Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DESCHIDE (o usa, o cutie): implicare, actiune, initiativa, spirit intreprinzator, entuziasm, posibilitatea de a da nastere unor schimbari favorabile, lasi sentimentele sa te invaluie, elimini blocajele, un nou inceput.

A MERGE (schiopatand):

ALBASTRU (deschis): vei avea parte de un cistig important, de liniste, de bucurii cu prietenii.

ASCHIE: te deranjeaza un fleac, te-ai impotmolit intr-un detaliu aproape nevazut sau neimportant, dar care trebuie inlaturat printr-un act de curaj deosebit din partea ta.

BIBLIE (deschisa): intelepciune. Nevoia de a cunoaste Adevarul.

CORTINA (deschisa): sinceritate, deschidere, actiuni pe fata.

CRIN (deschis): puritate, nevinovatie, armonie, dragoste platonica, de la distanta, mari asteptari pe plan sentimental; pasiune, sinceritate, idolatrie.

DULAP (deschizi): veselie.

ESCHIMOS: rezistenta psihica, putere mentala ceea ce te poate conduce la materializarea tuturor dorintelor concrete pe care le ai, pentru a te cunoaste pe tine trebuie sa treci prin mai multe tipuri de experiente diferite.

FEREASTRA (deschisa, transparenta): sansa unei perspective noi asupra unei situatii; o mai buna intelegere a unei probleme; o noua sansa, dar care necesita un oarecare efort de a profita de ea. Speranta in viitor, optimism, inteligenta si viziune completa asupra unor situatii.

FERMOAR (deschis): riscul de a fi jignit sau ranit, sentiment de culpabilitate sau jena, vulnerabilitate in fata dusmanilor. Curaj, esti disponibil pentru comunicarea cu prietenii care au nevoie de tine, disponibilitate sentimentala.

FRIGIDER (deschis sau plin): dorinta de afectiune, deschidere spre relatii si contacte sociale, speranta de afectiune, dorinta de a iesi din propria carapace pentru a cunoaste lumea; te arati deschis unei noi relatii afective.

GRI (deschis): neutralitate, sentimente pasnice, liniste sufleteasca.

MOBILA (schimbata sau noua): acumulare de noi cunostinte, specializare intr-un domeniu nou, noi orizonturi intelectuale. Schimbare pe plan sentimental, nu neaparat a partenerului ci a intimitatii din cadrul relatiei, nevoie de stabilitate, de certitudini

MORMANT (deschis): efecte ale trecutului care inca te afecteaza.

OAMENI (ologi sau schiopi): neincredere.

OCHI (deschisi): buna percepere a realitatii, curaj de a infrunta pericolul, buna cunoastere a unei situatii.

OPERATIE (la organe genitale sau de schimbare de sex): nevoie de schimbare a modului in care privesti relatiile cu sexul opus, transformarea relatiilor sentimentale in iubire pura, trecand interesul sexual pe un plan secund, reprimarea sau controlarea instinctelor erotice.

POARTA (se deschide): te vei muta in casa noua.

ROBINET (deschis sau il deschizi): esti capabil sa-ti tii sub control trairile emotionale, mintea dicteaza inimii.

SCHI: te pandesc primejdii.

SCHIORI:

UMBRELA (deschisa): te bucuri de sustinere si protectie din partea celor de care ai nevoie, te simti in siguranta, ocrotit, protejat, fara pericole deasupra ta.

USA (deschisa): cai de acces la o solutie, posibilitati de a rezolva o problema, esti liber sa mergi acolo unde doresti, nimic nu te opreste; libertate totala de decizie; capacitatea de a-ti decide singur viitorul; sanse, oportunitati, ocazii bune.

USA (se deschide): vei primi in curand musafiri.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole