Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MANCA (in timp ce vorbesti): agitatie, sentimentul ca ai prea multe de facut in acelasi timp, extenuare, stres, nemultumiri financiare pentru care trebuie sa ceri socoteala.

A ORBECAI: vei varsa lacrimi.

A VORBI (altul vorbeste): descrie capacitatea ta de a-i intelege pe ceilalti; pune accent pe planul relational, de felul cum interactionezi cu lumea.

A VORBI (tu vorbesti): trebuie sa iti exprimi mai bine ideile, ti se cere sa spui mai ferm ce ai de spus; descrie capacitatea ta de a te face inteles de ceilalti.

A VORBI (fara sens): probleme de comunicare, nu esti inteles sau nu ii poti intelege pe ceilalti, erori de perceptie, interpretari gresite.

A VORBI (rar, lent, putin): lipsa sau blocaj de comunicare, incapacitatea de a te exprima, nu esti incurajat sau lasat sa-ti spui punctul de vedere, relatii dificile, nu te poti face inteles.

A VORBI (prea repede, prea mult): exagerari in plan relational sau comunicational, vrei mai mult decat ti se poate da, esti sufocat de unele relatii, nu poti scapa de unele relatii.

A VORBI (in alta limba): comunicare defectuoasa, nu poti intelege ideile altora, incapacitatea de a-ti expune parerile, nu esti inteles de lume, esti privit ciudat de ceilalti.

A VORBI (cu un om care e mort): e semn bun.

ACCENT (ciudat in vorbire): piedici sau blocaje in comunicare; nu te faci usor inteles de ceilalti; scoaterea in evidenta a unei greseli personale, fara a-ti da seama.

ALBA CA ZAPADA (esti tu, sau vorbesti cu ea): invidie din partea altor persoane, cel mai adesea femei, dar sunteti sprijinita de prieteni de nadejde.

CONVORBIRE (la telefon): pui o distanta intre tine si persoana iubita sau prieteni, eziti sa te lasi descoperit dar pe de alta parte nici nu poti renunta la relationare si socializare.

CORB: depresie, dorinta de a sta singur, izolat si de a suferi in tihna, nemultumire sufleteasca si posibila despartire, veste, ipocrizie si manipulare, santaj, coruptie, prevestirea unui lucru rau, atingerea scopurilor prin mijloace necinstite, energie negativa.

CORB (zboara): vei fi suparat din cauza unei nereusite.

EPISCOP (vorbesti cu el): vei sfarsi cu bine afacerea inceputa.

INTUNERIC (orbecai prin el): dorinta de a gasi o solutie cu orice pret, speranta in rezultate favorabile, curajul de a infrunta pericolul, deruta, dorinta de schimbare.

ORB: teama de a infrunta realitatea, de a da piept cu adevarul, fuga de raspundere, incapacitatea de a privi clar, tendinta spre auto-amagire, minciuna, iluzii, vise desarte, sentimente aduse la extrem. Sentimente confuze, iluzie si amintirea unor lucruri pe care le-ai vazut si care te-au socat, iluzie si refuzul de a vadea realitatea asa cum e ea. Teama de a infrunta realitatea, de a da piept cu adevarul, fuga de raspundere, incapacitatea de a privi clar,

ORB (tu esti): intristare, cearta, mizerie.

ORB (altcineva este): urmeaza zile fericite.

ORBIRE: frica de inselaciune.

PRINCIPE (vorbesti cu el): primejdie.

TELEFON (vorbesti): vei primi vesti importante.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole