Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








VALURI: suisuri si coborasuri in plan emotional, psihic, sentimental; apa este simbolul vietii interioare, deci felul cum se misca valurile indica si starea ta emotionala de acum; valurile sunt si o sursa de energie, deci ar trebui sa acorzi o mai mare atentie modului in care iti poti canaliza dragostea si emotiile spre un scop important. Valurile intotdeauna exprima teama, primejdie, pericol, treci printr-o perioada dificila cu suisuri si coborasuri pe plan sentimental. Paguba.

VALURI (in crestere, venind spre tine sau spre mal, lovind): perioada de mari trairi emotionale, stres, anxietate, probleme sentimentale, te simti coplesit de probleme.

VALURI (in descrestere, se indeparteaza de tine sau de mal): eliberare de problemele sentimentale, linistire, calmare sufleteasca.

VALURI (esti acoperit sau prins de valuri): te-ai indragostit fara sa fii pregatit, esti implicat in probleme grave, stres major, neplaceri, stari emotionale nedorite, emotii fantastice.

VALURI (te arunci in ele): dorinta de a trai ceva palpitant, nevoia de dragoste pasionala, cauti dragoste, esti implicat intr-o relatie dificila, dar de care nu te poti rupe.

VALURI (val urias, tsunami): mari pericole in plan emotional si sentimental, criza, panica, emotii de necontrolat, stari interioare dure, evenimente grave in plan sentimental sau emotional, complicatii mari in iubire.

VALURI (faci surfing pe valuri mari): te descurci bine in perioada de mari emotii prin care treci, adaptare la orice situatii neasteptate.

VALURI (mici): dezamagire in dragoste, neintelegeri cu persoana iubita, sfarsitul unei relatii serioase.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole