Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
4 iulie 2022, 9:19:42 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Marte în careu cu Mercur (0°05)
Acest tranzit este caracterizat de iritare mentala, argumente aprinse, lovituri pe la spate, sarcasm si exprimare verbala a maniei. Apar dificultati in discutiile de afaceri iar neintelegerile privind banii in comun,taxe,asigurari,mosteniri apar cu precadere pe durata acestui tranzit. Nu este un moment prielnic de a propune autoritatilor ideile si proiectele personale. Se pot ivi neintelegeri in legatura cu metodologiile de munca. Riscurile profesionale si accidentele legate de munca reprezinta un pericol in aceasta perioada si trebuie sa aveti grija in manuirea uneltelor, instrumentelor ascutite si a armelor. E posibil ca impulsivitatea si iritatia sa provoace accidente de automobil. Zgomotul din mediu, poluarea si confuzia au un efect preponderent de iritare a individului iar indigestia si bolile infectioase reprezinta un pericol pe care ar fi bine sa il luati in considerare.Tranzitul indica o lunga perioada de probleme de munca si sanatate.

Soarele în trigon cu Marte (0°13)
Aspectul confera energie marita, curaj, incredere in sine si autoritate personala. Treburile politice sau chestiunile legate de afaceri colective sunt favorizate in aceasta perioada. Se dezvolta un interes activ pentru activitatile in aer liber, sporturi sau interpretarea artistica. Este o perioada prielnica pentru implicarea in educarea fizica a copiilor sau a tinerilor, pentru actiunile care necesita energie si efort.

Pluton în trigon cu Pluton (0°20)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Mercur în careu cu Pluton (0°44)
Acest tranzit este caracterizat de curiozitate exagerata, suspiciune, investigatii secrete, lupte pentru putere, constrangeri mentale si vorbire sarcastica. Dificultatile in luarea deciziilor de afaceri si neplacerile datorate cunoasterii unor informatii secrete sunt adesea asociate acestui tranzit. Experientele telepatice sau psihice neplacute, perturbatoare pot fi o problema. Se pot ivi dificultati legate de finantele in comun, taxe asigurari, pensie alimentara si mosteniri. Aceasta nu este o perioada favorabila semnarii unor contracte sau intelegeri. Dieta personala, imbracamintea si igiena pot avea nevoie de revizuiri sau schimbari. Adesea exista neintelegeri cu privire la sexualitate. Bolile sociale sunt contactate adesea in timpul acestui tranzit. Riscurile profesionale, calatoriile si problemele ecologice pot periclita de asemenea viata si sanatatea Dvs. Calatoriile scurte prin vecinatati periculoase sau locuri unde exista bande si multimi e necesar sa fie ocolite in aceasta perioada. Se face simtita nevoia adoptarii unei noi metodologii in mediul de lucru.Puati fi fortati sa va debarasati de vechile idei si concepte si sa bs schimbati radical viziunile. Preocuparile mentale sunt probleme pe scara larga care afecteaza civilizatia ca intreg. Tranzitul marcheaza un interval de stres si tensiune.

Venus în careu cu Marte (0°55)
Acest tranzit este caracterizat de probleme in relatiile romantice si sexuale. Printre pericolele acestui tranzit sunt exagerarile sexuale si lipsa de consideratie fata de starile si sentimentele celorlalti. Se pot ivi frecvent atat dificultati sociale cat si financiare. Finantele in comun, taxele, pensia alimentara si mostenirile sunt adesea sursa unor dificultati. Trebuie sa evitati extravaganta financiara, in special cand se refera la obiecte luxoase si la placeri. Gusturile artistice si muzicale sunt adesea lipsite de rafinament in timpul acestei perioade.

Luna în trigon cu Soarele (0°58)
Acest tranzit este caracterizat de relatii armonioase cu familia si cu sexul opus. Indica vitalitate crescuta si succes in treburile zilnice. Perioada este favorabila pentru intalnirile familiale si activitatile sociale, pentru afacerile legate de distractie, hrana, pentru agricultura, pentru copii si educatia lor. Planul volitiv si cel subconstient actioneaza la unison.

Jupiter în opoziție cu Uranus (0°58)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Pluton în conjuncție cu Mercur (1°30)
In timpul acestui tranzit, puteti patrunde in profunzimea stiintelor sau a domeniului ocult, puteti lua decizii irevocabile sau puteti initia discutii si cercetari secrete legate de bani in comun, corporatii financiare, asigurari, taxe, pensii alimentare sau mosteniri. Este o perioada favorabila pentru studierea subiectelor stiintifice avansate, parapsihologiei si fenomenelor paranormale. In unele cazuri sunt stimulate capacitatile intuitive, clarvazatoare si telepatice si uneori apare comunicarea cu spirite.Tranzitul confera intensitate transformatoare gandurilor pozitive. Este o perioada de lipsa a compromisului in aderenta la idei si puncte de vedere personale. Este un timp favorabil pentru imbunatatirea sanatatii si dietei personale, a metodologiei in munca. Puteti primi informatii critice despre frati, surori, vecini, prieteni sau colegi. Daca conjunctia lui Mercur in tranzit cu Pluto natal are aspecte stresante din partea altor planete natale sau in tranzit, puteti fi supus unei dominarii mentale sau sa fiti constrans din partea altora.

Soarele în opoziție cu Soarele (1°44)
Acest tranzit este caracterizat de confruntari egotice si lupta pentru putere. Adesea apar conflicte cu autoritatile, in special in relatiile maritale si romantice. Este nevoie de o atitudine democratica, de armonie in relatiile importante, in timpul acestui tranzit. In relatiile cu copiii este necesara o atitudine ferma, dar blanda. Relatiile sau actiunile colective cu persoane puternice, energice, sunt favorizate.

Neptun în opoziție cu Pluton (1°57)
Acest tranzit este caracterizat de un potential pentru cresterea constientei spirituale intuitive. El nu apare la generatia actuala, exceptandu-i pe aceia care au o varsta avansata. Rutinele vietii normale pot fi intrerupte de revolutii politice economice si sociale pe scara larga cat si de catastrofe naturale. Se pot ivi mistere si intrigi privind relatiile care sunt importante pentru individ. Puteti fi confruntat cu experiente si probleme psihice dificile, bazate pe stimularea memoriilor subconstiente dureroase. Puteti fi manipulat mental. Pot aparea probleme cu privire la banii colectivi, taxe, asigurari si bunuri mostenite.


Promo RuxiI See Fire
Ed Sheeran

Căutare VIP

Ce zodie este?

Robert Redford

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Cristina Țopescu [3631]
Gina Lollobrigida [2110]
S.U.A. [2526]
Victoria Abril [2500]

Mâine

Amélie Mauresmo [2569]
Eva Green [2220]
Mihai Mitoșeru [2392]
Tuba Büyüküstün [2771]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
3
9
11
15
17
19
22
24
25
27
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

4 iulie 2022 6:19 (GMT)
12° 17' 09"
09° 05' 16"
28° 03' 28"
13° 25' 03"
29° 18' 20"
07° 44' 50"
24° 34' 26"
17° 52' 26"
25° 25' 58"
27° 43' 41"
21° 03' 19"
23° 25' 26"
16° 19' 52"

Quiz

Alegeri dificile