Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A TE RIDICA (de la pamant): grija.

AUR (gasit in pamant): e semn bun, de fericire si bucurie.

BULGARE (de pamant): gandul la moarte, melancolie, nostalgie.

COMOARA (in pamant sau in pestera): necesitatea de a-ti sonda propria constiinta pentru a descoperi resurse proprii de valoare.

GLOB PAMANTESC (geografie): unele probleme par mai mici decat in realitate, tendinta de a ignora complexitatea unei probleme, eschivare, fuga de realitate, neacceptarea unor probleme majore.

GLOB PAMANTESC (cauti un loc): deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti.

GLOB PAMANTESC (vazut din cosmos): grandoare, admiratie, respectarea valorii, dorinta de a atinge celebritatea.

GLOB PAMANTESC: proiecte, sperante, obiective fixate in mintea ta, vise si calatorii mentale, vrei sa scapi de o probleme prin fuga, atractie magnetica spre calatorie si aventura, curiozitate, fascinatie fata de ceea ce poate oferi lumea.

METEORIT (atinge pamantul): riscuri majore, greseli catastrofale, atitudini gresite, idei eronate, complet nepractice, rasturnari de situatie, schimbari de mentalitate.

METEORIT (pe pamant sau ca simpla piatra): urmari ale unor schimbari de directie, trezire la realitate, consecinte pe cale de ameliorare, calmarea unei situatii dificile din trecut, revizuirea uor atitudini gresite, studiind niste idei sau gesturi gresite.

MORMAN (de pamant): te asteapta cateva zile grele.

OALA (de pamant): chef.

PAMANT: sansa de imbogatire, trebuie doar sa gasesti sansa si sa profiti de ea, perioada ce va presupune multa munca. Profit neasteptat de la un asociat inteligent.

PAMANT (sapi in el): iti ingropi trecutul, renuntare si sacrificui, prevesteste neplaceri.

PAMANT (zaci pe el): moarte, neplaceri.

RADACINA (scoasa din pamant): nu iti gasesti locul, nu te poti adapta intr-o anumita situatie, te simti dezradacinat, al nimanui, senzatie majora de deruta.

RADACINA (in pamant): te vei adapta la noua situatie, vei reusi sa te integrezi si sa accepti niste conditii de viata, ti-ai gasit un loc care iti ofera stabilitate, senzatie de stabilitate, durabilitate, constanta.

SURPARE (de pamant): pierdere si mare nenorocire.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole