Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ORAS: element ce descrie planul social. Dorinta de realizare profesionala, mirajul maretiei, ascensiunea catre abundenta materiala, rezistenta la stres psihic, dorinta de libertate; totul depinde de sentimentul resimtit; poate insemna in functie de acesta singuratate, teama de asumare a unor responsabilitati, dorinta de a te deschide spre noi orizonturi si lumi noi, nevoia de a cunoaste oameni noi, de a schimba ceva in viata ta.

ORAS (mic): orizonturi limitate, frustrari, incapacitate de realizare, blocaj, incapacitate de exprimare a propriilor opinii sau talente, cenzura.

ORAS (necunoscut sau ratacit intr-un oras): deruta, singuratate, teama de a intra in contact cu lumea, izolare, eschivare, blocaje de comunicare, retragere in propria carapace.

ORAS (ajungi sau intri in el): noi cunostinte, perspective noi in plan relational, sociabilitate, comunicativitate.

ORAS (pleci din el): inadaptabilitate, incapacitatea de a te integra intr-un grup, marginalizare, sentiment de non-apartenenta la un anumit mediu, fuga de lume, izolare.

ORAS (pleci spre el sau te muti in alt oras): nevoie de a schimba o anumita atitudine in modul tau de a interactiona, modificari profunde de mentalitate, schimbarea opiniilor despre anumite personaje din anturaj, noi cunostinte, teama de necunoscut.

ORAS (mergi prin el): sociabilitate, dorinta de a intra in contact cu lumea, de face noi cunostinte, comunicativitate, curiozitate, interes pentru viata sociala, placerea de a intra in contact cu lumea.

ORAS (in centrul lui): atrage atentia asupra celei mai importante relatii din viata ta, careia ii acorzi cea mai mare importanta in momentul respectiv

ORAS (mare): calatorie cu folos.

RATACIT (intr-un oras, intr-o padure): treci printr-o perioada de mare deruta, nu ai parte de certitudine in viata de zi cu zi, sunt multe aspecte necunoscute, lipsa de orizont, de speranta sau de siguranta, cauti o solutie, dar pe care deocamdata nu o gasesti.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole