Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A IMPUSCA (esti impuscat): surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu barfelor, criticilor excesive, agresivitatii. Renuntare, frica, conflicte, stres, pericol, asumarea unor responsabilitati prea mari.

ARBORE (uscat): ai grija caci te ameninta o nenorocire sau o paguba mare.

ARCA LUI NOE (pe uscat): avertisment cu privire la greutati care urmeaza sa vina; fii pregatit pentru orice eventualitate; sentiment de protectie.

ASTERNUT (pus la uscat): nevoia de impacare dupa o cearta.

BRAD (uscat): mici probleme de sanatate, oboseala fizica, nevoie de odihna sau incetinire a ritmului de munca.

BROASCA (in iarba sau pe uscat): incapacitatea de a actiona, de a schimba ceva pe plan sentimental; blocaj emotional; incapacitate de a-ti exprima sentimentele. Sentiment de autoprotectie, te ascunzi de ceva (posibil sentimente), nu vrei sa vezi sau nu vrei sa fii vazut.

CAMASA (la uscat): impacare; exprimare libera a sentimentelor; generozitate, sacrificiu, altruism.

COPAC (desfrunzit, uscat, fragil, taiat, doborat): stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

CREANGA (rupta, desfrunzita sau uscata): fragilitate, neglijenta, uitare, marginalizare, pierderi, riscuri, greseli, lipsa de inspiratie sau de imaginatie.

IARBA (uscata sau arsa): nereusita intr-o mica afacere.

IMPUSCATURA (auzi): durere sau moarte.

LIVADA (desfrunzita, uscata, taiata, doborata): vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

MARINAR (pe uscat): perioada de pauza sentimentala, dar in asteptarea altei relatii, liniste, calm sufletesc, refacere dupa o perioada incarcata.

MUSCATA (flori): vei fi rasplatit.

MUSCATURA (de animal): pericol, critici, conflict, atacuri, neintelegeri.

MUSCATURA (de caine): cearta.

MUSCATURA (de purici): iti vei spori averea.

RATA (pe uscat): dificultati in a rezolva acum probleme actuale, nu te simti in largul tau, oprelisti, frustrari, intarzieri in rezolvarea problemelor.

RUFE (intinse la uscat): esti pe cale sa rezolvi o problema ce tine de imaginea ta in societate; trebuie sa-ti ceri scuze sau sa repari o eroare comisa fata de altii; sinceritate, dezvaluiri pentru a face lumina intr-o problema intima; confidente.

USCAT: dor, lipsa iubirii in viata ta, ai nevoie de dragoste, te simti singur, lipseste ceva din viata ta personala.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Articole