Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
2 martie 2024, 19:10:53 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în conjuncție cu Marte (0°03)
Confera impuls pentru a concretiza fara a mai sta de ganduri, ceea ce de obicei este urmarit in mod constient. Curajul si dorinta de afirmare, puterea de depasire a timiditatii si blocajelor emotionale, forta de angrenare si initiativa sunt caracteristicile acestei perioade. Tranzitul este favorabil activitatilor masculine, antrenamentelor si concursurilor sportive. Actiunile decisive in aceasta directie sunt adesea precipitate si poate rezulta pericol prin actiuni impulsive si pripite. Daca conjunctia este prost aspectata natal sau de alte tranzite, impacientarea, supararea, comportamentul agresiv, lipsa de consideratie pentru dreptatea altora sunt prezente. Comportamentul agresiv sexual poate fi de asemenea o sursa de probleme.

Saturn în sextil cu Soarele (0°27)
Tranzitul confera stare de constienta fata de ceea ce simt ceilalti. Aceasta este folosita cu succes pentru rezolvarea unor necesitati de ordin material. Indica de asemenea disponibilitate de asumare a responsabilitatilor, capacitate de a actiona matur si ferm, reusite sigure prin efort disciplinat, rezolvarea unor sarcini in familie, imbunatatirea situatiei materiale prin angrenarea vointei, sanse de afirmare in plan profesional si relatii bune cu autoritatile. Acest tranzit este caracterizat de ambitie constructiva, buna organizare, prudenta si de o atitudine ferma. Acum poate fi dobandita o intelegere practica a modalitatilor de continuare a afacerilor sau profesiunii ori de progres politic. Artistii, desenatorii, matematicienii si arhitectii beneficiaza in perioada acestui tranzit de un simt crescut al structurii si al formei. Este o perioada favorabila pentru a stabili relatii sociale si romantice importante. Oportunitatile romantice se pot ivi prin contactele profesionale. Va exista un simt accentuat al demnitatii si al autoritatii personale. Oportunitatile aduse de acest sextil sunt acelea de realizare a scopurilor si obiectivelor pe termen lung.

Neptun în opoziție cu Pluton (0°35)
Acest tranzit este caracterizat de un potential pentru cresterea constientei spirituale intuitive. El nu apare la generatia actuala, exceptandu-i pe aceia care au o varsta avansata. Rutinele vietii normale pot fi intrerupte de revolutii politice economice si sociale pe scara larga cat si de catastrofe naturale. Se pot ivi mistere si intrigi privind relatiile care sunt importante pentru individ. Puteti fi confruntat cu experiente si probleme psihice dificile, bazate pe stimularea memoriilor subconstiente dureroase. Puteti fi manipulat mental. Pot aparea probleme cu privire la banii colectivi, taxe, asigurari si bunuri mostenite.

Pluton în careu cu Saturn (0°47)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Jupiter în sextil cu Marte (0°56)
Acest tranzit este caracterizat de un progres stabil in afaceri si pe plan profesional. Simtiti nevoia de onestitate si dreptate, inspirandu-le astfel incredere celorlalti. Aceasta este o perioada favorabila avansarii politice, educationale si culturale manifestandu-se entuziasm cu privire la aplicarea ideilor politice, educationale si religioase si la obtinerea unei mai mari acceptante sociale pentru ele. Apare o tendinta de a actiona pentru a sprijini proiectele religioase, politice si culturale. Este o perioada prielnica pentru afaceri si chestiuni profesionale legale implicand institutiile religioase, caritabile, culturale si educationale. Perioada este favorabila comertului la lunga distanta, preocuparilor legate de livrare si transport, sporturilor si preocuparilor in aer liber.

Jupiter în trigon cu Soarele (1°01)
Acest tranzit indica o viziune pozitiva asupra vietii, sprijin si recunoastere din partea institutiilor culturale, religioase si educationale, precum si din partea celor aflati in functii de conducere. In timpul acestui tranzit fiinta este mult mai intuitiva si adesea dobandeste intelegerea tendintelor si dezvoltarii culturale viitoare. Favorizeaza dezvoltarea morala sau spirituala. Oportunitatile sociale si romantice nu intarzie sa apara. Perioada este propice educarii culturale sau religioase a copiilor. Indica de asemenea respect fata de ceilalti, generozitate si altruism. Calatoriile lungi de placere si cele cu scop educativ sunt favorizate. Poate fi dezvoltat interesul pentru culturi straine si pentru traditiile altor popoare. Artistii si interpretii se bucura de popularitate si succes. Tranzitul aduce protectie pentru cei aflati in circumstante dificile. In general se culeg rezultatele faptelor bune anterioare.

Pluton în careu cu Jupiter (1°07)
Acest tranzit este caracterizat de tactici constrangatoare in promovarea credintelor religioase, culturale, educationale si filozofice proprii. Puteti fi subiectul jocurilor de putere religioasa, morala sau educationala. Dorinta de a-i schimba pe ceilalti poate fi insotita de neglijarea dezvoltarii proprii. Exista de asemenea posibilitatea sa va schimbati radical atitudinile religioase si filozofice. Poate aparea tentatia de a folosi mijloace necinstite pentru a obtine putere si statut. Exista o nevoie de onestitate stricta si integritate in toate legaturile de afaceri. Pot sa apara conflicte si litigii cu privire la finantele comune, fondurile sub forma de corporatie, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara.Tindeti sa faceti promisiuni fara a avea o baza adecvata. Puteti afisa mandrie si aroganta si sa neglijati detalii mici dar importante. Practicile oculte dubioase sau atitudinile confuze privind moralitatea sexuala reprezinta un pericol in timpul acestui tranzit.

Marte în trigon cu Luna (1°42)
Acest tranzit este caracterizat de energie si vitalitate marita, de actiune constructiva in locuinta. E posibil sa simtiti nevoia de a fi direct si cinstit in exprimarea sentimentelor.Sentimentele care va sunt ascunse pot fi clarificate intr-un mod placut fara a intampina prea multe obstacole. Pe perioada acestui tranzit pot fi depasite cu usurinta prudenta emotionala si timiditatea. Aplanarea conflictelor familiale, care au loc adesea se poate dovedi benefica pentru ambele parti. In timpul acestei perioade interactiunea dinamica si armonioasa cu femei va produce realizari constructive. De asemenea este o perioada favorabila pentru proiecte personale si activitate fizica sustinuta, pentru munca fizica ce implica schimbarea locuintei si pentru participarea familiala la sporturi si jocuri. Tranzitul va ofera un surplus de ambitie care se manifesta cu precadere in afaceri si pe plan profesional. Sunt indicate afaceri legate de masini, constructii, hrana, agricultura, proprietati imobiliare, produse si servicii domestice.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Farrah Fawcett

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări martie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Chris Martin [2627]
Constantin Brâncuși [4037]
Daniel Craig [2676]
Emilia Popescu [2847]
Jon Bon Jovi [2720]

Mâine

Alexander Graham Bell [3195]
Ion Iliescu [3742]
Jean Harlow [2683]
Jessica Biel [2620]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
2
4
6
8
14
16
18
19
21
24
26
28
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

2 martie 2024 17:10 (GMT)
12° 36' 37"
01° 41' 52"
15° 35' 18"
18° 36' 59"
14° 14' 45"
11° 36' 34"
10° 07' 21"
19° 37' 44"
26° 48' 13"
01° 15' 39"
16° 02' 57"
02° 24' 42"
17° 19' 11"

Quiz

Ce fel de cartof ești?