Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A AUZI (usa ce scartaie): urmeaza certuri sau confruntari pe care este bine sa le eviti, caci nu-ti aduc nici un folos.

A BATE (la usa): incercare timida, teama de a actiona, asteptare, pozitie defensiva, tatonarea terenului inainte de a lua o decizie.

A BATE (la usa): o incercare timida de a patrunde in miezul unei probleme sau de a interactiona cu cineva dar teama este o mare piedica in realizarea multor dorinte.

A DESCHIDE (o usa, o cutie): implicare, actiune, initiativa, spirit intreprinzator, entuziasm, posibilitatea de a da nastere unor schimbari favorabile, lasi sentimentele sa te invaluie, elimini blocajele, un nou inceput.

A IESI (pe usa sau de undeva): incheierea contienta a unei etape, a unei relatii, un sfarsit si un nou inceput.

BERBEC (de spart usa): atac, jignire, pericol, cucerire, victorie impotriva piedicilor.

BROASCA (de usa): plan nou, musafiri, vizite, calatorii.

CAPUSA : un necunoscut iti aduce o veste rea.

CENUSA: distrugerea oricaror sperante, disperare, deznadejde, posibilitatea de a o lua de la capat, pornind de la ultimele ramasite ale planului anterior; pierderi sau lipsuri financiare, posibilitati materiale reduse; uitare, indiferenta, incaacitate de memorare, memorie slaba. Trecut ce trebuie ingropat, amintiri uitate si drum nou in viata, traume peste care constiinta a trecut si e pregatita pentru nou, posibile pierderi materiale sau distrugeri materiale. Esecuri, insucces financiar.

CRAPATURA (in zid, la usa): nereguli ce trebuie rezolvate; lacune; lipsuri; aspecte minore neglijate pana acum, dar care pot provoca mari probleme.

DEGETE (prinse un usa): piedici, esecuri, greseli, efort inutil.

DOLIU (asezi la usa): suferinta, teama de pierdere a unei pozitii favorizante; risc, anxietate; dorinta de compatimire.

GRATII (la geam sau la usa): limite stricte, piedici greu de trecut, imposibilitatea de a incalca niste reguli, libertate limitata, complexe personale, autoobstructionare, limite impuse de unul singur, lipsa inspiratiei.

GUSA: rusine, neplaceri, mustrari de constiinta, ganduri negative, barfe si calomnii.

GUSA (tu ai): suparare mare si intristare profunda sau rusine.

IERUSALIM: dorinta de calatorie spirituala, necesitatea de a te apropia de adevar.

MANA (o prinzi in usa sau alta capcana): atentionare cu privire la riscurile implicate in actiunea visului, sentimentul ca nu mergi pe calea cea buna, teama de esec.

MASA (cu musama): ajutor nesincer cu risc de esec.

MATUSA : intristare si necaz.

OBLOANE (la geam sau la usa): castig.

PAPUSA: intruchiparea modului in care te vezi si te percepi pe tine insuti; nevoia de a acorda mai multa iubire propriei tale persoane, de a te ingriji mai mult de tine. Imaginatie. E bine, inseamna ca esti iubit.

TRUSA (medicala): calatorie apropiata.

URNA (de cenusa): atrage atentia asupra unor aspecte din trecut de care nu te poti detasa, urmarile unor actiuni de demult; amintiri pe care le pastrezi vii, dureri de demult, iubiri de alta data, trecut care te afecteaza negativ.

USA: indica planul relational, usile fiind simbolul persoanelor cu care intri in contact, deci atatea usi sunt deschise sau inchise, in functie de numarul de cunostinte din anturajul tau.

USA (deschisa): cai de acces la o solutie, posibilitati de a rezolva o problema, esti liber sa mergi acolo unde doresti, nimic nu te opreste; libertate totala de decizie; capacitatea de a-ti decide singur viitorul; sanse, oportunitati, ocazii bune.

USA (inchisa): nu lasi pe nimeni sa intre in viata ta, nevoie de intimitate; singuratate, izolare, te simti parasit, refuzat, dat la o parte.

USA (se inchide): vei avea o mica paguba.

USA (se deschide): vei primi in curand musafiri.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole