Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A INTREBA (nu primesti raspuns): situatii imprevizibile, aspecte necunoscute.

A MERGE (cu trasura): trai vesel.

A RASTURNA: schimbari de sens, surprize, modificari neasteptate, lucrurile nu vor iesi chiar asa cum crezi acum.

AEROPORT (gol, parasit): perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres.

ARDEI (gras): lucruri placute, dar de importanta minora. Necesitatea de a avea mai multa grija de organismul tau, de a-l iubi si aprecia mai mult.

AUTOGARA (goala, parasita): perioada de lipsuri materiale avand drept cauza inactivitatea, detasarea de problemele profesionale, dezinteresul fata de problemele materiale ale vietii.

BARBA (rasa): situatii neprevazute. E semn rau de paguba si ghinion.

BARBAT (gras): nechibzuinta dar si avutie.

BARCA (trasa la mal): sfarsitul unei perioade de zbucium intens; noi sanse sentimentale; incercare de evadare din stresul cotidian.

CAL (trage trasura in care esti): viata imbelsugata, lipsita de griji.

CAL (gras): bucurie.

CASA (parasita): neliniste.

CHEIE (o rasucesti in broasca): vei reusi in afaceri.

CHIP (fara trasaturi): sentimentul ca nu esti apreciat sau observat; marginalizare.

CORABIE (in deriva, abandonata sau parasita): deruta, dezorientare, izolare, tendinta de a-ti face rau singur, sentimentul ca esti parasit, abandonat, uitat, marginalizat, dispretuit, neapreciat de catre ceilalalti, si mai ales de catre prieteni si persoane apropiate.

COS (rasturnat): saracie si lipsuri.

FERASTRAU:

FIERASTRAU: nevoia de a actiona intr-o situatie pana acum nesemnificativa; renuntarea la o atitudine pasiva; implicare. Nevoia de a rupe legaturile cu trecutul, fie ca e vorba de o fosta relatie fie ca este vorba de alte elemente ale trecutului de care vrei sa te rupi; impunerea punctului de vedere, tarie de caracter si atitudine dominatoare.

GARA (goala, parasita): perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres.

GRAS (tu esti, te preocupa silueta): pierderea respectului de sine, imagine proasta, panica, teama de a nu fi respectat sau acceptat.

GRAS (tu esti, nu te preocupa silueta): protectie, incredere, siguranta, perioada satisfacatoare.

GRAS (tu esti): complexe, necesitatea de a avea mai multa grija de tine, corpul tau are nevoie de purificare si ingrijire. Imbolnavire.

GRAS (altii sunt): judecata aproapelui, barfe, propriile greseli proiectate asupra celorlalti si condamnate de tine orbeste.

MIEL (gras): belsug.

MOARA (parasita): asteapta-te la o paguba.

ORAS: element ce descrie planul social. Dorinta de realizare profesionala, mirajul maretiei, ascensiunea catre abundenta materiala, rezistenta la stres psihic, dorinta de libertate; totul depinde de sentimentul resimtit; poate insemna in functie de acesta singuratate, teama de asumare a unor responsabilitati, dorinta de a te deschide spre noi orizonturi si lumi noi, nevoia de a cunoaste oameni noi, de a schimba ceva in viata ta.

ORAS (mic): orizonturi limitate, frustrari, incapacitate de realizare, blocaj, incapacitate de exprimare a propriilor opinii sau talente, cenzura.

ORAS (necunoscut sau ratacit intr-un oras): deruta, singuratate, teama de a intra in contact cu lumea, izolare, eschivare, blocaje de comunicare, retragere in propria carapace.

ORAS (ajungi sau intri in el): noi cunostinte, perspective noi in plan relational, sociabilitate, comunicativitate.

ORAS (pleci din el): inadaptabilitate, incapacitatea de a te integra intr-un grup, marginalizare, sentiment de non-apartenenta la un anumit mediu, fuga de lume, izolare.

ORAS (pleci spre el sau te muti in alt oras): nevoie de a schimba o anumita atitudine in modul tau de a interactiona, modificari profunde de mentalitate, schimbarea opiniilor despre anumite personaje din anturaj, noi cunostinte, teama de necunoscut.

ORAS (mergi prin el): sociabilitate, dorinta de a intra in contact cu lumea, de face noi cunostinte, comunicativitate, curiozitate, interes pentru viata sociala, placerea de a intra in contact cu lumea.

ORAS (in centrul lui): atrage atentia asupra celei mai importante relatii din viata ta, careia ii acorzi cea mai mare importanta in momentul respectiv

ORAS (mare): calatorie cu folos.

PARASUTA: asumarea de riscuri, curaj, initiativa, lipsa de scrupule, reusite. Fii atent, urmeaza griji mari.

PARATRASNET : urmeaza zile bune.

PRASTIE: invidie, lipsa de maturitate, actionezi dupa instinct in unele situatii. Dusmanii te invidiaza.

RAS (proaspat): vei avea necazuri.

RAS: nenoroc in dragoste, inselaciune.

RASADURI: sperante noi de viitor, astepti ceva nou in viata, ai nevoie de un nou inceput, face referire la unele evenimente abia conturate, abia la inceput.

RASARIT (rosu intens): visezi la o noua iubire, ai nevoie de o schimbare in viata sentimentala, sansa unei iubiri pasionale in curand, ai cunoscut pe cineva si deja speri la mai mult.

RASARIT (de alta culoare decat normal): schimbari ciudate se vor produce curand in viata ta, surprize neasteptate, care te vor uimi.

RASCRUCE (te opresti, esti derutat sau nu stii care e direct): va trebui sa iei o decizie foarte importanta in curand, esti indecis, esti obligat sa faci o schimbare de sens in viata, ai de ales intre mai multe variante, dar nu stii incotro sa mergi, mare deruta in viata ta, perioada de mari incertitudini, nu stii ce-ti aduce viitorul, cauti o cale sau un sens in viata.

RASCRUCE (stii incotro sa mergi, alegi usor directia): esti ferm in decizia ta si nu-ti va fi greu sa faci schimbarea.

RASNITA : suparare mare.

RASPUNS (pui o intrebare si ti se raspunde): esti intr-o perioada limpede a vietii, nu exista probleme care sa-ti ridice semne de intrebare, totul are rezolvare.

RASPUNS (pui o intrebare si nu ti se raspunde): nu este inca momentul sa afli ceea ce cauti, incertitudini mari in viata ta, sunt multe aspecte nerezolvate in viata ta, la care cauti solutii, dar fara a descoperi deocamdata calea; trebuie sa te mai informezi, sa mai cercetezi inainte de a si se dezvalui calea.

RASTIGNIRE:

RATACIT (intr-un oras, intr-o padure): treci printr-o perioada de mare deruta, nu ai parte de certitudine in viata de zi cu zi, sunt multe aspecte necunoscute, lipsa de orizont, de speranta sau de siguranta, cauti o solutie, dar pe care deocamdata nu o gasesti.

SOARE (care rasare): astepti un nou inceput in viata ta, sperante mari de viitor, evenimente anuntate in perspectiva, vesti bune despre viitor, ai incredere in noua etapa care va incepe in viata ta.

TRASURA : prosperitate.

TRASURA (mergi cu ea): dusmanire in secret.

TRASURA (rasturnata): inaltare, marire, domnie.

TROICA (trasa de cal): vei avea necazuri.

VACA (grasa): ti se vor propune asocieri profitabile.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole