Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A URCA (urcusul e abrupt, dificil, periculos, intrerupt): trebuie sa te astepti la o ascensiune plina de incercari, dar cu sansa de a ajunge la ce ti-ai propus.

AFIS (rupt): noutati aflate prea tarziu, care nu mai sunt de actualitate si nu iti mai sunt utile; elemente de context ce vizeaza evenimente depasite deja.

ARC (rupt, cu sageti rupte, care nu se intinde sau rata): munca in zadar, cu sentimentul ca nu iti poti atinge scopurile; neincredere in fortele proprii, deznadejde.

ARC (rupt, la pat): disconfort, nemultumiri trecatoare in familie sau sanatate.

ARIPA (rupta): griji, piedici.

ATA (rupta): oprire, piedici greu de trecut; pauza in activitate; concediu; probleme la serviciu; interventii nedorite din afara.

BALUSTRADA (subreda, rupta): nesiguranta, teama de a continua.

BASTON (rupt): faliment, situatii dificile la munca.

BRAT (rupt, murdar): nefericire si primejdie, caci dusmanii uneltesc impotriva ta.

BRATARA (rupta): ganduri necurate la adresa ta, detasare de o grija, de un stres pe care l-ai avut.

CABLU (rupt): boala, pierderea controlului, oboseala, extenuare, incapacitate de lucru, imobilizare, blocaj, risc. Dezechilibru sufletesc sau in relatiile cu oamenii, rupere de realitate, stagnare, depresie.

CARARE (serpuita sau abrupta): dificultati, suisuri si coborasuri, inconstanta.

CATARG (rupt): imagine publica sau reputatie in pericol.

CIRCULATIE (intrerupta): senzatia ca stai in loc sau inaintezi cu greu; blocaj in evolutie sau in comunicare; evolutie lenta.

COLT (de paine, rupt): inceputul unei actiuni; entuziasm, nerabdare de a actiona.

CREANGA (rupta, desfrunzita sau uscata): fragilitate, neglijenta, uitare, marginalizare, pierderi, riscuri, greseli, lipsa de inspiratie sau de imaginatie.

CREION (cu varful rupt sau foarte scurt): lipsa de inspiratie, rezultate slabe in activitati creatoare de orice fel; dezamagire; teama de a continua.

DEGETE (mai putine degete la o mana sau degete rupte sau t): fragilitate, sensibilitate, lipsa mijloacelor de a dobandi niste rezultate concrete; neindemanare, stangacie.

DEGETE (rupte): iluzii si sperante desarte, neputinta si greseli ce cu greu pot fi iertate, pierderea unor prieteni dragi, atentie la sanatate si la posibilele boli.

DINTI (urati, stricati, cazuti, murdari, rupti): riscul de a-ti strica imaginea personala, reputatie stirbita, teama de a face impresie proasta intr-o situatie importanta, timiditate, neimplicare, retragere de teama de a nu fi la nivelul asteptarilor altora; neincredere in fortele proprii; teama de a-ti exprima parerile. Iti lipseste valorizarea de sine, esti delasator, suferinta cuiva drag, lenevie, boala, dispretul altora.

ELASTIC (rupt): depasirea propriei rabdari, excese, abuzuri.

FERMOAR (rupt sau blocat): comunicare slaba sau ineficienta cu lumea din jur; incapacitatea de a gasi un mijloc de comunicare; sentimentul ca te afli blocat intr-o situastie pe care nu o poti schimba. Sanse pierdute dar reversibile, probleme si dificultati intampinate intr-un proiect.

HAINE (rupte sau murdare): reputatie stirbita, nevoia de a repara imaginea sifonata; critici, barfe, intrigi.

HARTA (rupta): solutiile cele mai bune intr-o situatie derutanta pot fi cele deja cunoscute, care ti-au mai fost de ajutor si altadata; cauta indrumare la persoane cu experienta.

IZMENE (rupte): rusine, nefericire.

LANT (rupt): dorinta de eliberare dintr-o situatie frustranta. Moarte.

LINIE (intrerupta): opriri, piedici, nevoia unei pauze, a micsorarii ritmului.

MAL (mal rupt, lucruri sau persoane cazand de pe mal): atentionare asupra elementului pamant; se pot petrece situatii cotidiene care pot aduce stress, emotii, lacrimi chiar, situatii instabile, periculoase, stare materiala precara ce poate naste mahniri.

MANA (rupta, ranita, legata, cu catuse): lipsa de mijloace, piedici in desfasurarea unei actiuni, incapacitatea de a face ceva, pasivitate, repaus impus de factori externi, frustrari, constrangeri.

NASTURE (rupt, pierdut): lipsa de protectie, anxietate, teama, instabilitate. Instabilitate emotionala, gelozie, teama de a pierde pe cineva drag.

OPINCI (rupte): iti dau tarcoale necazurile.

PANTALONI (rupti): bucurie mare.

ROATA (stramba, stricata, rupta, iesita de pe osie, merge): planurile tale cunosc o piedica, ceva nu mai merge corect, trebuie sa repari ceva inainte de a merge mai departe.

ROCHIE (urata, rupta, murdara, veche, din material prost): imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni.

RUFE (murdare, patate, mototolite, vechi, rupte): te simti vinovat de niste greseli; imagine publica stirbita; nu ai o impresie prea buna despre tine si despre viata ta intima; ai ceva de ascuns din viata ta intima; ti-e teama sa nu si se descopere unele greseli. Te asteapta eforturi mari.

RUPT: ceva opreste bunul curs al unor evenimente, interventii nedorite in ceea ce faci; trebuie sa repari ceva inainte de a merge mai departe; vezi obiectul care este rupt.

SABIE (rupta): boala grea, moarte.

UMBRELA ( rupta sau intoarsa de vant): realizarile se lasa asteptate.

VARF (rupt sau tocit): esti derutat, ai ramas fara energia necesara de a ajunge la un scop, esti lipsit de curaj sau de ambitie, nu ai capacitatea de a-ti vedea un tel implinit.

VASLA (pierduta, rupta): dezamagiri in iubire, emotii negative, stari psihice greu de controlat, piedici in plan afectiv, nu poti ajunge acolo unde doresti.

VESMINTE (rupte): cearta.

VULCAN (in eruptie): emotii extreme, criza, panica, vesti neasteptate in iubire, rasturnari de situatie in plan sentimental sau emotional, agitatie interioara, frica, emotii negative, nervozitate sporita, dorinte sexuale intense, atractie irezistibila fata de o persoana de sex opus, cuceriri, dragoste pasionala, viata sexuala agitata sau intensa. Dusmanii iti vor face necazuri.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole