Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A IMPRUMUTA (cuiva): altruism, sprijin, sfaturi, intelegere, compasiune, generozitate. Asumarea unor riscuri, naivitate si incredere prea mare.

A IMPRUMUTA (de la cineva): nevoia de a primi sprijin, nevoie de compasiune, te compromiti, posibila cearta, conflict.

A TE MUTA: trebuie sa schimbi ceva in modul de a gandi. Ceva important se va schimba in viata ta.

BIBLIOTECA (imprumutand carti): necesitatea de a urma un curs sau de a apela la cunostintele altora; recunoasterea limitelor personale.

CADAVRU (mutilat): trauma, mare zbucium emotional, emotii, griji, necazuri, teama, vesti proaste.

CAPITALA (doresti sa te muti in ea): planuri marete, cautarea unui drum mai bun, te simti limitat, marginalizat, nevoie de o mai mare libertate de expresie si de miscare.

IMPRUMUT (ceri): esti blocat intr-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat; situatia devine descurajanta pentru tine, de aceea e nevoie sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta care te poate ajuta in rezolvarea problemei.

MAIMUTA: istetime, spirit descurcaret, veselie, energie, optimism, distractie, neatentie, pripeala, graba, repeziciune, gafe, prezenta de spirit, capacitatea de a invata de la altii, nevoia unui exemplu, probleme sau situatii privite de la originea lor, nevoia de a urma niste sfaturi de la persoane cu mai multa experienta. Vei fi inselat, nu te bizui pe noroc.

MAIMUTA (in cusca): lipsa sau reprimarea celor de mai sus, frustrari, oprelisti, discpilina impusa, rigiditate.

MUT: incapacitate de auto-exprimare, timiditate, frica de a-ti asuma propriile opinii, admiratie, respect, izolare. Dorinta de a te manifesta, exterioriza, de a spune ceva, nevoia de a vorbi cu cineva, timiditate excesiva, sentiment de inferioritate si posibil de culpa.

MUTARE: nevoie de schimbare, nevoia unui nou inceput, noi alternative, dorinta de a aduce ceva nou in viata de zi cu zi.

MUTILAT (tu esti): noroc in dragoste.

ORAS (pleci spre el sau te muti in alt oras): nevoie de a schimba o anumita atitudine in modul tau de a interactiona, modificari profunde de mentalitate, schimbarea opiniilor despre anumite personaje din anturaj, noi cunostinte, teama de necunoscut.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole