Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A SPUNE (unui caine mars): respingerea unei propuneri, impolitete, lipsa de diplomatie, teama de a fi refuzat sau teama de a fi atacat, dezaprobare, nevoia de a te debarasa de lucruri sau oameni care iti sunt nefolositori, risc de ruptura sau conflict.

ACTOR (unul singur): ai grija sa nu te insele cineva apropiat, drag.

BOI (unul singur): trai cumpatat si afaceri stabile.

CATALOG (de prezentare a unui produs): minciuni, inselaciune, aparente inselatoare, incercarea de a oferi o imagine mai buna, de a face impresie.

CERTIFICAT (de atestare a unui lucru): corectitudini, nevoia de a actiona corect, sincer, pe fata, legal; siguranta, incredere.

CUNUNA (de aur sau flori): casatorie apropiata sau de mostenire insemnata.

CUNUNIE: angajament pe care ti l-ai luat si care trebuie dus la bun sfarsit, obligatie si responsabilitate, frica de implicare sentimentala, decizii ce trebuie luate dar care sunt ireversibile.

DANS (de unul singur): lipsa de griji; perioada fara probleme, nevoie de relaxare, dorinta de independenta, de exprimare libera a sentimentelor; libertate sexuala sau sentimentala.

DEASUPRA (unui loc): superioritate, avantaj, atuuri in fata altora, sanse in plus de a castiga intr-o confruntare, incredere in fortele proprii, sperante, optimism.

EVADARE (a unui om din inchisoare sau a unui animal din cus): nevoia de a te elibera de unele limite sau constrangeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta. Nevoia de schimbare devine tot mai puternica, accepta riscurile.

FUND (al unui pahar): dorinte realiste, ganduri si perspective ale unui viitor plin de satisfactii.

INMORMANTARE (a unui om mort sau a unui obiect): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.desfasurare.

MARGARITAR (unul singur): grija.

MOARTE (a ta sau a unui apropiat): schimbari benefice.

UCIDERE (a unui om): excese emotionale, intensitate periculoasa.

UCIDERE (a unui animal): ajutor de la un necunoscut.

UNU (numar): perfectiune, idealism, unitate in diversitate, dar si aplecatie spre egocentrism sau narcisism. Element de context ce vizeaza propria persoana, propriul eu, propria individualitate, singuratate, izolare, meditatie, suferinta, tristete, deznadejde, elemente de la originea unor situatii sau punctul de plecare, atitudine de egoism, spirit conducator, dominator, exigent, capacitatea de a reusi prin forte proprii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole