Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A SUI (munti sau dealuri): piedici in afaceri.

ACVARIU (privind dinauntru in afara): ai avea nevoie de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale in care esti implicat; nu esti multumit cu mediul in care traiesti; te simti strans cu usa, constrans, limitat; ai nevoie de un concediu sau de o pauza.

ACVARIU (privind dinafara inauntru): nu poti actiona in nici un fel la problemele nou aparute; esti un simplu spectator.

ANUNT: element de context ce vizeaza vesti importante, avertisment. Depinde de continutul anuntului si de persoana care il scrie; veste, noutate, avertizare.

BALON (privit de aproape, pe dinauntru): boala, ratacire.

BARBA (carunta): un eveniment apropiat te va intrista.

CARUNT: intelepciune, sfat bun.

CONTROLOR (altii sunt controlati): trebuie sa devii un observator pasiv al vietii altora pentru ca daca te implici este foarte posibil sa cazi la mijloc si sa fii tu cel blamat.

FEREASTRA (privind dinauntru in afara): dorinta de schimbare, optimism, speranta.

FEREASTRA (privind din afara inauntru): nevoia de introspectie, de cunoastere a propriei valori sau capacitati inainte de a recurge la o schimbare; dorinta de autocunoastere.

FRUNTE: element de context ce vizeaza impresia facuta celorlalti privind comportamentul, atitudinea sau mentalitatea ta intr-o problema intelectuala sau profesionala. Extrovertire, incredere in oameni, deschidere sufleteasca, disponibilitate emotionala.

GRAS (altii sunt): judecata aproapelui, barfe, propriile greseli proiectate asupra celorlalti si condamnate de tine orbeste.

GRAUNTE (de grau): nevoia de a economisi, incetul cu incetul; acumulare sau evolutie lenta.

GRAUNTE : spor in ceea ce faci.

LUMANARE (de nunta sau de botez): sprijin sau sfat intr-un moment de cumpana.

LUNTRE (pluteste pe apa): e semn bun.

LUNTRE (se scufunda): e semn de despartire.

MARUNTAIE : vei dobandi un castig mic, dar sigur.

MUNTE: stabilitate, siguranta, incredere, ambitie, vointa, perseverenta de a depasi obstacolele, idealuri, capacitatea de a-ti atinge telurile. Esti propria ta calauza in viata, semn de evolutie, introspectie si incredere in tine, efort psihic care se poate sfarsi cu rezultate foarte bune, capacitate de munca, calitati intelectuale, explorarea talentelor ascunse, fericire.

MUNTE (urci): ambitie in atingerea telurilor, incurajare, vointa, idealuri inalte, acceptarea unei provocari, asumarea propriilor actiuni, nevoia de a acumula experienta, curaj, incredere, sperante, optimism, perioada buna, capacitatea de a te ridica si a merge mai departe. Vei avea griji in afaceri.

MUNTE (cobori): descurajare, pesimism, neincredere in fortele proprii, incapacitatea de a invata din greseli, lipsa de experienta, rezultate nesatisfacatoare, teama de a merge mai departe, frica de esec, perioada dificila, neimplicare, incapcitatea de a-ti atinge telurile din cauza propriilor limite si piedici, delasare in fata greutatilor, acceptarea esecului. Nedreptate.

NUNTA: atingerea unui scop sau a unui ideal, incheierea unei etape de cautare sau tatonare, dorinta de asociere, nevoie de parteneriat, de comunicare, asumarea unor responsabilitati, nevoie de integrare si dobandire a unui anumit statut social, speranta de a ti se implini un vis, maturizare. Nunta descrie o echilibrare a mai multor personalitati in tine insuti, felul in care se desfasoara nunta descriind armonia dintre laturile propriei tale individualitati.

NUNTA (in secret): defecte ascunse, pe care nu ti le recunosti.

NUNTA (cu alai): orgolii, infatuare, aroganta, egocentrism, parada, incredere absoluta in fortele proprii, supraestimarea fortelor sau a valorii personale, sociabilitate.

NUNTA (intima): timiditate, emotivitate, anxietate, temeri ascunse.

NUNTA (mirele sau miresa lipsesc): fuga de raspundere, dezechilibru intre doua planuri ale vietii.

NUNTA (eleganta): parere buna despre propria persoana, incredere, satisfactii, perioada buna a vietii, impacare cu sine.

NUNTA (saracacioasa): mari lipsuri, mari inhibitii si temeri, subestimarea propriei valori.

NUNTA (fara rochie de mireasa): neconventionalism, nevoie de independenta, de expansiune, revolta impotriva unor reguli sau constrangeri.

NUNTA (noaptea): deruta, lipsa de perspectiva, inconstienta, teama de a infrunta realitatea, ipocrizie, falsitate.

NUNTA (cu muzica si dans): armonie, intelegere, echilibru intre mai multe planuri al propriei vieti, buna comunicare cu ceilalti.

NUNTA (a ta): planuri, responsabilitate dar si frici si nesiguranta pe ceea ce ai, neincredere in tine sau in cel de langa tine, atingerea scopului propus, initiere in dragoste, invatare, dorinta ascunsa de a avea certitudini. E semn rau, de nenorocire.

NUNTA (a altcuiva): spirit analitic, sesizare si perceperea unor lucruri despre tine, necesitatea de a te maturiza, de a-ti asuma responsabiliati, renuntarea la frici, temeri si implicarea intr-un proiect profesional sau sentimental, teama de angajamente, constrangere. Conteaza foarte mult sentimentul pe care il resimti in vis legat de nunta respectiva. De cele mai multe ori sentimentul insusi este cheia de decriptare a visului. E semn bun, de noroc in casatorie.

PUNTE : vei scapa de griji.

UNT: lene, neimplicare, comoditate, aspecte de care te poti debarasa, dar cu efort, obligatia de a te implica mai mult, munceste mai mult. Ingrijorare.

UNTURA : vei dobandi noi prieteni.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări iunie

Nu ești autentificat

Articole