Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CULEGE (obiecte in dezordine): nevoie de rigoare, ordine, disciplina; punerea la punct a propriei vieti.

A LEGA (niste obiecte): va doriti foarte mult o colaborare ce este pe cale sa se concretizeze.

ARAMA (obiecte): superficialitate, inselaciune, om cu doua fete; atentie la prieteni falsi; evenimente din trecut care ies la lumina.

CRISTAL (obiecte): claritate, limpezime, concentrare, putere de intelegere a situatiilor in care te afli, discutii clarificatoare sau justificatoare; sinceritate, transparenta totala, corectitudine.

LIPSA (obiecte):

LUMINA (obiecte, persoane sau locuri luminate): simbolul vietii constiente, a aspectelor deja cunoscute in viata personala, incredere in viitor, speranta, noi perspective, optimism, gasirea unei solutii, curajul de a merge mai departe, aflarea adevarului sau a unui raspuns, sinceritate, intelegerea unei situatii, acceptarea realitatii, acumulare de informatii si cunostinte, invatare, atentionare; slaba sau neclara) aflarea partiala a unei solutii sau a unui raspuns, neclaritate, stare de confuzie.

MARMURA (obiecte din marmura): respect, politete, diplomatie, detasare, admiratie, idolatrie.

OBIECTE (apropiate): elemente de context ce vizeaza evenimente sau lucruri din imediata apropiere, accesibile, obisnuite, familiale, cotidiene.

OBIECTE (indepartate): evenimente sau lucruri intangibile, catre care tinzi, tanjesti sau pe care le doresti.

OBIECTE (de care te apropii): evenimente sau lucruri care iti atrag atentia, care ti se par interesante, de care ai dori sa le aprofundezi, pe care ai dori sa le infrunti.

OBIECTE (de care te indepartezi): evenimente sau lucruri care iti provoaca teama, pe care le respingi, pe care nu le accepti, pe care nu vrei sa le recunosti.

OBIECTE (din os): rezultate concrete ale unor proiecte bine gandite, durabilitate, seriozitate.

VECHI (obiecte): experienta de viata, cunostinte acumulate anterior, bagajul tau intelectual sau mental, trecutul tau, aspecte deja cunoscute, amintiri; elemente de context care plaseaza actiunea visului in evenimente de demult.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole