Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DEZBRACA: sinceritate, naivitate, credulitate in fata celorlalti; vulnerabilitate, fragilitate, posibilitatea de a fi ranit, lipsa unei protectii. Vrei sa vezi lucrurile asa cum sunt, dorinta de a accede spre adevar, spre cunoasterea de sine, intimitate intr-o relatie de cuplu, excitatie sexuala.

A DORMI (imbracat): graba, lipsa de timp, termen limita, nevoia de a actiona imediat, urgenta, stres, incapacitatea de a te relaxa.

A DORMI (dezbracat): confort aparent, vulnerabilitate, lipsa de protectie.

A IMBRACA (tu in furou): sentiment de jena, situatii penibile, umilinta, esti pus in situatii jenante.

A IMBRACA: autoprotectie, incercare de a te pazi de atacuri, crearea unei imagini in fata celorlalti in functie de aspectul hainei.

ATRACTIE: tentatie, piedici, neatentie, distragerea atentiei de la probleme mai importante.

BARBAT (dezbracat): e semn de rusine.

BAUTURA (racoritoare): odihna, tihna, relaxare, repaus.

BAUTURA (racoritoare): iluzii, minciuna, aparente inselatoare, vise desarte, deruta, confuzie, falsitate; tendinte autodistructive.

BRAD (impodobit de Craciun): bucurie, dorinta de a fi ocrotit, nevoie de afectiune, asteptare, incredere, speranta, bucurie.

BROASCA (oracaie): desfrau.

CAMASA (te dezbraci): intristare, de boala, moarte.

CAMASA (o imbraci): trai imbelsugat.

CARACATITA: suprasolicitare fizica, incapacitatea de a mai face fata la serviciu, prea multe obligatii sau proiecte in acelasi timp; pericol; teama de a fi prins nepregatit. Esti in fata unor alegeri multiple, perioada extrem de aglomerata si incarcata. E semn rau caci vei primi vizite neplacute.

CONTRACT: obligatie, situatie ce te responsabilizeaza si te obliga sa te implici, cel mai probabil legatura sentimentala bazata pe un interes ascuns, colaborare greoaie.

COS (de rachita): romantism, naturalete, intoarcerea la lucrurile simple, simplitate, lipsa pretentiilor; indemanare, pricepere.

CRACIUN (sarbatoare): reusita, succes, protectie, ocrotire, siguranta, bucurie, veselie, perioada placuta cu prietenii sau cu familia; dorinta de a reintalni membri ai familiei; surprize placute; amintirea unor vremuri frumoase din trecut.

CRACIUN: amintiri nostalgice, dorinta de a te reuni sufleteste cu familia, surpriza, ti-e greu sa te desprinzi de anumite lucruri, dorinta de a recupera timpul pierdut, atasamente fata de simboluri din trecut, paseism dar si bucurie sufleteasca.

DEZBRACAT (umbli): saracie.

DEZBRACAT (vezi pe altcineva): noroc.

DRAC : vei fi purtat de ganduri rele; daca te lasi ispitit de afaceri necurate, nenorocirea va da peste tine.

FATA (imbracata in alb): ruperea casatoriei.

FEMEIE (dezbracata): casatorie, petreceri, bucurie.

FRACTURA: piedici, impas, incapacitatea de a continua o actiune. Perioada plina de ghinioane, fragilitate fizica, sedentarism, vulnerabilitate emotionala.

FRACTURA (de mana): lipsa mijloacelor concrete de a ajunge la niste rezultate favorabile, lipsa de inspiratie, situatie materiala precara, nevoie de odihna si de incetinire a ritmului in plan profesional.

FRACTURA (de picior): lipsa mijloacelor concrete de a progresa intr-o situatie; stagnare, impas.

FRACTURA (de coloana): necesitatea de a-ti calca pe mandrie, lipsa de verticalitate, nevoie de a renunta la demnitate si fermitate pentru ati atinge un scop, supunere.

FRACTURA (de craniu): lipsa de inspiratie, oboseala mentala, incompetenta, sentimentul ca nu esti pregatit pentru o situatie intelectuala importanta.

FUND (anatomic, dezbracat): sentiment de jena, situatii penibile, umilinta, esti pus in situatii jenante. Umilinta, batjocora, situatii penibile si ridicole.

GOL (dezbracat):

HAINE (pe care nu le-ai imbraca niciodata in mod normal): nevoia urgenta de a face o schimbare de imagine sau de atitudine, chiar daca acestea cer un sacrificiu sau un compromis.

HAINE (le imbraci): vei fi inconjurat de oameni fatarnici.

IMBRACAMINTE: vezi haine.

IMBRACAMINTE (prea multa): ghinion.

IMBRACAMINTE (lipseste): mare noroc.

IMBRACAT (cu haine noi): imbogatire.

INCURCAT (in maracini): vei avea incurcaturi banesti.

IZMENE (imbraci): cinste, onoare.

LANA (imbraci): mare noroc.

MANTA (o dezbraci): nefericire.

MANTA (o imbraci): capeti o functie inalta.

MIZERIE (saracie): vei pierde intr-o afacere.

MOS CRACIUN: ajutor prietenesc, protectie, recunoasterea meritelor, dorinta de a fi ocrotit, apreciat, recompensat.

NUNTA (saracacioasa): mari lipsuri, mari inhibitii si temeri, subestimarea propriei valori.

PALTON (il imbraci): boala.

RAC: indoiala, rezerve, dai inapoi in fasa unor actiuni, teama, lasitate, renuntare. Treburile iti merg anapoda.

RAC (mananci): bucurie.

RAC (prinzi): barfe la adresa ta.

RACHETA (de tenis): indoiala, suisuri si coborasuri, te razgandesti des inaintea unei decizii, nu esti sigur, oscilatii, pareri schimbatoare. Prietenie.

RACHETA (vehicul spatial): afacerile vor aduce profituri. Ai curaj, indrazneste mai sus, spirit inovator, descopera ceva nou, nu accepta limitele impuse, mergi mai departe.

RACHIU (bei): se pregateste o petrecere.

RACLA: moarte.

SALOPETA (imbraci): vei avea multe bucurii.

SARAC: esti foarte ingrijorat cu privire la o tranzactie. Insucces.

SUBA (esti imbracat cu ea): vreme friguroasa si indispozitie.

TRACTOR (merge): vei avea o dragoste fara probleme.

VESMINTE (de femeie si le imbraci): griji in afaceri, intristare.

VRACI: ai probleme care nu pot fi rezolvate pe caile deja cunoscute, ci trebuie sa accepti si metode neconventionale, cu care poate nu esti nici tu, nici altii, de acord; fii deschis si la solutii excentrice.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole