuta de initiativa mentala.

Pluton în careu cu Saturn (1°52)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Michael Fassbender

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

John F. Kennedy [2978]
La Toya Jackson [2558]
Melanie Brown [2867]
Noel Gallagher [2655]

Mâine

Cee Lo Green [2804]
Idina Menzel [2255]
Im Yoona [2345]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
4
6
10
14
16
23
24
26
28
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

29 mai 2023 19:11 (GMT)
08° 10' 09"
02° 13' 39"
13° 31' 17"
23° 23' 42"
05° 15' 22"
02° 55' 12"
06° 54' 59"
20° 04' 43"
27° 24' 36"
00° 11' 07"
03° 34' 37"
12° 26' 26"
18° 43' 56"

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?