Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A NUMARA: asteptare, planificare, organizare. Nevoie de introspectie, simt al masurii, prudenta, rabdare, capacitatea de a reflecta inainte de a actiona.

ADUNARE (insumare): cooperare, colaborare pentru un scop comun; acumulare de bunuri sau de cunostinte.

CARCIUMAR: ticalosie.

CINCI (numar): numarul intelectului, gandire profunda, capacitate de analiza si sinteza, indemanare. Adaptabilitate, creativitate, mobilitate, dinamism, energie, rezistenta, munca, spirit practic.

DESHUMARE: amintiri din trecut neplacute, tragice, readucerea la suprafata a unor traume sufletesti si suferinte, sentimente ce ies din nou la ieala, trecutul care se manifesta in prezent.

DOI (numar): dualitate dar si gandirea in cuplu prin prisma lui noi, polaritate, dihotomie, masculin si feminin (Yin si Yang). Elemente de context ce vizeaza echilibrul, perechea, simbolul cuplului sau al comunicarii altruism, prietenie, generozitate, capacitatea de a impartati si celorlalti, echilibru, subordonare, colaborare, ajutor, sprijin, dialog, negocieri, intelegere, contacte, intalniri, discutii, conflict; nevoia de asociere, de colaborare, de interactiune, de impartasire a gandurilor, de societate.

GEANTA (de umar sau de voiaj): mobilitate, adaptare, capacitate de a accepta schimbarile din mers, rapiditate in actiuni, senzatia ca nu mai este timp pentru tatonari, dorinta de schimbare.

JUMARI DE OUA (mananci): boala grava

NOUA (numar): evolutie, schimbare, intuitie, 9 luni de sarcina - initiere, invatarea lectiilor, atinerea unui nivel inalt de iluminare. Altruism, idealism, pasiune, emotivitate, credulitate, afectiune, simtul datoriei, munca eficienta, lipsa de spirit practic, individualism, cerc restrans, legaturi puternice cu cei apropiati, simtul puternic al proprietatii.

NUMAR: revelatie, decodificarea propriei tale persoane, un amanunt ce tine de acel numar.

NUMARARE : nenorocire.

OPT (numar): materialitate, bani, este numarul legat de datorii banesti, avere, pragmatism. Energie, curaj, initiativa, duritate, rezistenta, agresivitate, ranchiuna, nerabdare, mari resurse personale, polivalenta, posibilitati multpile de realizare, gelozie, rutina, sentimentul ca ceva nu se mai termina, prelungire, apasarea timpului, pierderea rabdarii, libertate deplina, lipsa oricaror limite, extinderea orizonturilor.

PATRU (numar): stabilitate, sunt 4 puncte cardinale - orientare in spatiu, pragmatism si ratiune. Organizare, ordine, stabilitate, incredere, siguranta, precautie, rabdare, retragere, inchistare, izolare, inchidere in sine.

SAPTE (numar): spiritualitate, sacralitate, sunt 7 zile intr-o saptamana - perfectiune, sentimentalism, emotii puternice, de aici se poate ajunge in gelozie si posesiune. Dobandirea unei anumite maturitati, depasirea unor piedici, asumarea unor decizii sau raspunderi, aspecte esentiale intr-o problema, datele primordiale, incheierea unei prime etape, nevoia de a acumula experienta sau cunostinte, dorinta de perfectionare, protectie.

SASE (numar): numarul dragostei, al armoniei intr-un cuplu, frumusete, altruism. Sentimentalism, indecizie, senzualitate, afectivitate, spirit conciliant, dragoste, supunere, umilinta, sacrificiu, ocrotire, preocupare pentru camin si familie, atrage atentia asupra contrastelor, diferentelor, intre plus si minus, feminin-masculin, alb-negru.

TREI (numar): numar magic, spiritualitate, trinitate - corp, minte, spirit, comunicare si intelepciune. Generozitate, creativitate, sociabilitate, comunicare, organizare, colaborare; simbolul familiei, al sfintei treimi.

UMAR: sprijin, prieteni adevarati, nevoia de a primi aprobarea altora, nevoia de cooperare, trebuie sa oferi si sa acorzi sprijin la nevoie. In curand vei primi un sprijin de la prietenii sinceri, simti nevoia de a fi aprobat de catre cei din jurul tau, simti nevoia unei cooperari mai stranse cu colegii de serviciu. In acelasi timp, si tu trebuie sa acorzi mai multa atentie celor dragi, si sa le fii alaturi.

UNU (numar): perfectiune, idealism, unitate in diversitate, dar si aplecatie spre egocentrism sau narcisism. Element de context ce vizeaza propria persoana, propriul eu, propria individualitate, singuratate, izolare, meditatie, suferinta, tristete, deznadejde, elemente de la originea unor situatii sau punctul de plecare, atitudine de egoism, spirit conducator, dominator, exigent, capacitatea de a reusi prin forte proprii.

ZECE (numar): tendinta spre perfectiune, orgoliu, incredere deplina in fortele proprii, atingerea scopului, dorinta de realizare; 11 sau alte numere cu cifre gemene

ZERO (numar): neincredere, lipsa de orizont, teama de esec, risc de pierdere, complex de inferioritate, capacitatea de a porni de la capat, capacitate de regenerare dupa esec.

ZERO (continut intr-un numar (10, 20 etc)): posibilitatea de a atinge perfectiunea prin ambitie si asociere cu persoane potrivite, atata vreme cat de unul singur te simti blocat, nevoie de colaborare, incapacitatea de a actiona singur, sub-estimare, lipsa de incredere in tine insuti, in functie de cifra ce insoteste zero, trebuie sa cauti parteneriat cu o persoana care are calitatile descrise de cifra respectiva.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole