Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DARAMA: pierdere, teama de esec. Vrei sa renunti la frici, la sentimentele din tine ce te erodeaza sufleteste si iti fac rau.

A DARAMA (o casa, un zid): dorinta puternica de a reface ceva gresit in viata personala.

ALUAT (pe care il framanti): idei noi cu sanse de a le pune in practica; trebuie sa pui la cale toate detaliile unui plan, pentru a nu lasa vreo greseala sa-ti scape.

ARAMA (obiecte): superficialitate, inselaciune, om cu doua fete; atentie la prieteni falsi; evenimente din trecut care ies la lumina.

CADA (ramasa murdara): perioada dificila pe plan sentimental, decizie de separare sau impacare; ruperea unei relatii dificile, sufocante, fara viitor; ordonarea vietii sentimentale, chiar daca prin situatii traumatizante.

CATARAMA: prietenie, amicitie, intelegere, interese comune, intimitate, atmosfera degajata, siguranta, incredere. Vei avea o suparare neasteptata.

CEAS (stat sau ramas in urma): sentimentul ca esti depasit de evenimente, demodare, nevoia de a recupera timpul pierdut.

COLT (de paine, ramas): sfarsitul unei actiuni.

DARAMATURI: traume din trecut, momente de nereusita si de infrangere din trecut peste care sufletul tau vrea sa treaca, sa le vindece durerea provocata atunci si ramasa inca in stare latenta in interiorul tau.

DISTANTA (ramasa intre tine si alte elemente): asteptare, rabdare, final iminent, apropierea de un rezultat concret; asigurare in caz de pericol, protectie, pastrarea controlului.

JURAMANT:

LOCUINTA (subreda sau se darama): boala.

OGLINDA (cu rama): nevoia de a avea o atitudine corecta, dupa tiparele impuse de societate, conventionalism, lipsa de originalitate, cenzura, frustrari, obligatia de a respecta niste reguli.

RAMA: trebuie sa analizezi problemele si dintr-un unghi care nu-ti place, sa descoperi unde se ascunde greseala, analizeaza nu numai la suprafata si nu numai ceea ce-ti convine, pentru ca sunt si aspecte ascunse, jenante, pe care nu vrei sa le recunosti.

ZID (daramat): nestatornicie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole