Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ACUZAT (cineva te arata cu degetul): sentiment de culpabilitate, te indoiesti de calitatile si puterile tale; vina, greseala, pedeapsa; adevaruri scoase la iveala, risc de conflict, calomnie, barfa.

ARATATOR: avertisment, atentie la pericole sau greseli; atragerea atentiei asupra unei probleme, in contextul visului.

ARC (rupt, cu sageti rupte, care nu se intinde sau rata): munca in zadar, cu sentimentul ca nu iti poti atinge scopurile; neincredere in fortele proprii, deznadejde.

ARGILA (prelucrata de olar sau sculptor): adaptabilitate, creativitate, productivitate, capacitate de a ajunge la rezultate concrete si la castiguri materiale prin munca.

ATA (colorata): atmosfera de lucru placuta, cu numeroase momente de relaxare.

AUTOGARA (aglomerata): obligatii si sarcini multiple in plan financiar, cheltuieli iesite de sub control.

BAIE (facand baie in apa curata): vindecare dupa o perioada de boala sau neajunsuri; sanatate, viata lunga, casatorie timpurie; schimbari emotionale profunde, de optica, de mentalitate; relaxare; eliberare de ganduri negative sau rele, de probleme si prejudecati; nevoie de odihna si detasare, de eliberare a mintii de povara grijilor.

BARIERA (coborata): piedici care se vor inlatura cu greu, progres lent; rasturnarea proiectelor.

BATISTA (colorata): veste proasta, sentiment de nefericire, te simti neinteles.

BILA (colorata): veselie, nestatornicie, distractii.

BOBOC (de rata): inceput, lipsa de experienta. Duiosie, iubire, incantare.

BRATARA (porti): limitarea actiunilor, oprelisti, stapanirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii.

BRATARA (pierzi): elimini ceva din viata ta, o legatura puternica.

BRATARA (gasesti): noi indatoriri.

BRATARA: esti legat sentimental sau moral de ceva, fie de o persoana fie ai o datorie morala fata de cineva. Griji din aceasta cauza.

BRATARA (cineva ti-o pune pe mana): relatie noua sau relatie imbunatatita.

BRATARA (rupta): ganduri necurate la adresa ta, detasare de o grija, de un stres pe care l-ai avut.

BUCATARIE (curata): viziune clara asupra lucrurilor, spirit organizatoric.

CALE (ferata): calatorie; noi planuri; o solutie stricta ce se cere urmata; lipsa libertatii de miscare sau de expresie.

CALENDAR (aratand o perioada din trecut): amintiri, melancolie; graba, accelerare; aglomerare de evenimente; lipsa sau presiunea timpului.

CALENDAR (aratand o perioada din viitor): asteptare, emotie, nerabdare.

CARNE (insangerata): boala, durere, tristete.

DESERT (mergi, esti ratacit sau traiesti acolo): izolare, retragere, rezistenta a efort, nevoi neimplinite, stagnare, singuratate, lipsa de afectivitate, viata stearpa, fara evenimente deosebite, lipsa de activitate, piedici materiale, incapacitate de a-ti colora viata.

DRUM (cale ferata): vei avea noroc tu si cei din jurul tau; asteapta-te la musafiri.

FAINA (curata): mari resurse pentru a da nastere unor rezultate bune; munca eficienta; apreciere la locul de munca; buna pregatire profesionala, posibilitatea unor bune castiguri.

FANTANA (adanca si curata): mari resurse afective, dar greu de scos la iveala; timiditate, incapacitatea de ati exprima liber sentimentele.

FARFURIE (mica, urata): resursele financiare sarace.

FOAIE (colorata): voiosie, sperante si ambitii de viitor realiste si realizabile.

GARA (aglomerata): obligatii si sarcini multiple pe plan profesional; perioada de incercari, teste, examene, concursuri, dispute intelectuale, suprasolicitare nervoasa si psihica; oboseala, extenuare, stress, toate acestea intr-un context ce nu ofera prea multa liberate de miscare, fiind obligat sa respecti niste reguli stricte.

GHEATA (apa inghetata curata): rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate.

GRATAR: nevoie de relaxare, teama de a nu iti pierde Cineva incearca sa iti impuna ceva cu forta. Lupti pentru ceea ce crezi.

GURA (urata): vorbe urate, ganduri rele, dizarmonie si neintelegere, comunicare proasta cu ceilalti, impresie proasta, inexpresivitate.

INSULA (inconjurata de ape pe care le vezi): vei incepe afaceri rentabile.

LIVADA (desfrunzita, uscata, taiata, doborata): vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

LUNA (inconjurata de halou): castig la jocuri de noroc.

MAMA (in realitate mama e prea exagerata sau nu te intel): sufocare, nevoie de echilibru, dorinta de independenta, cautarea unei evadari dintr-o situatie frustranta.

MILOSTENIE (ti se arata): saracie si lipsuri.

ORAS (necunoscut sau ratacit intr-un oras): deruta, singuratate, teama de a intra in contact cu lumea, izolare, eschivare, blocaje de comunicare, retragere in propria carapace.

RANA (la vedere, netratata, sangeranda): aspecte care se cer reparate de urgenta, inainte de a deveni mai grave.

RANA (care urmeaza sa fie tratata, bandajata): ai descoperit unde este problema si stii ce ai de facut, esti pe cale sa depasesti impasul.

RATA (pe apa): vizeaza capacitatea de a depasi cu bine emotiile sau problemele emotionale care vor urma; forta ta de a depasi orice impas.

RATA (moarta): vei fi doborat de emotii negative, trairi emotionale periculoase, esecuri in amor.

RATA (in zbor): folosesti perfect ratiunea si logica pentru a depasi impasul actual; ai solutii inteligente de a iesi din impas.

RATA (pe uscat): dificultati in a rezolva acum probleme actuale, nu te simti in largul tau, oprelisti, frustrari, intarzieri in rezolvarea problemelor.

RATA : vei avea necazuri cu apa.

RATA (la balta): vei pierde pe cineva.

RATA (o prinzi): cineva te vorbeste de rau.

RATACIT (intr-un oras, intr-o padure): treci printr-o perioada de mare deruta, nu ai parte de certitudine in viata de zi cu zi, sunt multe aspecte necunoscute, lipsa de orizont, de speranta sau de siguranta, cauti o solutie, dar pe care deocamdata nu o gasesti.

RATACIT (esti ratacit, dar totusi ajungi undeva): vei iesi cu bine din starea de nesiguranta de acum, vei gasi o solutie, si se va oferi o cale, chiar si temporara.

RAU (curge normal, lin, in matca, apa curata, limpede): viata ta sentimentala merge pe un drum bun, esti multumit de viata ta sentimentala, nu exista probleme in cuplu sau eventualele necazuri sunt pe cale sa fie rezolvate.

RESPIRATIE (profunda sau usurata): ai scapat de probleme, este o perioada mai relaxata, in care poti spune ca ce a fost greu a trecut, limpezirea apelor dupa necaz.

RESPIRATIE (accelerata, gafaind): treci printr-o perioada foarte stresanta, in care esti mereu impins de la spate de termene, conditii, urgente, nu stii cum sa faci fata sarcinilor, esti supra-solicitat, extenuare fizica si psihica.

ROCHIE (frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala): imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazut cu ochi buni.

ROCHIE (urata, rupta, murdara, veche, din material prost): imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni.

ROSIE (stricata, cruda, urata, lovita): posibile probleme de sanatate, fii mai atent cu corpul tau, fii atent la circulatia sangvina, inima, muschi, piele.

TRAVERSE (de cale ferata): trebuie sa fii mai temperat in relatiile cu oamenii care lucreaza cu tine.

ZAPADA (curata): nevinovatie, inocenta, puritate, liniste, pace, adevar, relaxare, emotii pozitive, dar tinute sub control.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole