Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








DICTIONAR (cauti un cuvant): nevoia de a gasi un limbaj comun sau a unei cai de mijloc in comunicarea cu ceilalti; originalitate.

EVANTAI: element de context ce vizeaza o gama larga de variante in cadrul unei situatii; nevoie de eliberare de unele situatii sufocante. Relatii sentimentale complicate, rivalitate si vorbe urate, nevoia de a te relaxa si a trece cu vederea anumite vorbe si situatii.

GIRUETA (invartita de vant): deruta, dar cu sanse de a gasi solutii.

MOARA (de vant): iluzii desarte, auto-amagire, eschivare, fuga de realitate, idelism, utopii, vise nepractice, deruta la nivel mental si psihic. Vei face un drum in zadar.

UMBRELA ( rupta sau intoarsa de vant): realizarile se lasa asteptate.

VANT: zvonuri, vorbe din toate partile; schimbari, noutati in viata ta, schimbari de mentalitate, atitudine, optica; ganduri si idei noi, te razgandesti brusc asupra unor aspecte, alegi o alta cale; semnificatia visului depinde si de forta vantului. Cu cat forta vantului este mai mare in vis, cu atat mai mari vor fi schimbarile in care esti implicat.

VANT (usor): modificari subtile.

VANT (puternic): schimbari radicale.

VANT : noroc.

VANT (puternic): fereste-te de pericole.

VANT (tulbure): intristare si necaz.

VARSAT DE VANT (varicela): vei primi bani.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole