Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CITI (o scrisoare): asteptare, dor, nostalgie, marginalizare, izolare, dorinta de a intra in contact cu lumea.

A SCRIE (o scrisoare): ar fi bine sa va luati masuri de precautie impotriva hotilor si pungasilor, nu este neaparat vorba de o spargere, poate fi vorba de un siretlic, cineva fie el si apropiat sa va traga pe sfoara, sa va pacaleasca fie cu niste bani fie cu niste promisiuni desarte. Astfel ca va recomandam prudenta si mare atentie la siretlicurile altora.

CELULA (la inchisoare): esti prizonierul propriilor tale iluzii, lumea din jur nu este ceea ce crezi tu ca este, blocaj psihic, obstacole.

ECLIPSA (de soare): ascunderea adevarului, minciuna, autoamagire, inselaciuni, aparente inselatoare.

EVADARE (a unui om din inchisoare sau a unui animal din cus): nevoia de a te elibera de unele limite sau constrangeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta. Nevoia de schimbare devine tot mai puternica, accepta riscurile.

FLOAREA SOARELUI: vei participa in curand la o petrecere. Adaptabilitate.

INCHISOARE: pedeapsa de pe urma unei greseli, avertisment, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, de vinovatie, incapacitatea de a actiona, libertati limitate, incapacitate de exprimare, incapacitatea de a te face inteles, complexe, mari frustrari, sentimentul ca esti prins intr-o capcana. Dorinta de a evada, de a medita si de a-ti gasi un drum in viata in care sa te manifesti liber fara a intalni blocaje, depasirea orgoliului, ego-ului, trecerea dincolo de aparente. E semn rau, de griji si suparare.

OCHELARI (de soare): fuga de responsabilitate, retragere, eschivare, dezinteres, incapacitatea de a privi adevarul in fata. Introvertire, crearea unor aparente inselatoare, minciuna si inselaciune in interes personal.

RAZA (de lumina sau de soare, singulara, iesind in evide): speranta noua de viitor, ai incredere ca totul se va rezolva cu bine, ai o protectie, gandirea pozitiva va rezolva orice problema, vei gasi curand o solutie.

RAZA DE SOARE (de soare): iti va merge bine.

SCRISOARE (tu scrii): fereste-te de hoti.

SCRISOARE (primesti): noroc.

SOARE (care rasare): astepti un nou inceput in viata ta, sperante mari de viitor, evenimente anuntate in perspectiva, vesti bune despre viitor, ai incredere in noua etapa care va incepe in viata ta.

SOARE: succes, final fericit al unei perioade de incercari.

SOARE (apune): intristare, suparare.

SOARE (stralucitor): bucurie.

SOARE (intunecos): intristare.

SOARE (rosu): durere si moarte.

SOARE (acoperit de nori): vreme buna.

SOARECE : castig.

SOARECE (rontaie): vei avea o mare bucurie.

SOARECE (il omori): vei primi o veste buna.

UNSOARE: agitatie si lipsa de odihna.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole