Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CHEMA (esti chemat pe nume): nevoie de apreciere, de recunoastere a meritelor personale; reusita personala, ambitii de a ajunge cineva, de a te impune intr-un domeniu; satisfactie.

AUR (numeri bani de aur): e semn rau, urmeaza o perioada de lipsuri.

BANI (ii numeri): sanse de a-ti atinge scopurile si visele si de a-ti imbunatati situatia materiala; rabdare.

BOI (numeri): o sa faci eforturi zadarnice.

FAMILIE (numeroasa): relatii sociale bogate, sociabilitate, dorinta de a lua legatura cu cat mai multe persoane, fuga de singuratate, nevoia de a avea o viata agitata, de a iesi din anonimat.

MONUMENT : vei avea o bucurie neasteptata.

NUME (de oameni): trebuie cautate legaturile cu persoanele care poarta acele nume, daca sunt cunoscute, rolul lor in viata individului indicand un punct ce se cere analizat cu atentie; trebuie verificat si termenul ce descrie relatia cu persoana respectiva. Fiecare nume este asociat cu o persoana care te va indruma in viata (poate chiar fara sa stii) sau care are o legatura speciala cu tine, care te va influenta intr-un anume fel sau altul. Numele inseamna energie si poate insemna ori ca cineva cu acel nume se gandeste la tine sau tu te gandesti la el sau ea. Asociere mentala intre un nume receptat in trecutul apropiat si anumite persoane pe care le-ai vazut tot in aceasta perioada de timp.

NUMERE (pare): sentiment de armonie, de echilibru, de implinire, de complet, de intreg.

NUMERE (impare): singuratate, izolare, sentiment de neimplinire, de dezechilibru, complexe, inhibitii, nevoie de asociere, de colaborare.

NUMERE : te asteapta un castig.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole