Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








LUMANARE (de nunta sau de botez): sprijin sau sfat intr-un moment de cumpana.

NUNTA: atingerea unui scop sau a unui ideal, incheierea unei etape de cautare sau tatonare, dorinta de asociere, nevoie de parteneriat, de comunicare, asumarea unor responsabilitati, nevoie de integrare si dobandire a unui anumit statut social, speranta de a ti se implini un vis, maturizare. Nunta descrie o echilibrare a mai multor personalitati in tine insuti, felul in care se desfasoara nunta descriind armonia dintre laturile propriei tale individualitati.

NUNTA (in secret): defecte ascunse, pe care nu ti le recunosti.

NUNTA (cu alai): orgolii, infatuare, aroganta, egocentrism, parada, incredere absoluta in fortele proprii, supraestimarea fortelor sau a valorii personale, sociabilitate.

NUNTA (intima): timiditate, emotivitate, anxietate, temeri ascunse.

NUNTA (mirele sau miresa lipsesc): fuga de raspundere, dezechilibru intre doua planuri ale vietii.

NUNTA (eleganta): parere buna despre propria persoana, incredere, satisfactii, perioada buna a vietii, impacare cu sine.

NUNTA (saracacioasa): mari lipsuri, mari inhibitii si temeri, subestimarea propriei valori.

NUNTA (fara rochie de mireasa): neconventionalism, nevoie de independenta, de expansiune, revolta impotriva unor reguli sau constrangeri.

NUNTA (noaptea): deruta, lipsa de perspectiva, inconstienta, teama de a infrunta realitatea, ipocrizie, falsitate.

NUNTA (cu muzica si dans): armonie, intelegere, echilibru intre mai multe planuri al propriei vieti, buna comunicare cu ceilalti.

NUNTA (a ta): planuri, responsabilitate dar si frici si nesiguranta pe ceea ce ai, neincredere in tine sau in cel de langa tine, atingerea scopului propus, initiere in dragoste, invatare, dorinta ascunsa de a avea certitudini. E semn rau, de nenorocire.

NUNTA (a altcuiva): spirit analitic, sesizare si perceperea unor lucruri despre tine, necesitatea de a te maturiza, de a-ti asuma responsabiliati, renuntarea la frici, temeri si implicarea intr-un proiect profesional sau sentimental, teama de angajamente, constrangere. Conteaza foarte mult sentimentul pe care il resimti in vis legat de nunta respectiva. De cele mai multe ori sentimentul insusi este cheia de decriptare a visului. E semn bun, de noroc in casatorie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole