Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CRATER (de vulcan): pericol iminent, posibile rasturnari bruste de situatie; nesiguranta, instabilitate, echilibru precar in ceea ce faci; urmari ale unor probleme mai vechi; mari talente ascunse.

VULCAN (in eruptie): emotii extreme, criza, panica, vesti neasteptate in iubire, rasturnari de situatie in plan sentimental sau emotional, agitatie interioara, frica, emotii negative, nervozitate sporita, dorinte sexuale intense, atractie irezistibila fata de o persoana de sex opus, cuceriri, dragoste pasionala, viata sexuala agitata sau intensa. Dusmanii iti vor face necazuri.

VULCAN (stins sau doar ca element de decor): impotenta, viata sexuala sub asteptari, lipsa de energie, slabiciune, nu lasi o impresie buna in domenii in care ar trebui sa fii mai implicat, nevoia de a te ambitiona mai mult, pasivitate, lene, dezinteres.

VULCAN: probleme cu legea.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole