Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CALCA (rufe): incercare de refacere a imaginii publice sau a reputatiei.

CARLIG (de rufe): te atasezi de cineva, gelozie.

FEMEIE (spala rufe): vei avea noroc si vei fi avansat.

RUFE (curate, albe, calcate, ordonate): viata ta personala este bine organizata, fara pata, nimeni nu se poate lega de vreo greseala personala; te simti nevinovat; perioada buna a vietii tale, esti mandru de tine, poti oricand sa te prezinti in fata oricui, pentru ca te consideri curat.

RUFE (intinse la uscat): esti pe cale sa rezolvi o problema ce tine de imaginea ta in societate; trebuie sa-ti ceri scuze sau sa repari o eroare comisa fata de altii; sinceritate, dezvaluiri pentru a face lumina intr-o problema intima; confidente.

RUFE (murdare, patate, mototolite, vechi, rupte): te simti vinovat de niste greseli; imagine publica stirbita; nu ai o impresie prea buna despre tine si despre viata ta intima; ai ceva de ascuns din viata ta intima; ti-e teama sa nu si se descopere unele greseli. Te asteapta eforturi mari.

RUFE (le speli): trebuie sa repari o greseala, sa readuci ordinea in viata personala, nu te-ai prezentat prea bine intr-o anumita imprejurare; trebuie sa uiti sau sa ierti o problema care nu ti-a facut placere.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole