Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BABA (garbovita): va ploua cu siguranta.

COADA (de vita): castig si avere mare.

INCEPUT (de drum, perioada, situatie, activitate): rabdare, nevoie de a nu grabi lucrurile, situatie inca neclara, alternative, nevoia de a acumula mai multa experienta, lipsa de maturitate.

INVITATIE: dorinta de socializare, de exprimare, de deschidere sufleteasca in fata cuiva, timiditate.

ROSIE (stricata, cruda, urata, lovita): posibile probleme de sanatate, fii mai atent cu corpul tau, fii atent la circulatia sangvina, inima, muschi, piele.

VITA (de vie): capacitatea de a da plus valoare, muncii tale, ceea ce faci poate avea rezultate mai bune decat crezi, ascunzi un potential fantastic pe care trebuie sa-l valorifici mai mult, calitati ascunse, talente latente, esti un om de valoare, dar mai ai nevoie de experienta si cizelare. Semn de cearta dar si de bani multi.

VITAMINE: ai nevoie de un stimulent, de o motivatie pentru a-ti atinge un scop, esti lipsit de avant sau de energie, singur nu poti face fata, ai nevoie de sprijin; cat timp nu apare o motivatie palpabila, nu te poti mobiliza mai bine; esti obosit, trebuie sa iti refaci fortele inainte de a continua.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole