Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ALFABET (strain): dificultati in rezolvarea unor probleme, in functie de contextul visului; blocaj sau lipsa de comunicare cu cei din jur.

CHIP (strain): element de context ce vizeaza diferitele laturi ale propriei personalitati, inca necunoscute.

CRAINIC: cineva vrea sa iti spuna ceva, ambitii profesionale, nu stii sa asculti si asta iti poate atrage antipatia colegilor.

DESERT (mergi, esti ratacit sau traiesti acolo): izolare, retragere, rezistenta a efort, nevoi neimplinite, stagnare, singuratate, lipsa de afectivitate, viata stearpa, fara evenimente deosebite, lipsa de activitate, piedici materiale, incapacitate de a-ti colora viata.

GUTURAI (tu ai): te asteapta necazuri repetate, dar care nu vor lasa urme.

MASINA (straina): relatia cu persoanele straine sau din afara tarii.

OAMENI (straini): ei pot reprezenta diferite laturi ascunse ale propriei personalitati, in functie de rolul pe care il joaca in vis.

OCHI (rai): afaceri bune.

RAI: sperante mari, senzatie de bine, dorinta de eliberare de griji, tel suprem. Vei primi o stire placuta.

RAIE: probleme de durata, obsesii, ceva nu te lasa in pace, esti sufocat de insistentele cuiva, cineva te hartuieste sau te deranjeaza peste masura, trebuie sa scapi de un balast nedorit in viata ta, lupta cu factori stresanti, nu te poti debarasa de o greseala sau o vina, situatii care se prelungesc la nesfarsit, fara rezolvare.

RAIE (tu ai): nefericire.

STRAINATATE (pleci): te asteapta schimbari importante in autoritatea fata de ceilalti.

STRAINATATE (pleaca altcineva): vei iesi victorios dintr-o confruntare.

STRAINI: iti vei face noi prieteni.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole