Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








REFLECTOR (aprins si indreptat intr-o directie): ti se atrage atentia ca trebuie sa te concentrezi mai mult asupra unui tel sau asupra unui detaliu din viata ta actuala, in functie de contextul visului.

REFLECTOR (indreptat spre tine): vrei sa te afirmi, te lupti pentru a-ti face un nume in aceasta lume, visezi la faima si recunoastere; astepti sansa de a te evidentia; vrei sa fii luat mai mult in seama, sa fii asezat pe primul loc in viata altei persoane; ai vise de marire importante.

REFLECTOR (stins): te simti abandonat, parasit, uitat de lume, cineva nu te mai pune in prim planul preocuparilor sale si suferi, esti in umbra sau in anonimat, esti nemultumit de felul cum esti tratat.

REFLECTOR (care se arde sau se sparge brusc): exista riscul de a face o greseala prin care imaginea ta publica sa aiba de suferit.

REFLECTOR : vei intelege o anumita chestiune.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole